31

да попитам

преди 3 години

А колко милиона евреи са загинали в Чернобил!?

30

българин

преди 3 години

Филмът е направен абсолютно правдоподобно ! По-добре , отколкото ако го бяха правили руснаците ! А , какво стана с руската версия - уж била по-добра , щяла да бие американската и тинтири - минтири , ни се чу , ни се видя ?!

29

Съвременник

преди 3 години

Помнете Чернобил, борете се с БелеНЕ!Атомният корупционен цирей

28

Анонимен

преди 3 години

Всеки път като чета коментарите в този сайт и ми идва да ви лепна един зад врата на всичките ....

27

Възрастен съвременик

преди 3 години

В тези постове си личи кой е бил съвременник и кой като оня ,,лекар в САЩ,"който налита на бой !!Филмът е правдободобен ,а като професионална ,кинаджийска работа е много добър! ....А кусури на всичко по принцип се намират!/особенно от Гугъл поколението/

26

ЛЕКАР

преди 3 години

След аварията руснаците поправят всички грешки и започват да правят принципно доста по-различни реактори и сега техните са номер едно по безопасност в света!!!А иначе и в Щатите,и във Франция са ставали доста аварии и се се мълчи по тези въпроси но се знае от всички.Радиацията не може да се скрие от никой!Като при Чернобил,шведите първи засичат облака а след това и Германия!

25

ЛЕКАР

преди 3 години

Сериала просто е невероятен,абсолютно реалистичен и достоверен!!!Играта на актьорите е страхотна.Говорил съм по Черноморието с доста украинци през годините на тази тема и всичко което казват те относно мерките,къртовския труд и масовия подвиг на всички мобилизирани-от армия до доброволци,съвпада с пресъздаденото във филма.Трагедията е в резултат на човешка грешка!Лошото е че заради пустия кариеризъм,премии и награди са загинали много невинни хора!Руснаците обаче си вземат поука относно реакторит

24

До 29

преди 3 години

Дам...либералния модел се срина...докато съветския пребъде...и успя...карайки колите произведени от либералния модел.

23

Анонимен

преди 3 години

Дам...всички, които твърдят, че сериала е нереалистичен изтъкват аргументи като...по това време дограмите не бяха такива....този модел костюм беше излязъл 1г след аварията...и подобни. Мустаците на реалния образ бяха с половин см по дълги.Уж безпристрастни...но обичащи си съветския съюз и партията.

22

До 10

преди 3 години

А НВО британска ли е, вярващи неграмотнико?

21

Анонимен

преди 3 години

Ако американските честни хора ви бяха сервирали, че в Чернобил са били педофили и шмъркат щяхте да им повярвате. Преди да ме определят като комунист - дори прочитайки уикипедия на английски, ще видите някои основни хиперболи във филма. Друго си е да снимат сериал за Хорейшио или за героите-освободители във Виетнам и Ирак хахахах

20

Георги

преди 3 години

След 20 години ще има сериал "Корона". Тогава ще цъкат и ще се вайкат за каква измама и за какви кинти иде реч:))))

19

Анонимен

преди 3 години

Аналог на филма "Титаник" - супер лайнерът, който за да *** парички има грешки в конструкцията и алчния собственик на White star line, който нарежда да се пътува с максимална скорост в зона с айсберги. Капитализъм, комунизъм, маоизъм, цинизъм, като е в повече резултатите следват...

18

Неутрално мнение

преди 3 години

Художествен сериал с доста тенденциозни измислици. Нито съм комунист, нито партиец. Заради образованието ми съм се занимавал доста с темата. Пример: мрачната квартира на Легасов - човекът е живял в мн красива двуетажна вила в страхотен квартал на Москва, на улица с алеи, хубави огради и паркове, имал е шофьор с Волга, а не е живял като изпаднал клошар. Още доста са примерите. Сериалът е занимателен, може човек и технически да научи нещо, ама чак реалистичен не е...

17

Анонимен

преди 3 години

Много добре направен сериал. Супер реалистичен също. Не знам защо колхозните *** рИват в несвяст, при положение че сериала не показва какво гаспадарите им причиниха на Източна Европа след Чернобил.

16

ЛЕКАР

преди 3 години

До До 17:Ти ако си лекар в САЩ то аз съм гробар в Орландовци!!!Само като ти видях нивото на "интелигентна" реч и мисъл направо....Просто нямам думи!!!

15

До 15

преди 3 години

ДрОгарят се утешава с ютуб. Абе, вие бетонираните кратуни, кога ще се научите да не спамите, с изместване на темата в стил, "а в америка що бият ***", която е сериалът Чернобил и наградите, които е получил. Когато излезе статия за норвежките ферми за сьомга, тогава се включи със "свръх-компетентното" си мнение.

14

До 13

преди 3 години

Че той отдавна излезе, и щеше още по-бързо да си замине, заради траги-комичните си качества, ако не беше привлякъл вниманието със сюжетния си идиотизъм, в който някакви агенти на цру всъщност предизвикват аварията:)))

13

Анонимен

преди 3 години

Типична copocoидна пропаганда.Сега чакаме за сериала "Фукушима", който за съжаление в реалността си започна, а не е свършил още.И заради сериала "Фукушима" се отказах да консумирам любимите ми скумрии.А като стана въпрос за риби, потърсете в Ютюб за най-опасната храна в света - фермите за сьомга или салмон в Норвегия, които ако ядете редовно с жена си и направите дете, има шанс вашето бебенце да има най-различни мутации, 3 ръце, хриле на риба и т.н.Обаче Норвегия е от правилната страна.

12

Разбиращ

преди 3 години

Уникален сериал!!!!