130

Морски

преди 3 години

До Ямболски цървулПо центъра, както и на плажа, и в морската градина, се носят на талази жители на Ямбол, Сливен, Канобат, Хасково, и пр. Ужасно много сте, като скакалци, с хладилни чанти и даже салфетки си носите от Ямбол. Врете се между блоковете да не плащате за зелена зона. Ние местните сме се скрили по къщите от вас, по центъра ходим от понеденик нататък.

129

Ямболски цървул

преди 3 години

Не.Няма да се спаси сезона.В Бургас бях днес.Претъпкан е само с българи.И по центъра-само местни!

128

Gogo

преди 3 години

Ако бутнете някой и друг бетонен хотел и има повече пространство и въздух може би ще успеете да привлечете туристи, но със сегашната инфраструктура и бетонки сте загубена за години напред.

127

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е,... много ми е зор за туристическия бранш...ха,ха,хаааааааааааааДа ходат да копат картофи ,бе...!Така поне , нема да стоят гладни ха,ха,хааааааааааа...

126

!!!

преди 3 години

Ти си доста луд,кой нормален чужденец ще дойде на гнусното ви ***...,..ние бягаме към Гърция тия чакат Братушки,луд народ сте Доганистанци!

125

Гост

преди 3 години

Пиши го бегал този сезон. Нищо не е както трябва .

124

az da vi

преди 3 години

Хак им е на крадците с хотелите калпавия сезон. И догодина да е така, че и по лошо.....

123

Отвратен

преди 3 години

Боко за да докопа и "усвои" парите от Брюксел за борба с С-19 затри туристическият бранш в България. Какво му пука, че ще има съкратени и уволнени, щом още няколко милиона ще влезнат в чекмеджето? Знае, че е пътник и за това краде като за последно, както и останалите алчни герберасти! Кой ще ти дойде в България, след като всеки ден увеличават бройката на заразените? Ех пуста алчност герберска!

122

Ние пък ще ходим

преди 3 години

в хотела на НиноваПешев на Халкидики,въпреки,че за един човек нощувка съсзакуска излиза 166 ?.То затова там почиват партийния клир и Радев,няма простидосадници да ти гледат в канчето.

121

Разбира се че няма

преди 3 години

Те изпуснаха питомното(нашите туристи),изгониха ги със скъпотия и лошообслужване,а сега искат да хванат дивото.Е,сигурно ще дойдат наглосаксонскиотрепки да се напиват като животни,но и това няма да ги спаси.Ще плачат пакпо ТВ държавата да им помогне.Тя ще го направи и по такъв начин ще дотирапочивките на наглосаксонците-ще дава пари да оцелеят хотелите,в които почивката на ренегатите да им е по-евтина отколкото ако си стоят у тях.А занашенеца е скъпо и с неуважително отношение.

120

Анонимен

преди 3 години

На мутрите по черно море им дреме дали ще фалират,всичко са направили с крадени пари.

119

Анонимен

преди 3 години

Стига рахатлък с този туризъм! Туризма е сезонен!Дигайте гащите, запретвай ръкавите и да правим промишленост и стопанство иначе ще бъде тъмно!От 30 г. не се знае какво е индустрия в България!

118

никога!

преди 3 години

Българска работа!

117

Анонимен

преди 3 години

В всички хотели уволняват много хора,и вкарват през Полша украинци които работят за 500 лв. Печелбари

116

На този свят .....

преди 3 години

идва моментът в който всеки си плаща вересийте !Щели да фалират !?!?!? А га ядоха кифтеата си мълчаха ....

115

Югозападен

преди 3 години

Не

114

До 122 СПОКО ,БЕ...

преди 3 години

Много ти е отворена устата та може да заминеш на вечна почивка

113

До122

преди 3 години

Ами чекмедже-бабаит къде ще "почива"?

112

СПОКО ,БЕ...

преди 3 години

КАКА ВИ КОРНИ ШЕ СПАСИ СЕЗОНА ....ХА,ХА,ХААААААААААХОТЕЛА И В ХАЛКИДИКИ , РАБОТИ С ПЪЛНА ПАРА!ГРИПЕНА ВЕЧЕ ТАМ СИ ПОЧИВА.....А И ЯХТАТА НА БОЖКОВ Е НА КЕЯ НА ХОТЕЛА!СЪОБЩИХА ГО ПО "ХОРИЗОНТ" РАНО СУТРИНТА...ХА,ХА,ХААААААААА

111

пожеланието

преди 3 години

До ДодоФалити навсякъде без конкуренция! Господ сизнае работата! Морето дава и взема...Всичко ще ни вземе морето!!!