28

Анонимна

преди 3 години

Искаш ли да те срещна с болен да ти разкаже как първоначално даваш 200лв за тестове и още толкова за лекарства, витамини и т.н! Хайде стига вече... докато не се разболее някой ваш близък сте много смели!Не искам да се заяждам, ядосва ме че все още има хора, които не вярват, а ние потърпевшите какво да кажем..... молим се да не сме заразили възрастните си родители....

27

Анонимен

преди 3 години

Работата е проста,ама при *** народ,няма кой да я приложи - всички тестове за коронавирус,да се заплащат от бюджетите на държавните институции,като процентът за тях се завишава,със следващото по-високо стъпало на институцията!!!Тогава ще разберете истината за "коронавируса"!!!

26

славянин

преди 3 години

''Общували сме с болен от COVID-19? За кого трябва да има карантина?''Още от самото заглавие започва манипулацията! Болен е този, който има ЯСНО ИЗРАЗЕНИ СИМПТОМИ НА БОЛЕСТ, който няма ясно изразени симптоми, в най-добрия случай е само виросоносител, без да е болен!

25

Скептик

преди 3 години

Пълни ГЛУПОСТИ. Тестът трябва да бъде ГАРАНТИРАНО АНОНИМЕН.

24

ДО 26

преди 3 години

АМИ РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ А ВЕУЧЕРИТЕ НЕ СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ КУПОНИ ,КОГАТО СЕ ПОЛЗВАТ КУПОНИ ВМЕСТО ПАРИ ЗНАЧИ В ИКОНОМИКАТА НЕЩО КУЦА!ЧИСТА КУПОННА СИСТЕМА....СЪБУДЕТЕ СЕ И И ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКО В СВОИ РЪЦЕ 31 ГОДИН ФАШИЗЪМ И РОБОВЛАДЕЛСТВО СТИГАТ!!!

23

Мижем да те лажем

преди 3 години

Във фирмата ,в която работя 1/3 от заплатата е бонус за присъствие+ваучери за храна,ако излезеш от работа дори час по рано ги губиш и в края на месеца си с минимална работна заплата.При нас болничен се ползва само при влизане в болница.Зимата е нещо страшно от болни и кашлящи,но не можем да си позволим лукса да ходим на преглед.

22

123

преди 3 години

На пневмонията вече казват корона. Как теста веднъж е положетелен когато е взет от РЗИ, а в частна лаболатория теста е отрицателен? Платените медии, политици, лекари лъжат. На есен пак се гласят да ни затварят. Не ги ли изгоним тея ще ни клатят отново.

21

Анонимен

преди 3 години

Е, хубаво де. Аз работя в училище с около 1600 деца.Как ще стане тази работа? И сега някои деца си идват болни, за да не пропуснат от материала.Имали сме стотици такива случаи. А ние работим болни, защото директорът се мръщи, като занесеш болничен. Караш си го на крака и чак като те потрети вземаш 2-3 дни, което е недостатъчно. А трябва другите учители и да те заместват. Значи, ако влизаш в 5 класа и те замества др.учител с 5 класа -стават 10. И ако си в 2те смени - с около 40тина учители...

20

ДО 23

преди 3 години

ЛЕКО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ АМИ ПУТИН НАЛИ ПРОДАВА НАРОДА СИ БЕ ГЛУПЕДЕРР ТИ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ПУТИН НЕ СЛУЖИ НА ИЛЮМИНАТИТЕ СЪС ТОЗИ ЦИРК НЯМА ЕДИН РУСНАК КОЙТО ДА ВЯРВА В ЛЪЖАТА КРОНАВИРУС ВИЕ ОВЧИЦИТЕЕ ДЪРПАТЕ ИНФО САМО ОТ ЕДИН ИЗВОР АЗ ИМАМ КОНТАКТИ В МНОГО ДЪРЖАВИ С ЖИВИ ХОРА ПОДЪННИЦИ НА САМИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМА ЕДИН ДА ТВЪРДИ ЧЕ ИМА КОРОНКА САМО ВИЕ БЛЕЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОД МЕДИЙНА КОМА СТЕ ВЯРВАЩИТЕ ГОТОВИ ОБЛЪЧЕНИ СКЕТАНТИ!

19

ЩЕ СВИКНЕМ

преди 3 години

СЛЕД КАТО НАТИКАМЕ В ЗАТВОРА ВСЯКА МЕДИЯ ВСЕКИ ПОЛИТИК И ВСЯКО ДОКТОРЧЕ ЛЪЖЕЩО И МАМЕЩО ЗА КОРОНКАТА ВСЕКИ В ПАНДИЗА...И ЩЕ СЕ ОПРАВИТЕ

18

Ф.С.В.

преди 3 години

Do 20 hahahahaa)))

17

Анонимен

преди 3 години

Ако са ти правили тест, значи си чакал в едно тясно помещение с други хора, седял си по разни дивани пред кабинета, отварял си разни врати с дръжки, подавали са ти химикал и листове да се подпишеш, закачал си си дрехите на разни закачалки...

16

Анонимен

преди 3 години

Единствената държава в света, която ограничава разпространението от Ковид-19 с платени тестове. България!Някой учудва ли се, че имаме повишение и сума ти държави ни слагат наред в мерни списъци за пътувания.

15

Чоко

преди 3 години

Моя позната със симптоми на болеста. Близка със вече болни е ходила и висяла на опашка - 3 часа за да даде проба и още три часа на следващия ден за да си получи пробата. Положителна и вече в болница с усложнения. Това нормално ли е ? колко хора е заразила на опашката ? А в градскиа транспорт ?

14

Анонимен

преди 3 години

А недеите лъга че сте правили 2000 теста де болници да работят в неделя жалки оня в Брюксел неговите саитове бълват

13

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е болния да пропусне че сме общували с него за да не ни сложат под карантина.

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Но най-надеждният начин за доказване на Ковид-19 е PCR-тестът. Той не се поема от Здравната каса и пациентът трябва доброволно да го ПЛАТИ!!! Добре дошли в БГ! _Парите или живота!!

11

Карантиниран

преди 3 години

Това с колегата и бюрото и тестването е пълна лъжа. Когато на етажа се разболя колега , а след него още и още- на практика от всяка стая по един (в стая работим по двама с бюра залепени едно до друго) контактните изобщо не ни тестваха. Само не изпратиха домашна карантина. Вируса се оказа, че и повтаря не след три месеца а след месец. При повторно болния са му казали да не дава колеги , с които е бил в една стая. По тв и пред медиите едно на практика е не съвсем така.

10

Анонимен

преди 3 години

Ако срещна болен от NOvid-19, ще го попитам откъде да взема и аз 1800лева.

9

redordead

преди 3 години

До Цоко - ако някой има температура и си кашля и ходи на работа просто е безотговорно тъ-по парче...И без Ковид, можеш да заразиш колегите си и при някои от тях обикновена настинка да се усложни в пневмония или нещо по-лошо.Никой не е казал, че ако си неразположен трябва да ходиш да се тестваш, можеш да си седиш у вас или да правиш като оня дето беше ходил да се лекува на Градина с морски въздух и слънце...