23

Анонимен

преди 3 години

Путин не обича предателите които се състезават за други страни, показвайки какъв рай е Раша.

22

Зозо

преди 3 години

Хахааа, ще се състезава за Австралия ли? Това и дава директен билет за раят, обещан от путин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И онези доктори дето падаха от прозорците и те са вече там :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 3 години

По вероятно са я бутнали

20

Анонимен

преди 3 години

Само като прочетох заглавието вече бях на 100% сигурен че състезателката е рускиня.Там се пада много от 6-тия етаж.Ако погледнете статистиките,ум ще ви зайде.Но се питам как може това да продължава,след като лично Путин беше наредил разледване за безбройните случаи на ,,падане'' на не случайни хора?

19

Анонимен

преди 3 години

... се състезаваше за Австралия. ..Такива падат често от прозорците там. Сигурно и тя ги е миела.

18

GG

преди 3 години

В Русия е тенденция хората да падат от сградите !

17

Анонимен

преди 3 години

Тука спортистите да видиш - всеки с по две шкавчета като на Бойко!

16

Бойко Българоубиец

преди 3 години

До ПроСоТоИмах приятелка гимнастичка световна с ансамбъла (от времето на Нешка). Та тя ми разказва как след като спечелили златото всички гимнастички страдали от голяма депресия. Общо взето децата тренират по 8 часа на ден, стават звезди за един ден и след това на никой не им пука за тях. Постигат всичко, емоционална превъзбуда и след това се чувстваш като загубен. Само здравото семейство който го има и вярата в Бога могат да защитят тези деца от шока на огромното разочарование...

15

от Канада

преди 3 години

Пишете пълни нелепости. Тотална заблуда е, че спортистите са добре платени в Канада. Освен хокеистите, много малко други професионални спортисти имат адекватно заплащане. Имаше дискусии дори как женския хокей там е без пари.Единствената възможност на това момиче в Канада е било да вземе канадско образование + сертификат за треньор и да тренира аматьори във фитнесите. И в този случай говорим за малко пари.Била е разочарована и депресирана.Мир на душата й!

14

Свш

преди 3 години

Е как така оставяш предсмъртно писмо и после падаш от шести етаж? Самоубила се е, падайки без да иска. Даже не можете и да преписвате.

13

ПроСоТо

преди 3 години

До Sichtpunktне че заслужаваш внимание,но ей така,от скука:-като какъв "опонент" на Путин е това младо момиче бре?..па като гледам,и ТИ си му "опонент"!...Що ни тай "самоубил" и теб до сега?..Нали твърдиш,че така действал?!

12

Sichtpunkt

преди 3 години

Путин редовно самоубива опонентите си и за това печели изборите с над 90%.

11

ПроСоТо

преди 3 години

До Доктори ти си прав!..Сичките 20-30 000 протестиращи,"като един" ше фанат да са фърлат от шестия етаж.....добре си споменал "доктор",но всъщност имаш крещяща нужда от такъв..

10

ПроСоТо

преди 3 години

До Ф.С.В.наистина!..Ето и ние имахме такъв случай с една наша гимнастичка,която се опита да се самоубие....за съжаление забравих й името,но и Злото да я забрави!Вероятно с нещо прекаляват заетите с тоя "спорт"..

9

Доктор

преди 3 години

Лошо е да прекаляваш с дрогата и алкохола ! Болните амбиции, дали персонални, дали колективни , винаги водят до едно : трагедия ! Такива болни амбиции днес наблюдаваме за власт и на площадите. Участващите в протестите са обречени на последващата трагедия !

8

ПроСоТо

преди 3 години

жалко за момичето!!..-Младо,красиво,талантливо....както биха казали нашите "комшии":-"Язък!"......обаче некой пак е изял неколко думи от заглавието!..Точния текст е:-"Световна шампионка почина от ковид-19,след като падна от шестия етаж"../вива ла "Параграф 22"!!!!!/

7

Анонимен

преди 3 години

Гледам с удоволствие фигурно пързаляне, но за пръв път чувам името на световната шампионка при спортните двойки за юноши и девойки от 2017 г. Може би, защото в последно време е участвала в различни състезания в Канада и се е състезавала за Австралия. Северна Америка и Австралия са сред аутсайдерите в този вид спорт. Даже руският вътрешен шампионат е по-силен, по-интересен и по-наситен с висококласни фигуристи от всяко едно европейско и световно първенство по фигурно пързаляне.

6

АнонимеН

преди 3 години

ЖИВОТА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НЕПОНОСИМ!!!УЧУДВАЩО Е, ЧЕ НЕ СЕ Е ЛИКВИДИРАЛА ПО-РАНО!

5

Анонимен

преди 3 години

112 е украинска медия

4

Край

преди 3 години

Скочила е за да не се зарази с ковид