26

Франсоа

преди 3 години

Това СЪЩО не е терористиен акт и е НАПЪЛНО случайно.... Ама как тъй ? Бил съм в катедралата Нотр Дам повече от 10 пъти . Последния път 4м. преди пожара. Охраната там е денонощна . Включително и постоянно полицейско присъствие заради заплахите от Ислямска държава. Вътре е ПЪЛНО с камери и датчици за пожар. ...... и въпреки това мистериозно изгоря.... фас били изтървали.... без да искат .... А в Нант какво ли е станали ? Пак ли фас ?И коя ли ще е следващата катедрала догодина ???

25

До Цент

преди 3 години

Мирише ми на Алла я в бар.

24

Анонимен

преди 3 години

Франция стана ислямско гето.

23

Анонимен

преди 3 години

Миналата година Нотр Дам, сега Нант. Тия французи още не се усещат, че да напълнят държавата си с *** не е безопасно. Ще им затрият историята и ще превърнат в шериат.

22

аман

преди 3 години

аман от тези пришълци , скоро ще ги натикат в морето и океана, и обратно в африка и арабските и мюсюлманските държави.

21

аман от вас

преди 3 години

5 пъти чукай глава в бордюра,ходи си в труция

20

ГРОБАР

преди 3 години

Миналата година при друг голям пожар изгоря част от прочутата катедрала "Нотр Дам", а нашия Пожарникар не сподели безценния си професионален опит!???За сметка на това, Боко и Цвъко влязоха в ролята на РЕСТАВРАТОРИ, а и дариха 600 000лв на католическата катедрала от българските данъкоплатци!Какво ли е намислил ТУЛУПА, сега!?

19

до 24

преди 3 години

Ами и в Нант като в Париж. То е ясно.

18

Анонимен

преди 3 години

я да ви чуем болни мозъци с какво ще свържете това сега,номерът света софия няма да мине тук,хахахоха

17

Анонимен

преди 3 години

aaaa

16

Анонимен

преди 3 години

Юдеите и мюсюлманите унищожават Европа, то е очевидно. Няма нищо случайно в палежа на тези храмове. Въпросът е колко още подобни провокации ще се случат преди чашата да прелее и европееца да грабне оръжието.

15

Анонимен

преди 3 години

Подпалили са я френските хугеноти.

14

до 14

преди 3 години

абе за Саладин не е, но за Моше, може!

13

Анонимен

преди 3 години

Тези катедрали във Франция много взеха да горят. Случайност, не. На отмъщение за Саладин бие това.

12

Евангелието на Павел

преди 3 години

"Юдеите, които и Господа Исуса убиха... на Бога не угаждат и на всичките човеци са противни"Християните, вече не Четат Библията, не знаят История и за това ще бъдат ликвидирани, а с тях и расата им от бели европейци! Юдея Забавя, но не Забравя - от над 2000 години, целите са съкщите!!

11

до 8

преди 3 години

Изгарят Талмуд - Свещената Книга на Синагогата (на Сатаната), защото Крал Луи 9, огранизира Съдебен Процес Срещу Талмуд - присъдата е, че е Анти-Християнски текст. Обаче, тези неща се пропускат при преподаване на История и в Европейски Союз говорят за "Юдео-Християнство" - което е Абсолютна Нелепост, но това е Сценарият - Който не Знае Историята си и няма Културно СамоСъзнание, Рискува да бъде Терминиран!

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сме толерантни и да ги оставяме да си палят, да ни пипат жените, да ни бият децата, да ни ръгат с ножки... Докато ние се опиваме от моралното си превъзходство в ***-либерален екстаз... Така е правилно... От Краваршингтон повелиха.

9

Анонимен

преди 3 години

Подмяна на традиционните символи и превръщането на обществото в желе.

8

Ари Голдберг

преди 3 години

поредната Операция на Мосад - след Нотр Дам, където 13 век изгарят всички копия на Вавилонския Талмуд, сега и Катедрара Петър и Павел, в чието Евангелия пише:"Юдеите, които и Господа Исуса... а Бога не угаждат и на всичките човеци са противни"ще знаете - тези Християнски Храмове, ей така, случайно пламват!

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КАТО НЕ ИСКАТЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ЩЕ ВИ ПАЛЯТ КРИВОРАЗБРАНИ МЮСЮЛМАНИ25225