131

генчо

преди 3 години

Тежка битка водите със...себе си!Начело на най-бедната,най-обрулената,най-корумпираната,най-бързо топящата се,най-големия склад за отпадъци,най-смъртната и най-отиващата си страна в Европа!България не е само на вас и за вас хунта!

130

Анонимен

преди 3 години

Който не работи само от него няма недоволни. Щом има недоволни значи все нещо е свършено. Кусури най-лесно се намират, ама нещо смислено да каже някой май няма.

129

Бегай

преди 3 години

Томиславе, десет години ви чакаме за тези институции и закони, проблемите само се задълбочават. Айде, време ви е да си ходите и вие.

128

Анонимен

преди 3 години

я как добре го знаят,а кой трябва да ги прилага и да следи за спазването на законите

127

На тази

преди 3 години

опорка с чекмеджето с пари само *** си вярват, като с костинбродските бюлетини - абе аланколу, кой си държи пачките в чекмеджето и бюлетините по улиците... Ама този режисьор май си е все същия и въобще не успява на реализъм да го докара. Айде малко сменете плочата, гледайте нещо по- реалистично от съветски филми и турски сериали. Може успеете следващия път.

126

Анонимен

преди 3 години

Томчо,чекмедже - бабаит здраво го е загазил,та ако си по умен беж да те няма дорде е време!

125

защо

преди 3 години

Нинова не каза в речта си в парламента кой открадна Техноимпекс, и ако дойде случайно на власт какво ще открадне.

124

един се загрижил

преди 3 години

За Помоейо... Ами да го ...

123

Дончев

преди 3 години

Къде е растежът на икономиката бе? Толкова Еврофондове ошушкахте? Къде са парите?

122

Анонимен

преди 3 години

Томиславе,Помпео ще го возите ли с вожда в ж'ипката?Само незнам как ще го убеди (тиквун)тръбо-слагача,че това което прави не е Турски поток а Балкански!

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 136...и физиономията му такава...

120

Анонимен

преди 3 години

До нищо подобноАми той сега лъсна, дотук мълчеше

119

нищо подобно

преди 3 години

Някои си мислят , че Дончев е умен....

118

Анонимен

преди 3 години

Чета, какво е рекъл тоя, и ми изглежда едно убаво, убаво... Викам си, а бре, къде се крил тоя чиляк до сега, що не е изредил тез мъдри мисли по-рано...После поглеждам, ми той бил Томислав Дончев, бре! Той е в управлението на Баце вече 8-9 годин, а не съм чул да говори таквиз убавини!Е, ойде коня у ряката - не вервам на таквизи умници!Аре, къш!

117

Анонимен

преди 3 години

Хайки ли? Тия гербаджиите в неизбежните си тъпизми не усещат как дават на протестиращите идеи.

116

Спеца

преди 3 години

Да ти отворя малко очичките баш майсторе по смъкване пари от фирми кандидатстващи за евросубсидии!Къде се е чуло и видяло , управляваща мафия да прави закони срещу корупция и да се бори с нея?Как смяташ че ще бъде изгонена тая мафия веднъж заграбила властта?Няма да е с гласуване в Народното Събрание, досети се как!

115

ДАААААА

преди 3 години

ПО ДОБРЕ ДОНЧЕВ ДА РАЗКАЖЕ ЗАЩО В ГАБРОВО НЕ ГО ИСКАХА ПОВЕЧЕ ЗА КМЕТ КАКВИ ГИ БЕШЕ НАДРОБИЛ КАТО КМЕТ ГРАЖДАНИТЕ ДОСТА ГО ОБВИНЯВАХА ЗА КОРУПЦИЯ САМО ЧЕ ТО СЕ ЗАБРАВИ МИНА ДОСТА ВРЕМЕ - А СЕГА РАЗДАВА СЪВЕТИ КАК ДА СЕ ПРАВИ КОЕ Е ПРАВИЛНО И КОЕ НЕ - НЕ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ БОРИСОВ КАК СИ ПРИЛИЧАТ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

114

Анонимен

преди 3 години

Дончев , я разкажи и ти , как премиера са го карали да манифестира по време на чернобилската авария ,като пионерче , само дето тогава е бил на около 28 гидини и няма как да е бил пионерче . Та с такива плоски лъжи ли, борите корупцията , смешни сте, от мен да го знаеш . :)))

113

Анонимен

преди 3 години

При Нинова няма да има корупция.

112

В демократична

преди 3 години

България корупцията дойде на мястото на партизанщината по време на соца - то партизани, то ятаци - живот си живееха. Поне сега постигането желаното става с пари, а навремето си трябваше да се пишеш активен борец. Още от кога е казано - което не става с пари става с много пари - капитализъм е това - не корупция.