29

Анонимен

преди 3 години

БСП също са уплашени, след тия избори и те ще са по-малко, те са една залязваща партия.Уж лява партия, гласувала за плосък данък, направете си сметка какви мошеници се крият зад някаква лява идея, за да си взимат големите заплати и да си правят роднините милионери.

28

Анонимен

преди 3 години

Защо не казва от коя фирма, извинявам се, партия, блокират този законопроект?

27

Баровеца-СФ

преди 3 години

Някога имах ТВ. към Близу ! Нямах задължения и си бях прекратил договора,но след 3 месеца ненадейно някакви си ми заявяват,че след даден срок,ако не върна оборудването ,то ще ми описват имуществото! Смех! Ама така изтрещях,че 10тина клиента в техен офис,разбраха как ме дават реално на мутри за един скарт кабел за 3лв. Бе ,хубава държава ! Да и се ненарадваш!

26

Иван

преди 3 години

И не се научи този народ както във всички бели държави,когато властта или парламента направят гаф веднага да цъфнат на улицата. Тогава ще имат ясна позиция и по-словоохотливите ще я изразят гласно. Ние чакаме да се натрупат проблемите и тогава се намира един овчар да подкара стадото. Ами сърбайте се попарана.

25

Анонимен

преди 3 години

И закона ще бъде приет въпреки съпротивата на БСП и колекторите, стига ГЕРБ да не дадат оставка.

24

Анонимен

преди 3 години

Колектори са изкупили дългове на банки, оператори , бързи кредити, и др. на цена от 3-5 % от стойността. Без лихвите по тях. Само да вметна че банковите кредити са застраховани и банките са получили обещетение по тях. Та големия губещ от приемане на закона за физически фалит и абсолютна давност са колекторските фирми, не банките.

23

Анонимен

преди 3 години

Незнам колко БСП са виновни, но мнозинство в парламента все още има ГЕРБ

22

Анонимен

преди 3 години

Пак си помислете като пуакате бюлетината, за кой гласувате.

21

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова се опита да внесе подобен закон , пълна измама и имитация, в полза на колекторите, с много вратички за да няма отпадане и давност. То от нея какво да очакваш.

20

Анонимен

преди 3 години

И понеже ГЕРБ решиха да го приемат закона за фалит и абсолютна давност на физически лица им искат оставката. Това е една от причините. БСП винаги е била против този закон.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами нали точно заради такива депутати - пионки на мафията, сега хората са на улицата и викат: "Оставка, съд, затвор!".

18

Анонимен

преди 3 години

Борбата да не се приеме закона за фалит на физически лица е огромна. Милиарди ще отпаднат като дългове. БСП е готова на всичко това това да не стане. Просто им трябват зависими, роби до живот а и след това .

17

Анонимен

преди 3 години

В БСП има най много колекторски фирми и са против закона за фалит на физически лица и закона за абсолютна давност.

16

Анонимен

преди 3 години

Защото ще приемат закона за давност , абсолютна , 10 годишна. И колекторите няма да могат да тормозят хората. Дълговете им ще отпаднат. Но на някои това не им харесва , и ги има и сред протестиращите, пратени или платени от колекторски фирми. При съгласяване на длъжника дори дълга да е над 10г. не може да отпадне по давност.

15

Анонимен

преди 3 години

Следващия път няма да са тези депутати. Други ще са. А на тези ще бъде отнето насилствено имущество и средства придобити чрез кражба по време на мандата им в полза на държавата. И както е тръгнало, ще действа законът мешерето.

14

240 хрантутници

преди 3 години

с 4000лв. заплати при пенсии 200лв. = МАФИЯ

13

ПроСоТо

преди 3 години

е,нищо ново под слънцето!..На времето мутрите-биячи успяха да наложат задължителните застраховки по същия начин.Сега,след като "разфасоваха" "осигурителния бизнис" и нещата се канализираха,идва ред на.."КОЛЕКТОРСКИТЕ ФИРМИ"....Нема значение ТИ-ДЛЪЖНИКА какво искаш,важното е "колекторската фирма" какво иска.Впрочем,МУТРОПРАВИТЕЛСТВОТО не случайно наля ония 60 милиона от ББР в тая БУХАЛКОВА "фирма",кой знае защо ,наречена "Колекторска"...НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!..Така и ще си угаснем...

12

Анонимен

преди 3 години

Депутати от опозицията гласуваха "против". Излиза, че БСП и ДПС са друга мафия. Утре събирам дружина да шамарим *** на площада. Изтерясали са и не знаят какво искат.

11

Анонимен

преди 3 години

Е нали отпуснаха 75 милиона ниско лихвен кредит на колекторската фирма от държавната банка за развитие. Тези пари трябва да се избиват. Един куп чиновници начело с Горанов се хвърлиха на амбразурата по всички телевизии да обясняват как това е било в полза на държавата.

10

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете имената на гласувалите против.Поне избирателите им да знаят кого са изпратили на 7000 лв основна заплата за да ги защитава?