52

баба мара

преди 3 години

да ама плодовете и зеленчуците са вносни къде отиват европарите за българияняма прозрачност кои ги получава и за какво

51

SS

преди 3 години

тоа нали затова отиде в Брюксел - непрестанно се опитва да се изявява пред камерите.Май не му е ясно, че и там прекрасно знаят за снимките и клипчетата с кюлчетата, за телефонните записи, за каптагона, Буда и за Барселона, и най-вече за протестите, че хората не го щат ! Знаят и за репликата, на президента, която сега се носи из цялати ни родина - "М.У.Т.Р.И ВЪН" !герб е ПОЗОР за България !!

50

Христо Христов

преди 3 години

До LA PIOVRAНе знам защо си мислош, че ткзс е боло лошо. Аз знам, че селяните (собственици на земята) се бунтуваха, когато сДС искаше да ги раздроби.

49

ББ

преди 3 години

До Баровеца-СФхаха..стой та гледай...баща ми го ограбва община Велинград като прави нов кадастрален и са прехвърлили дворовете на баща ми които плаща данъци от 50 години на мъртъвци...ама си имам на дядо пищовите и ги чакам...нема правда нема мир,живот за живот щом до там ме стигнали

48

Гневен

преди 3 години

До НационалистТози демагог и безподобен лъжец се мъчи да изкрънка пари не за народа ни,а за чекмеджетата си и по някой галаган за политическите ***,които го крепят на власт.И да не пропусна да отбележа,че ще му трябват спешно парички за купуване на гласове на предстоящите избори.Такава е досегашната практика на мутрата-премиер. Затова е наложително спешна и безкомпромисна ОСТАВКА!!!.За справка: 40мил. на свинаря гергов за една нищо и никаква дупка във Варна!А той не е беден,нали?!

47

Lucky Luciano

преди 3 години

Законът - това съм аз. А Борисов е мой слуга!

46

Анонимен

преди 3 години

***, по *** много ***

45

Анонимен

преди 3 години

Мутрата е изключително нагъл с изявлението си за върховенството на закона, при положение, че главния прокурор е негова слугиня. Върховенството на закона, Мутро, предполага тези, които трябва да са независими, действително да са такива, а не да са зависими политически слуги, които изпълняват поръчки за унищожение на политически и всякакви други опоненти. Ако имаше върховенство на закона у нас, тази мутра отдавна да е в затвора, заедно с министрите си заради прибрани подкупи и злоупотреба с власт.

44

Анонимен

преди 3 години

Гледайте клипчето от началото на тази среща в afera. Премиерът на Австрия го пита: Do you want coffee? и му сочи масичката, а нашият пелтечи: Аааа... аз имам... ъъъаа торта.... сахер..ъъъ

43

Баровеца-СФ

преди 3 години

...с подправени подписи! В друг северозападен град държавата те обезпечава с друга земя вместо твоята,но след година се явяват някакви които вадят документи ,че е тяхна и те съдят и я отнемат! Държавата те прецаква и реално те ***! Трябва ли да ме боли за субсидийте на земеделците,като мен ме измами и обра държавата със сегашната власт!?

42

Баровеца-СФ

преди 3 години

Да! Хубаво щеше да бъде ,ако не ми бяха откраднали 100 декара обработваема земя и още по хубаво щеше да бъде ,ако преди около 6 години съдът в северозападен град не беше защитил измамниците с пидоравените подписи на дядо ми! Дали трябва да ме боли за субсидийте ,,които ше отидат в "хубави хора"!

41

LA PIOVRA

преди 3 години

Бойко, това беше риторичен въпрос!!!Питай твоя приятел Силвио да то обясни какво значи LA PIOVRA в българската селскостопанска политика! Нещо почти толкова лошо, колкото ТКЗС и ДЗС при Тодор Живков!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Селското стопанство на партийни мутри без евросубсидия,псисвояват чужда собственост.

39

Анонимен

преди 3 години

Най грижовния стопанин през прехода!!Другото е омраза и замъглен мозък!

38

Анонимен

преди 3 години

Борисов е член на БКП и мутра от СИК. Оставка!!!

37

Христо Христов

преди 3 години

"въпреки намаления като цяло европейски бюджет, "Европейският бюджет не е определен, а проектът е за повече пари от рредния, въпреки Брекзит-аПоредната лъжа на борисов демек.

36

българин

преди 3 години

От утре вече нещата д-р Борисов Няма да са същите за теб! Не обещавай повече на тези.На които осигуряваше хиляди евро от ЕСЗа това че изнасяха продукцията си през пристанище Бургас и Варна! А държава вземаше жълти стотинки като данъци от Арендаторите! Те гласуваха само за теб! До дребните земеделци Не стигаше нищо до тях! Оставка д-р Борисов! Вън от властта! Корумпирана мафия!

35

Анонимен

преди 3 години

Само искане,е доста прос.ашко ,при тези,които дават.Нима баце даде набедните,нима ги подкрепи в трудни моменти.Каза им да взимат кредити.Тогава,как други ще гледат само за тебе.Юнкер те дондуркаше,но даваше акъл иза твоя милост.Има Дончев-да ти налива.Първо,тези хора си ги обидил досмърт.После,не те щат и в Родината.Еми,осъзнай се!Лигавенето не работи.И махни тези прости полицай .от хората.

34

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Бойко безусловен базов доход трябва, незнам дали си обсъждал но ни трябва безусловен базов доход ,защото има много трайно безработни,те също са хора, не само гербаджийте

33

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 35 това племе е на 10 15 хиляди години минимум, демек старо като Азатските държави и Египет, много преди хан Кубрат и ще се оправи има млади хора които ще го оправят