28

Поздрави!

преди 3 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ама господине с познати лица от квартала може да играят в селските групи,как мислиш с познати от квартала левски да е в а група?"Няма значение. Само ЦСКА Микре е готов да жертва достойнството си за да играе в А група. По-добре във В група с достойнство.

26

Анонимен

преди 3 години

Да продават всички чужденци!Искаме български футбол, дори това да означава нивото да е по-ниско!Ако ще играят масово с чужденци не виждам смисъл човек да поддържа "българските" отбори. Вместо това можем да поддържаме Реал Мадрид, Барселона, Байерн, Борусия, Челси, ПСЖ и т.н.

25

Анонимен

преди 3 години

Ама господине с познати лица от квартала може да играят в селските групи,как мислиш с познати от квартала левски да е в а група?

24

Унуфрий

преди 3 години

За да се оправят нещата, нека Левски фалира. След това да отиде във В група и да изскара юношите от собствената си школа само. Тогава и аз ще отида на мач, живея на 600м от стадиона, все ще познавам баща на някой юноша и все ще има някаква връзка с момчетата на терена. А сега - някакъв Ононго играе, абе кво ме интересува някакъв ниг.а, искам познати лица от квартала да виждам на терена.

23

Анонимен

преди 3 години

Шушумигата Тити дето продаваше *** на "Битака" и го играеше шеста глуха на Магура е шЕФ на Уески..............О-ЛЕ-ЛЕ.После се направи на играч с няколко крадени коли. Последва бой и криене в Македония.Къв е тоя мухлЮ беее ?!

22

Анонимен

преди 3 години

И като разкарат всички чужденци лудогорец вече ще ги бие с по 6:0. А ники *** защо още е в левски?

21

абсурд

преди 3 години

Разкарайте всички чужденци,това е най важното,което трябва да се случи във всеки бг отбор,разчитайте на собствените си школи

20

господин Халозаров

преди 3 години

копувам няколко евроидиота от цска и левски да ги правя сервитъори у разград.така или иначе във футбола са сервитъори на лудогорец.

19

you

преди 3 години

То всяка година все на юноши разчитат,та затова вече 15г. НИЩО!!!СРАМ.

18

Анонимен

преди 3 години

хахахаха,а имали кои да ги купува?нова новина наполи са платили за виктор осмиен 80 мил.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва рестарт, целия свят се рестартира, вървим в грешна посока

16

Poeblo

преди 3 години

Ще си купя двама футболисти на Лесни че ми трябват двама работника за новия цех.

15

Totenkopf

преди 3 години

Имаше некъв Александър Попов уж спортен журналист, който разправяше, че 5-6 млн щели да влезнат в касата след продажбата на "звездите" си, за да е честно, този зевзек трябва да се намери и да му се вземе цялото имущество в полза на "Левски", вместо да разпространява фейкове и измислици безнаказано.

14

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, с Тити и Наско е ТАКА.В тази криза "голяма" разпроджба ще падне.Единствените спечелили ще са горе цитираните шушумиги.Очаквам до 1-2 години Уески да играе във "В" група.П.П. Направо не вярвам на очите си какви шушумиги заемат ръководнид постове в тая държава.

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се закрие професионалния футбол в БГ и да се почне отначало с аматьорски отбори, които полека да израстнат за формиране на професионално първенство. Колкото по-рано се случи това, толкова по-добре.

12

Унуфрий

преди 3 години

Насиру Мохамед - баланс 350000-100000 = 250,000 евро за 14 мача, смятайте колко са му плащали на мач... хахаха а вие после давайте членски внос за заплатата на Нисиру, Мисиру, Писиру...

11

ЦСКАр

преди 3 години

с 2 ЦСКАта сме другият сезон което значи, че 4х ще бием Левски .. ехехехе

10

ЦСКАр

преди 3 години

жалко е това което се случва с Левски и не им пожелавам пътя по които мина ЦСКА, НО за сметка на това следващият сезон сме с 2 ЦСКАта в 1ва лига .. ехехех .... по-голяма простортия няма от това

9

Анонимен

преди 3 години

Закривай