53

Alex2

преди 3 години

Оказа се че Баце Нема топки за разлика от Симеонов! Май ще сменя бюлетината. След 22 часа който пречи на движението бой до нас-Иране

52

Emigrant

преди 3 години

Абсолютно съгласен!Много ме кефиш и на изборите ще гласувам с цялото ми семейство за твоята партия или за патриотите като цяло!!

51

без изключение

преди 3 години

Всеки политик заплашен да бъде разкаран вижда какви ли не заплахи.Не вижда само собствената си некадърност и некомпетентност!

50

БРАВО ВАЛЕРИ...

преди 3 години

ТРЯБВА ДА ИМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА НА ТИЯ ПРОТЕСТИ..... ХАХАХААА!УЧЕТЕ ГИ НА РЕД, МЛАДИТЕ..... ТАКА, ТРЯБВА..... КАТО НА ЗАПАД ОТ КЪДЕТО ИДВАТ ТИЯ МЪРЗЕЛИ... ХАХАХААА...

49

Анонимен

преди 3 години

На изборите ,патриоти ,воля няма да влязат у парламента

48

Скептик

преди 3 години

Ами Точно Симеонов не е получил властта с избори а със шашма след като измамиха Сидеров.

47

До52

преди 3 години

Е даде ама по спомен Майк Помпео показа червен картон на вожда ви!Та ще видим кой ще оцелее и кой ще отиде в киреча!

46

Обилна Ректорагия

преди 3 години

Нещо не им се получава днес общата акция на Черепа и Фигуранта.Не ми се мисли как ще се явява на избори догодина "честния" Фигурант с двама съветници в затвора.А той самият с повдигнати обвинения,от момента в който му падне имунитета.Малиий,още отсега зямириса на нацапани ***!Как няма да иска оставката на Гешев,като е с двата крака в киреча.Както каза Херро Мустафа- не трябва да има недосегаеми хора, дори да са на президентския пост,.. по случайност!

45

Анонимен

преди 3 години

Новия Матросов ли е или поредния който иска да издърпа чергата изпод Тиквата?

44

Анонимен

преди 3 години

Двоен стандартс. Когато свяляха законно избраното правителство на Орешарски, законите можеха да не се спазват, но сега трабвало да се спазват не на 100%, а на 200%.

43

Анонимен

преди 3 години

От уре всички да са под строй и да маршируват!

42

Пепи

преди 3 години

Кви бесилки пич? Само ви търпи жандармерията да не ви направят на пастет.

41

Анелия Цветкова

преди 3 години

Срамувам се да се нарека българка като знам какви ни управляват целият свят вижда в каква *** сме затънали

40

Анонимен

преди 3 години

Валерия, кажи му на тоя, че да гониш точно най-добрите си министри означава само едно, че си най-големия неекадъърник и бооклуук!!! Без пожарникаря със сигурност може, но да предадеш най-добрите си министри с лека ръка е пълно слабоумие типично само и единствено за самозабравил се пожарникар, без да обиждам по никакъв начин професията!!!

39

До35

преди 3 години

Еййй,че неудобни въпроси задаваш,какво общо имат те със "вакханалията и анархията"

38

Анонимен

преди 3 години

Ицо Хазарта за Валерката:"И сега се сетил да събаря на Доган вълнолома. Не, не го събаряй, а *** и се хвърли от него, ако искаш наистина да направиш нещо добро за страната си."

37

Анонимен

преди 3 години

Бреййййй.........СЕГА било незаконно, а когато протестираха против правителството на Орешарски и много месеци затваряха улици и пречеха на цяла София.........ТОГАВА МОЖЕШЕ!!!! Де гиди мо-шен-ници!!!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Нагъл като вожда си.На когото извиват ръцете,Само и само И той И те да са на власт! Колелото се завъртя д-р Симеонов! Мъка ми е за вас!-:)

35

играчА

преди 3 години

никой не протестира вече за гробарската законност ... искаме да ви вкараме в затвора да плащате за греховете си, нещастна релсо

34

Анонимен

преди 3 години

Симеонов да каже с колко се вдигнаха депутатските заплати и с колко пенсиите? Анархията е в парламента, а пред него сме ние които не ви искаме