30

Анонимен

преди 3 години

Пожарът в катедралата както беше в Нотр Дам Сирия Ирак Гърция и Австралия чрез умишлено причинени от ислямисти пожари е явно умишлен и арогантен терористичен акт на ислямските терористи- пряко или чрез подкупени от тях комунисти-расисти антихристи, антисемити като неонациските престъпни ислямисти,окупирали немюсулманските народи и правови демократични с престъпни агресорски грабителски и геноцидни цели да наложат своята измамна сектантска терористична престъпни религозна секта тадиаклен ислям

29

От ясно по-ясно

преди 3 години

Палежът е умишлен. И на други места беше също умишлен.Докога бялата, християнска Европа ще търпи това?

28

Бай Иван

преди 3 години

Нормално, религията на мира не търпи други такива, скоро и в цяла Европа ;) !!!

27

Гост

преди 3 години

Разбира се, че палежът е умишлен, умишлен е и палежът в парижката катедралата Нотр Дам. Уви, няма да бъдат хванати тези нещастници, извършили поредното кощунство. Друг е въпросът, защо пък ние, православните за пореден път трябва да леем сълзи и да въздишаме за еретици като римокатолиците? В техните очи винаги сме н- та степен ниско качествени хора, презират ни, а сега и по " духовен" начин се опитват да ни накарат да бъдем съпричастни с тях и да скърбим по тях. От тях очаквайте само лицемерие.

26

Мда

преди 3 години

Ако някой още не е разбрал-тече война на цивилизациите(ако исляма може да се приеме за цивилизация)!А на война-като на война.Отговорът трябва да е подобаващ-общоевропейска Реко*нкиста!Който иска да остане в Европа-трябва да се откаже от тая религия!

25

Гост

преди 3 години

Разбира се, че палежът е умишлен, умишлен е и палежът в парижката катедралата Нотр- Дам. Уви, няма да бъдат хванати тези нещастници, извършили поредното кощунство,. Друг е въпросът, защо пък ние, православните трябва да леем сълзи и да въздишаме за еретици като римокатолиците? В техните очи винаги сме н- та степен ниско качествени хора, презират ни, а сега и по " духовен" начин се опитват да ни накарат да бъдем съпричастни с тях и да скърбим по тях. От тях очаквайте само лицемерие.

24

Салата "Новичок

преди 3 години

Всички знаем откъде идват най-върлите любители на катедралния туризъм!

23

Анонимен

преди 3 години

НА МЕСТОТО МУ ДЖАМИЯ....

22

точно

преди 3 години

До ел таблоОт късо съединение на няколко места едновременно!И късото съединение е било много толерантно и миролюбиво!

21

Musulmanin

преди 3 години

Do vsichki komonisti komentirashti tuk vie neeste istinski vqrvashti hristiqni. Edin istinski vqrvashti hristiqni nema da misli taka, az sum sigoren Che I mnogo hristiqni by mrazqt. No da znaete Che nqma da postigniye tvoeto sas nasajdane na omraza. Mnogo vqrvashti hristiqni nqma davi go pozvilet DOBROTO I LUBOVTA VINAGI POBEJDAVA.

20

Анонимен

преди 3 години

dobre

19

Францистан

преди 3 години

то десетилетия е ислямска територия и няма нищо чудно в случилото се с ктедралата на християнското малцинство там

18

Исляма

преди 3 години

е най реакционната, античовешка терористична секта в света !!!

17

До 17

преди 3 години

Не мога да се съглася с теб. Вместо да учим децата си да мразят мюсюлманите, по-добре да ги научим да обичат себе си и културата си. Любовта е по-силен мотиватор от омразата.

16

До 19

преди 3 години

Ти си религиозен фанатик, за съжаление. С теб няма как да се проведе дискусия. Роналдо никога не е приемал исляма. Откъде измисли тази глупост!?

15

Анонимен

преди 3 години

Франция стана ислямско гето.

14

До 18

преди 3 години

Ти луд ли си бе, маниак? На гроба на Кубрат е открит християнско кръст, а самият владетел е израстнал в християнския императорски двор, заедно с византийския василевс Ираклий. Какъв ислям те гони!? Нали внука на Кубрат Тервел ви размазва при Константинопол и е канонизиран за светец. Да не говорим, че първите християни в Европа са сред балканските народи, няколко века преди да се появят исляма и пророка-педоофил Мо'амед. Тоест българите са си били християни още преди цар Борис.

13

До 17

преди 3 години

С нас изчезва и цивилизацията. После няма да има кой да ти дава технологии и да те хрантути на помощи с двайсетте ти деца. Сами режете клона, на който седите. Не го осъзнавате, защото сте диваци все още в доста отношения, но всичко хубаво, което имате във вашия живот, е дело на бял човек-християнин.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз казвам да обявим исляма и юдаизма за противоконституционни и недемократични религии (защото технически те са точно такива) и да приключваме с тези индивиди. Европа е християнска и такава ще си остане.

11

До 12

преди 3 години

България я е имало много преди вашата империя. Разпаднахте се и станахте Турция. България е още тук. Утре няма да има Турция, вие ще сте разпиляно малцинство като кюрдите, а България все още ще е тук.