69

Анонимен

преди 3 години

Организаторите на протеста сринаха доверието на Европа към България.

68

Анонимен

преди 3 години

До BGПомнят Костов, Божков, Софиянски и др. и 70 % безработица и приватизация подаръци и марици за НАТО и ЕС и нарязани ракети за САЩ. и закрит АЕЦ.

67

то

преди 3 години

Ами то така е винаги: "Крадеца вика, дръжте крадеца!" Но, тя не била такава...нито е корумпирана, нито краде, тя е "борец за правда". Защо никой не търси отговорност на тази крадла и не я гони, не протестира срещу нея и нейните приближени марионетки? Защо никой не извади на показ и нейните кражби, не доказа каква точно е? Значи другите са мафиоти, а тя ...не? За нея няма ли закони и затвор? Нали е голяма "моралистка",защо никой не иска нейната оставка, за да има справедливост, и не само нейната?

66

BG

преди 3 години

Българи, толкова ли Ви е слаба паметта. Жан Виденов , Румен Гечев и т.н. Забравихте ли 300лв. - 1$. Боже пази България от червените!

65

Атанасова

преди 3 години

Нинова спорт мен не е подготвена за премиер. Много грешки прави и хората от партията й не я харесват.

64

Sichtpunkt

преди 3 години

Смятайте каква кражбА вилнее в Русия (при тези природни ресурси) , щом тук опозиционните им кадри имат такива имоти.В Интернет пространството циркулира новина, че Путин е най - богатият човек на планетата със 160 МИЛИАРДА!

63

Анонимен

преди 3 години

Коя Европа? Москва? Понеже лидерите в Европа която не е червената Европа подкрепят правителството. Може да не е топ, но по-добро няма.

62

Dio

преди 3 години

А вие с безделника от Дондуков 2 в сговор с божков, цветан василев, румен петков, христо иванов и други комплексари и бандити давате ли си сметка какво причинявате в момента на държавата и на нас? Сега се надявате да не получим парите, които очакваме от ЕС, за да имате повод да плюете по ГЕРБ още по-злобно. Вие какво направихте, с какво помогнахте? Що ли питам ... Никога не ви е пукало за други, освен за вас.

61

Паисий

преди 3 години

И оставка да подаде правителството на следващите избори пак ГЕРБ ще спечели! На болшинството от хората им е ясно, че се направи много за държавата!А платените и хейтърите да подскачат по площадите!

60

Sichtpunkt

преди 3 години

Баба Дора да иде да поплаче на рамото на Kypнeлa! Боже каква карикатура!

59

Ozzy

преди 3 години

На лъжата крачката са къси, погледнете снимката и ще се убедите. Освен да бълва шит като машина за конфети друго не съм видял от ?-та.

58

Sichtpunkt

преди 3 години

Не питат лидерката на бсп за хотела?.То не е само хотел, а цял комплекс- Resort (аз го видях) в чийто пристанище е акостирала яхта на черепухата за 3 млн. ?. Съд, затвор и да може деца от училищата да могат да ходят там на екскурзия и почивка!

57

Срам и позор

преди 3 години

Пускам днес телевизора и що да видя - група миячи на чинии в Брюксел решила да изкара 20-30 евро в хубавия неделен ден и застанала до парламента и със знаменца подскачат като пъдпъдъци. Как не ви е срам бе хора?!

56

Dio

преди 3 години

Какво искаш да кажеш, корнелийо? Че Брюксел чака бсп да дойде на власт и насам ще потекат реки от евро? Помним батко и братко и други ваши хора, заради които мигновено ни спираха еврофондовете. Може и да излъжеш някоя червена бабичка, но с това ще си останеш.

55

Анонимен

преди 3 години

Ей не се наяде тая, само пари са и в главата

54

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

***!Всички фалити на България от 9.9.44 са при управлението на БКП-БСП.

53

Tцтц

преди 3 години

Давай оставка *** крадло. Продавай си хотела и отивай да си доплащаш Техноимпекс

52

Анонимен

преди 3 години

Ненке скъпа, защо Станишката те изрита навремето като вмирисана паачаа? Заради корупция Ненке, корупция и гишевти!

51

Помня

преди 3 години

Малеее, Нинова няма никакъв срам. Тя щяла да управи държавата.Ама ние помним.

50

Анонимен

преди 3 години

То и към Нинова доверието на хората и бесепарите е сринато и никой не я иска в БСП, отделно и че е крала държавни пари да строи хотели,ама нещо не виждат далаверите и!Нинова,дай път на заместника си и не злепоставяй БСП повече!