18

Анонимен

преди 3 години

До До 15ГЕРП и десните не правят нищо освен че крадат, страната загива и те постоянно викат че комунистите са крадци.

17

Анонимен

преди 3 години

Няма нормални хора, които да отидат на почивка на море в България. Тези измислици може да ги разправят на старата ми шапка.

16

гражданин

преди 3 години

От единия край Поморие Слънчака Бойко откри невралгичната отсечка След него на изпроводяк престигнаха изкопните машини и пътните майстори .

15

хъша

преди 3 години

брех ти да видиш...тцтцтцтцот къде кинти за курорти бре народе?ахаха сетих се спестили сме от банички

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ами добре че са ГЕРБ,че иначе комуниягите още щяха да са само от София до Пловдив,за да могат да крадат, и да изучават децата им в Русия ...,,опа обърках се във лошата Европа..

13

Анонимен

преди 3 години

Ремонт на ремонта и хората карат с 10 км/ч и псуват за да гласуват после за поредната магистрала за ГЕРП ще усвояват.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Отново хапещо изчадие на Нинова...,вие комунистите нищо друго не можете отявен да плюете ,злобеете като лидерката ви...Яд вие ,че ви няма и си отивате..,Бай бай...Ако беше пътувал малко по чужбина,щеше да знаеш кога се извършват ремонти на пътища

11

Анонимен

преди 3 години

То сега е време за ремонт. Да не искате да го правят април когато движението е слабо? В България ремонтите задържително се правят когато най-много се пътува. И толупи, да внимавате да не счупите държавата защото тогава ремонтите по черноморието няма да си правят юли и август и няма кого да има да псувате и пътуванията ще ви са скучни и ще вземе да заспите и хоп - беля.

10

Анонимен

преди 3 години

До Хан АспарухСмешен си...,за какво ми хвалиш държава,която не е мръднала от 1990 година...,бях ходил като ученик там ,и сега е същото ...и в кавала,Иван драма ,и в Солун,и в ксерес.и в Ксанти...И магазините има са нищо спрямо българските..,,а за цени не говорим...

9

Анонимен

преди 3 години

Задръстване за уйкенда и после магистралата е пуста. 1 месец лятото така и после пак пуста. И за пуста магистрала хайде точене на милиарди от бюджета.

8

Анонимен

преди 3 години

До СандоДобре ли сте?

7

Хан Аспарух

преди 3 години

Така се прави! Ремонти се извършват лятото. Който иска хубав път, да ходи в Гърция! Десет години вече зелените правят спънки за магистралата, сега се включи и Гърция така че софийските *** им остава само Черно море. А ние от останалата България не ги искаме! предпочитаме англичани, германци,руснаци, румънци, .... Не ни тряват български мъргази!!!!

6

Сандо

преди 3 години

е как за избера българското черноморие като тия малумници от ГЕРБ са сложили един канал на плитко в варненското езеро и от 1 година на сам фекалите на поливина Варна се вливат в морето. ... и кво, да отида да плувам там и аз сред акитата ли?

5

бай ганю

преди 3 години

нашенеца уж беше поизгладнял заради карантината а се оказва че българия се изпразни в посока гърция и други нашенски курортией така да сме когато сме най злеслед криза все още имаме кинти за почивка

4

Анонимен

преди 3 години

Абе Тонка, правиш ли разлика между почивка и съботна разходка?

3

Анонимен

преди 3 години

Гениално! От България с любов!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

избери БЪЛГАРИЯ

1

Анонимен

преди 3 години

Евала, ГЕРБ - в средата на Юли да правите ремонт на ключов булевард в Бургас.Чудя се по рождение ли са толкова простu или го правят нарочно, за да изнервят народа.