438

Анонимен

преди 3 години

Абе, остана ли някой да му вярва на този, беден ми е речникът - няма достатъчно силна дума за безсрамната му, безмозъчна и алчна същност?Кое от направените в Европа предложения направи Борисов в България? Само заеми, заеми ...- с чужди пари пак се готви да тъпче шкафчетата си. ***! Да си ходи с мир, щото на хората ще им прекипи и в най-скоро време вместо с хорца, ще запротестират с ... доматите.

437

Гневен

преди 3 години

И в БРЮКСЕЛ нещата не са никак розови.Батакът и там е много дълбок и затлачен от егоизъм,користолюбие и далавери!Тъй,че дори и да получим някакви пари, те ще отидат не където трябва.В БЪЛГАРИЯ социално слаби са само *** и "самотните"12 годишни майки.Хората,останали без работа,да не му вярват и да не му се връзват на лъжите.Той ще раздаде парите на циг****те барони,за да му осигурят гласове на предстоящите избори.И медиците отново ще бъдат излъгани,както вече се случи с 1000лв. ОСТАВКА!!!

436

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗнаем как гробарите печелят избори - с мъртви души, печатане на "допълнителни" бюлетини, купуване на гласове на един конкретен етнос, мистериозно "изчезване" на чували с бюлетини и подмяната на тези чували с други, документни престъпления при изготвянето на изборните протоколи, манипулации при броенето, гласуване под строй от страна на хиляди глави от държавната администрация и заводите на Киро Гела и т.н.За какви избори ми говориш, гробски?

435

Анонимен

преди 3 години

462- ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА ГО РАЗБИРАМЕ НА ИЗБОРИ А НЕ ГО ЗАДАВАТ ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ НА ЧЕРЕПИТЕ...

434

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме да НЕ си повече в парламента ББ,медика живее с 750 лв заплата.Цяла България излезе на протест против ЕТ /ГЕРБ/,той щял да управлава,желанието на народа е друго.Това не е твое нещо лично управлението.

433

Анонимен

преди 3 години

Критикувате добри мерки.Ясно какво ни чака, ако пипнете пак властта

432

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР

431

1

преди 3 години

другари,от герб-комунисти,за безработните,от правителството ли,слънцето иска помощи,но Меркел му показа,със средния си пръст,какво,ще получи като помощ.

430

Анонимен

преди 3 години

БСП и Радев смятат да управляват без лекари и няма да се грижат за безработните?

429

Анонимен

преди 3 години

И за какъв дявол ще иска подкрепа за лекарите и безработните?! Лекарите с малки изключения са доста добре платени без тези в дълбоката провинция, които не могат да се вредят на яслата от тези от РЗИ и местните управляващи.За безработните: до март т.г. отчитахте безработица 6-6,5%, Сега ревете за помощ! Ами раздайте милионите ? от чекмеджето на нощното шкафче на ББ!Той ще си набави нови пари от имането на братя Бобокови, и вече проявява интерес и към Цоло Вутов, boss на мина Елацитe и Пътстрой.

428

Анонимен

преди 3 години

Че до сега къде беше подкрепата !за медиците е ясно, и те лъжат за вируса ,в гърция 12 болни ,а при нас 298 )

427

Анонимен

преди 3 години

думите му е важно да има безвъзмездна помощ за социално слабите...Моля!Днес нито съм пил, нито съм недоспал! Грешен превод не може да е друго! Тоз банкянския хич не е лесен!Помогнете, да плача ли или да се смея!

426

Скептик

преди 3 години

Този човек освен да бълва глупости нещо прави ли. Че ти си имаш бюджет бе. Защо го разпределяш богато на актива си, а искаш пари от Брюксел за нуждаещите се. Каква отврат и подлост.

425

Анонимен

преди 3 години

Само не мога да разбера ББ в Брюксел след като се здрависа с хората им козирува на всичките,мазни се заради протестите ли или е разбрал че скоро ще го сменят...

424

Анонимен

преди 3 години

Аре ве ко стана, дадаха ли парите

423

Barba Ganios

преди 3 години

...a dali si e vzel skafcheto I patlaka ?!?? Ei taka ...za vseki sluchi..

422

Анонимен

преди 3 години

Мързеливци казваш, окей!

421

izh

преди 3 години

Стратеическа грешка! Колкото по вече пари се договорят толкова на комунистическата мафия се качва апетитът са събаряне на това правителство и излапване на парите в размътената вода. А кресливци по площадите все ще се намерят. Мързеливци и безполезни производни на нароилите се университети - дал бог. За толкова пари - толкова. Ако искаш по вече - псувай полицията изяж няколко шамара /ортака снима/ и вече медиите знаят как. Нищо лично - просто бизнес

420

Бъзикам се :)

преди 3 години

Интерсно ми е как иска подкрепа за медиците и безработните докато играе патешкия танц:- Дайте малко парички на некадърните бе бате! Само 1-2 милиарда - да запълним шкавчето и си отиваме!:)

419

Анонимен

преди 3 години

СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС НА ГЕРБЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН ПО ДЪЛГО ОТ КОЛКОТО НА Т.ЖИВКОВ.