137

До 166

преди 3 години

Анархист

136

ЧЕРЕПЪ

преди 3 години

ТЪЛПА, ОТ ДУБАЙ ВИ МЯТКАМ, ГА СА ВЪРНА В БГ ЩЕ ВИ СА КЕФА- ОБАЧЕ НЪЛ ЗНАЙТИ СЕГА ДАВАМ МИЛИОНИ, ВРЪЩАМ СИ МИЛИАРДИ- ПОМНИТЕ ГОЛЕМИТЕ РАЗХОДКИ 2013Г/2014Г ПОСЛЕ ГРЪМНАХМЕ КТБ- ОТ КЪДЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ СИ ВЪРНЕМ МИЛИОНИТЕ ЗА РАЗХОДКИТЕ И ПОСЛЕ ВСИЧКИ ВИЕ ПЛАЩАТЕ- ЕЙ ТЪЛПА, НИ СЪ ДАВАЙТЕ НА ББ. ЮМРУЧЕ ГОРЕ Е НАШ БАЩА!

135

ЧЕРЕПЪ

преди 3 години

СПОКО , ТЪЛПА- ИЗПРАЩАМ 10/15 ХИЛЯДИ ИНАЧЕ РЕХАВО- ХАРЧА МИЛИОНИ ДА ГУШНА МИЛИАРДИ. СЕА ВИ РЕДЪ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ- СЕ МЛАДИ ХОРА- САШУ ТОМОВ, СЕСТРА ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА, НИНОВА ГРЪЦКИЯ ХОТЕЛ, ЩЕ МЕ ПОДКРЕПИ ГРИПЕН....ЮМРУЧЕ ГОРЕ..

134

ББ

преди 3 години

Чий закон г-н заптие...закона на мафията ли ще спазвате,тя ви плаща през нашите данъци...сребърниците ли ви са най-важни??? Народа ни не признава законите на мафията които пазите...ти дете на България ли си или си ...заптие...не признавам властта на мафията и обслужващите ги лакей...Аз съм Свободен Българин....Бог ми е дал живота като Свободно Човешко Същество...Ще умра като Свободен Българин и няма да ви позволя да отнемете Свободата ми криейки се зад несправедливи и мфиотски закони..

133

славянин

преди 3 години

Та значи да продължаваме тихо и кротко да протестираме, за да продължават да ни пият кръвта докато ни уморят, това ни предлагат този шапкар Златанов и нeговите господари!

132

славянин

преди 3 години

Кога свобода се е извоювала с мирен протест бе, шапкарчо Златанов!? Вярно че трябва да лижеш задницата на властта, ама защо се пънеш на ни изкараш слабоумни!?

131

Хахахах

преди 3 години

Гербаво-депесарите са активирали троловете си в коментарите като за последно. Щото им е за последно.

130

Закони ли?

преди 3 години

A правителството спазва ли законите като си пълни шкафчетата с пачки евро по 500?

129

хахахаха

преди 3 години

Баце, Сретен те чака, нали знаеш...

128

Анонимен

преди 3 години

Ченгетата пазят прес тъпниците Борисов и Гешев

127

Гражданин

преди 3 години

До АнонименНещо си се объркал, яко! Няма по света конституция, в която да пише че гражданското неподчинение е законен протест. Още по-малко Общата стачка. Искат законност, а не са прочели закона, дришльовци. При това служат на най-лошите олигарси, срещу които вече има Прокурор с топки.

126

Гражданин

преди 3 години

Какво се оказа? Че тези дори не са си поискали законен протест и протестират незаконно! И то протестират за законност! И искат и държавата да блокират. Г-н Златанов, само с призиви не става - незаконните действия се пресичат със силата на реда! Утре да не им позволите да блокират Парламента!

125

Боцков

преди 3 години

Как беше днес роботиката - а насам, а натам.

124

Хахаха

преди 3 години

До Как е протестчето?Нема пари ......

123

Анонимен

преди 3 години

Васил Черепа - президент!

122

Как е “протестчето”?

преди 3 години

Върви ли платеното протестче - днеска май много са оредели другарите ........

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Бойко е дразнителя, още не се е върнал с дисагите :) Общо взето съм съгласен че не трябва да има насилие уи че тези които го упражняват са платени.Само че не разбирате, че обикновения българин протестира защото е беден! Да, имаме шкембета от ГМО-то, но сме бедни, най бедни в ЕС.Сигурно пак народа е виновен за лошия материал :)

120

славянин

преди 3 години

Единствените провокатори на тези протести са шапкарите с противното си присъствие!

119

до 142

преди 3 години

И така от техникума се отказах,бяха ме приели и в гимназия.Там имаше свестни учители,внуците на АБПФК бяха по ниски от тревата.Бяха си мухъли и не учеха.Пишеха им "шестици по милост",но на никой не му пукаше.Останалите учехме защото ни беше интересно.След това следвах и завърших.След като завърших пак попаднах на АБПФК който ми разказа какви привилегии има.Увиках го и имах "леки" проблеми в работата.И ето ви ги сега внуците на червените гадове на площада.Само Пиночет за тях.Борисов е мек!

118

до 142

преди 3 години

Ситуацията е като на футболен мач.Явно протесиращите са от ЦСКА и затова сините им имат зъб!Иначе разбрах за един от "протестиращите". Дядо му бил виден комунист и дядовото внученце учело в Хага!Ако знам,че и другите протедтиращи са такива ще взема и аз да ги млатя.Заради такива гадове мръсни навремето бял ден не видяхме!През 1978-*** имаше конкурсен изпит и влязохме 2 човека по успех и 23 внуци на АБПФК!Баща ми като видя резултатите каза,че с такива съученици няма да ме бъде.