142

Анонимен

преди 3 години

Революция!Да живее Черепа!Искам да му търкам билетчетата!Искам да целувате портрета на Ленин!

141

Наблюдател

преди 3 години

Розата е права-Само Г.илотината да е в действие!И няма чекмеджета,злато о пищови!

140

Карлуково

преди 3 години

Аааа,Ще му сложим Риза!И Господ няма да му помогне! А ВИЕ ТРИЙТЕ КОЛКОТО СИ МОЖЕТЕ!СЛУГИ!!!НАЙ-НИСКО В СТЪЛБАТА СТЕ ВИЕ-С Л У Г И Т Е!!!

139

14444

преди 3 години

Студента на бай ВелипкоМадамов,сол Така на на Венци Върбанов,Помия.ра на Баце-ТИ СИ ЧУДОВИШЕ ГОРАНОВ!

138

Дрон

преди 3 години

Бай Ставри те чака, ***! Подмий се!

137

Анонимен

преди 3 години

Човек затънал до гуша в корупция ще прави такива коментари......ха ха хааааа.....ОСТАВКА

136

Алек

преди 3 години

А, така, все по-ясно си става, че Винету е бостанско посмешище, дето е едно лице (пардон Тиква) на таз шайка, дето се представя за правителство. Даже не може да си уволни министрите, Доганчо не дава и пак се е промъкнал отзад и го врътка ли, врътка не с 200, ами с 220... Палячовци...

135

Анонимен

преди 3 години

Браво Влади само така-не взимай казаното от маргинали за капитал.

134

Стамат

преди 3 години

След като Европа не даде пари на Борисов се очаква рязко изчезване на Covid-19 от България! Още днес изведнъж рязко намаля броя на направените тестове, а НАП погна частните лаборатории за издаване на касови бележки.Нека цирка продължи!

133

Анонимен

преди 3 години

Много хора искат ползват протеста. Не е хорошо дорогие товарищи.

132

Анонимен

преди 3 години

До Малиий мъка червенаАбе ***, това ли правите. Чакате някой да коментира срещу статутковото от 30 години и налите като орли. ХАХАХАХАХХА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ВИ РАЗБРАХА.

131

Анонимен

преди 3 години

Жалкичка история са тия на снимките.

130

Малиий мъка червена

преди 3 години

Нещо не им се получава днес общата акция на Черепа и Фигуранта.Не ми се мисли как ще се явява на избори догодина "честния" Фигурант с двама съветници в затвора.А той самият с повдигнати обвинения,от момента в който му падне имунитета.Малиий,още отсега зямириса на нацапани ***!Как няма да иска оставката на Гешев,като е с двата крака в киреча.Както каза Херро Мустафа- не трябва да има недосегаеми хора, дори да са на президентския пост, по случайност!

129

Анонимен

преди 3 години

Само по очите можеш да познаеш покварените им души

128

Анонимен

преди 3 години

Ех, Влади, Влади... Ако знаеш на теб каква лоша шега ще ти изиграят съкилийниците в скоро време...

127

Анонимен

преди 3 години

горанов, последно свързан ли си, както казва шеф ти, или не си, както ти си мрънкотиш?В случая и двамата да лъжете като почетни гърбави - пак си свързан.ОСТАВКА!

126

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарен вот се прави в израстнало демократично общество. Не в бишво соц изостало такова.

125

Не сме

преди 3 години

виждали до сега министър на финансите - симпатичен. Всичките са бастуни. Никога финансов министър не трябва да изказва в защита на правителството, защото му прави лоша услуга и обикновено всички го мразят. Е този учуди мнозина като успява да изплаща обещаното увеличение на пенсиите, което си е цяло чудо. Но вижда се, че тези които ги получават не са му много благодарни, а останалите считат, че не ги заслужават. Приемането в чакалнята е супер за някои, но ченчаджиите... Така че по-добре да мълчи.

124

До Край-чо

преди 3 години

Не мажоритарен вот, а пропорционален вот без процентна бариера трябваше на България още преди 30 години, трябва и сега. Хората трябва да получат своето представителство в парламента, ако ще и един депутат да е. Плашат ни, че така щели да са много партиите в парламента и трудно ще се състави правителство, но точно това е добре за България при тази мутризация.

123

До Край-чо

преди 3 години

Помисли какво искаш момченце. При мажоритарен избор много повече мутри ще са в парламента от сега. При мажоритарен избор в парламента ще има депутати от три партии - ГЕРБ, ДПС и БСП, в този ред по брой на депутатите. Точно това аз не искам и предполагам, че повечето хора в България също не го искат.