97

С.В

преди 3 години

Ако всички протестиращи знаят да броят колкото някои от коментиращите,жална й майка на България. На колко ракии сте били като сте видяли 10 Хил. Виждали сте10 пъти повече. Ами то алкохола и дрогата така вижда. Това е нивото на половината протестиращи. Вижте снимките. Да не говорим за вчера,има няма 200-300 души. А тези коитоспряха метрото барабар с мутрата в протеста М.С. ще ги съдят за терористичен опит. Знаят ли тези *** колко хора можеха да загинат? Да ги вкарат в затвора цял живот.

96

анон

преди 3 години

От 89-та до сега държавата се управлява от ме.ке.ре.та! накрадоха се и е време е да си ходят.... в затвора!

95

ПРОМЯНАТА 1

преди 3 години

Велико Народно Събрание. Президентска република. Мажоритарно гласуване за президент. Президентът назначава експертно правителство. Не сме доволни от управлението - чакаме следващите избори или протестираме: оставка или импийчмънт от НС на президента, нови президенстки избори, нов президент, нов кабинет. Парламент - пропорционално гласуване по области, трима представители на адм. област (84 депутати). Не сме доволни от законите - чакаме следващите избори или протестираме: оставка и нови избори.

94

Вейхайвей

преди 3 години

До rldkПо-ясно е, че тези, които претендират са гола вода. Отдавна доказаха, че за нищо не стават. Собствената си къща не могат да подредят, а имат претенции държава да управляват. Пази Боже.

93

Mara

преди 3 години

До rldk е той нали е хореограф. какво да му е ясно?

92

rldk

преди 3 години

Защото правителството ви неможе да се справи.Не ти ли е ясно ревизоро...

91

Анонимен

преди 3 години

... за да не я управляват само 3-***!

90

Калеко Алеко

преди 3 години

Прав е Ревизоро ... ако приемем че на улицата всяка вечер в София и Страната изилизат 10-15 хиляди протестъри, наречени от Черепа тълпа, трябва да си дадем сметка че милиони български граждани сядат след работа пред телевизироте си и много от тях се чудят на противоречивите искания на тези хора и си дават сметка до какво може да доведе това в условията на световна пандемия и икономичске криза ... Дори да приемем че тези 10-15 хиляди станат 50-60, това пак няма да им даде нужната представителност

89

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 93Нарича се отмъщение, пич!За какво мислиш Румен Шведски оттегли подкрепата си за кабинета?Защото разбра, че Деса му слага рога с Борисов!

88

Анонимен

преди 3 години

а Нинова с хотел на Халкидики, трябва да я разследват гръцките власти.

87

Анонимен

преди 3 години

Поради същата причина, поради която по време на избори 17-18% са достатъчно да избират кой да управлява, при положение че поне 50% не искат никой от предложените и 32-33% искат някой друг...

86

Анонимен

преди 3 години

*** То ТоАбе,тоя прецедател направо се е побъркал,щом сваля дъртата Деса.Нали си има младежка в Барцелона?

85

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 59Е па то е ясно коя е жената направила видеото от спалнята на премиера. Деса Радева!

84

Sichtpunkt

преди 3 години

Всичко българин всезнаещ командир на който света се върти около неговото "аз".Многознайковци вместо да остроумничите отивайте си търсете работа - мързели!

83

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаПокрай морето никой няма да ти разреши да им проверяваш именията и хотелите, всичките олигарси имат там имения и хотели,точно това е странно,че тези които врякат за сарая на Доган,имат много по-големи имения и хотели по Черноморието ни,но няма да ги изкарат на светло и да им потърсят отговорност,защото който им посегне,ще бъде смазан или убит!Тотално лицемерие!

82

Анонимен

преди 3 години

развилняло се едното дете в семейството, срещу родителите си. Значи ли това, че трябва да е застрашено цялото семейство и да се разведе? Така ми изглежда протеста, обидено, иска си своето, но как? С кого ще продължи да живее детето, не става ясно. Иска свобода, но е непълнолетно и му трябва родител/правителство. Иска мащеха. Сега ни трябва стабилност, изборите са скоро, нека ги дочакаме, а дотогава умните да излязат напред с платформи за развитие, че да ги видят хората!

81

Иван

преди 3 години

Ако нямаш аргументи хич не коментирай!Чета обиди, дива омраза.Никой не предлага кой да ни управлява. Излъчете си кандидат.

80

гост

преди 3 години

Защо имаме подпорни стени хотели, пътища до природни забележителности, скандални назначения в министерството ти . Щом може шепа мутри да треперят заради една низвергната мутра в Дубай и един беглец банкер в Сърбия, сам си прецени колко струвате като управници и що за морал имате. Щом главния прокурор не ще да се занимава с 8-те джуджета, пребити младежи на протестите или пък със случай в които участват шиши и баце. Смешен ти е въпроса мутро.

79

Защото

преди 3 години

Има такива като теб Ревозоро, които лобират в интерес на олигарси като Валентин Златев за пари. Защото си забравил, че заплата, която получаваш както и дадените ти права са от народа и ти би трябвало да работиш в интерес на народа.

78

D

преди 3 години

3000 не могат, ама трима могат, така ли, г-н Някой си??!!