7

До6

преди 3 години

стачка от 8 дни ,,,Не е имало стачка.Всичко е фотошоп и 5G.Нямаме познати, които да са виждали протести.Лъжат ни,за да ни чипират.

6

Анонимен

преди 3 години

Ало докторя ..как паднаха рязко болните,бързо оздравяха,нали стачка от 8 дни ,трябва бъдат много заразени,гадове лъжите,миналия ден 300 а в Гърция 12

5

СКИТНИК 13

преди 3 години

Естествено-нали здравната пътека е дебела а и се дават пари и от Европа

4

Ивайло

преди 3 години

Спокойня НЯМА НУЖДА и никога не е имало!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

В момента много млади хора са пациенти на КОВИД отделенията.Не са и ,, сухи съчки,,. Слава Богу, не стигат до интензивното. Дано не им остават хронични проблеми.Научаваме от интервюта с лекуващи екипи в Пирогов.Просто са факти.Добре е, че хора като Барбалов не подценяват проблема.Лошо е,че на опозицията не й пука за него.

2

българин

преди 3 години

Здравният министър затвори границата за сърбите от 16-ти до 31-ви юли.Там в интензивни отдрления са близо 200 души, а новите заразени за последните 24 часа са почти 400 души.Номер 1, Мангъров също е "суха съчка" и тойне го отрича. Какъв ти е проблемът?Измисляш си думи, които уж Радев бил казал.Той каза само да не плашат хората с "чували с трупове" и изобщо не е споменавал шведския модел.

1

Анонимен

преди 3 години

Защо ще харчите парите на държавата!? Радев каза Шветски модел, там хората си умират по домовете! БСП гурото Мангъров обяви, че сухите съчки ще изгорат, а другите ще трябва сами да се справят! Сега като падне правителството и дойдат убавците на Радев Шведа и Менгеле никой няма да ви позволи да правите ковид отделения, а ако ги направите няма да ви платят за нещо в което не вярват.