67

Анонимен

преди 3 години

Разгледах сайта на Възраждане и не ме домързя да прочета публикациите.Не са либарасти и затова ги закриват. Освен това го избива на "национализъм" което в днешно време според, ще ме извините , по евроатлантическите ценности си е едва ли не фашизъм.Гешев работи, верно в името на личността н аБаце, но работи. Да не вземете сега да привидите севернокорейски култ към личността му в гешевизЪма, нема такова нещо.

66

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало първия въпрос да бъде, защо има толкова почитатели в чужбина!Със сигурност има и починали (на каруцарски български умрели) от ГЕРП, ако те не са безсмъртни.Въпроса за Възраждане е кога са починали, преди или след учредяването?На едноклетъчните обаче не им трябва тази информация, защото ги претоварва!

65

След дъжд качулка

преди 3 години

Той Копейкин си купи къща и кола,а пък възродителите да лапат мухите!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ако искаме и второ БКП ще направим,че и още 100 БКП-та ще направим,това не е твоя работа,команди ще раздаваш в твоята си държава,която и да е тя!

63

Анонимен

преди 3 години

Закривайте руската ***

62

Аз

преди 3 години

Браво!Да ги заличават тези мошеници!

61

Скоти Пипан

преди 3 години

Самото име Възраждане дразни Гешев. Ако беше Загробване - нямаше да я пипне

60

Анонимен

преди 3 години

По-продуктивно е да се помисли защо "Възраждане " има почва у нас, а СДС вече няма.Правосъдната ни система за пореден път се излага с ПРЕДНАМЕРЕНАТА си мудност.Минават месеци, откакто Гешев поиска тълкувателно решение по повод имунитета на президента, Конституционният съд щяло да мисли в края на юли. И за Истанбулската конвенция се изказаха много след началото на дебати и протести.Как човек да не е убеден, че първите ни юристи в държавата не се водят от правдата, а от политическата конюнктура

59

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия Бацко арестува всички опоненти и даже банковите им сметки.Бацко е последният европейски диктатор.ГЕРБавият Боцко върви по неговите дири. Страх го е от "Възраждане".

58

Анонимен

преди 3 години

МАШИНАТА ЗА ОПЛЮВАНЕ Е ПУСНАТА В ДЕЙСТВИЕ !

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ако искаме и второ БКП ще направим,че и още 100 БКП-та ще направим,това не е твоя работа,команди ще раздаваш в твоята си държава,която и да е тя!Никой не ви бръсне за слива бре БКП-сральове, акльове и охлюве, май не сте много начетени щом още не сте го проумели:)))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Ти даже не си в състояние да ми близнеш ноктенцата камо ли да ме каниш където и да било то!:))))))))))))))))))Не си ли го разбрал вече, българските хронични ганиуювеее и говниуювеее особено с БКП-потекло са ми забавни особено когато пишат мъдрости чрез клизми и червени унанизми! :))))))))))))))

55

Анонимен

преди 3 години

Виж му само псевдонима и друго не ти трябва. КОПЕЙКИН

54

Анонимен

преди 3 години

партия "възраждане" - Кремълско раково образувание за реанимация на "вечната дружба" !

53

ДДРОнег

преди 3 години

Според гербаджиите , трябва да остане само една партия - герб(гроб) ...

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко искаме и второ БКП ще направим,че и още 100 БКП-та ще направим,това не е твоя работа,команди ще раздаваш в твоята си държава,която и да е тя!

51

Анонимен

преди 3 години

Всичко патриотично или защитаващо българския интерес се мачка,ето това е политиката налагана от нашите "съюзници".С какво ви пречеше Коцето и Възраждане,бе злобари?

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ държавата БКП_Лайнювицааа има ли нещо оригинално/автентично, истинско и качествено? Питам за един гладен щъркел!------------Никой не те е канил да идваш в България заедно с омразата си, щом не ти харесва България,излез извън България и се разкарай от страната ни щом не ти харесва,пътища много!Не ми давай акъл в собствената ми държавава,злобар!

49

Off

преди 3 години

Дорогой Копейкин, деньги уже нет. А как дела?

48

Анонимен

преди 3 години

В държавата БКП_Лайнювицааа има ли нещо оригинално/автентично, истинско и качествено? Питам за един гладен щъркел!