9

благоевград

преди 3 години

А тези двама *** заслужават бой !Пълни анонимници са в Благоевград ,Айде сиктер ..

8

,,,

преди 3 години

Благовградчани са герберасти гадни, доста намазаха европейски пари покрай боко. Селяни прости, нищо не е вечно. Добре че имат колеж, след години да не умрат от глад.

7

Иво

преди 3 години

10 човека на кръст, толкова ли стигнаха на кръга капитал? И ако обичате,врякайте колкото искате,ама 10 човека да блокират пътя и да пречат на хиляди,айде моля!

6

До 3

преди 3 години

Не очакваме някой да ни оправи живота, а да живеем в държава в която върховенството на закона е висша ценност, която не толерира на корупцията и простащината

5

Тия пък

преди 3 години

Опитват се да копират Пинокио с дебаркиране на сухо хехехе

4

Българин

преди 3 години

Протест от 30 човека чак пътя ще затварят, а 2 София адвоката свързан със защитата на Лиляна на Божков зове за блокиране на държавните институции. Генерал Атанас Атанасов, който при възхода на мутрите е глав сек на МВР и шеф на НСО дирижира Христо Иванов. Някакъв професор художник не успял в живота си тръгнал и той да оглавява протеста и говори обичайните популистки неща в ефира. Ако сме толкова прости и по даващи се на евтини манипулации горко ни. Не ме разбирайте погрешно, не съм Гербаджия.

3

Анонимен

преди 3 години

днес ще е Герб, утре ще е някой друг, ако чакате политиците да ви оправят живота има доста да почакате.

2

Анонимен

преди 3 години

След като рестартираха уродливия корупционен ядрен цирей БелеНЕ за мен е извън всякакво съмнение, че ГЕРП са най-големите комунисти от всички в момента!Да отвориш една такава язва в снагата на България, и то на 150 км от планината Вранча - това е национално предателство!

1

Анонимен

преди 3 години

Герберастите правят всичко възможно да дразнят и предизвикват хората, като това е поради факта че от няколко месеца не могат да усвоят (крадат) както се очаква. Времето си върви, няма кеш и стават нервни. Само да не изсъхнат като чируси по дърветата.