7

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбрах! Какво казват шефовете на София, Пловдив, Варна и.т.н.?България до сега прави туризъм за ресто-туристи а и такива само идват евтина храна, евтина нощувка и евтини лястовички - тротоарните имам в предвид!Няма концепт за туризма! Мутробизнесмените със завършен осми клас нямат визията за туризъм а за това как да минат туристите!Кой себеуважаващ турист ще дойде отново на Златните или Слънчевия като види силажната архитектура от миналия век построена на лакът-разстояние!

6

Анонимен

преди 3 години

Всички искат ЕДНО ама не смеят да си го кажат.Искат БОГАТИ и ВЗЪПИТАНИ туристи а не тумби с видиотени бедняци основно от източна Европа.Или както казва един познат италианец "Писна ми от евтини хора".Ето отова е ПРОБЛЕМА.Лоукост авиокомпаниите трябва да се ЗАБРАНЯТ !Като нямаш кинти НЕ ЛЕТИШ !!А не *** и пульо с 20ойро на УЙкенд в Барселона и Венеция.Там яде един сандвич и спи по пейки и хосписи са 10 ойро.Аман от плебеи.БАСТА !!П.П. Примоско и Слънчака са отворени. Юруш на маслинит

5

Не ве

преди 3 години

Американските кораби замърсиха Черно море.Морето е мръсно.

4

Далече, далече

преди 3 години

Масовият туризъм съсипа цялата индустрия навсякъде по света. Едно време имаше дестинации за по заможни туристи, средна класа и по бедни. Сега хората щъкат като мухи без глави за смешни пари без да се съобразяват ни най малко с местните закони, обичай и култура. Тонове *** и мръсотия задръстват китните едно време места. Явно е дошъл момента да се сложи край на всичко това. Тя природата си знае работата.

3

Анонимен

преди 3 години

Нещастници, алчни о нахални. Хак да им е сега, като ги няма туристите. Преди бяха нагли самодоволни индивиди! Как само се обърна палачинката. Сега са фалирали непрокопсаници, говорещи празни приказки!

2

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да си вземе дружките и да заминава на някой остров.

1

Джо

преди 3 години

Да бяха внимавали повече с желанията си! Не искаха туристи, а сега ще ручат жабета и то ако има. ;)