39

до анонимен 26

преди 3 години

пред мен е портретът на Левски рисуват от Георги Данчов - зографина. Това е истинския Левски.

38

Чебурашка

преди 3 години

Най-голямата гавра с паметта на Апостола е, че разни проруски национални предатели са именували организацията си на негово име!

37

Чебурашка

преди 3 години

До ЧовекРуско *** като Пантев никога няма да признае, че Игнатиев има пръст в обесването на Левски.

36

Анонимен

преди 3 години

За какво ни го размахвате този изкукал Пантев? Нямаме ли историци дето са с всичкия си?

35

Анонимен

преди 3 години

Проф. Пантев: Най-голямата отплата към Левски е, че не е забравен.........Левскиви благодари от сърце но предпочита да кеендзаа някъде другаде.

34

Дядо Петър

преди 3 години

А най-голямото нещастие за Апостола е, че всички "управляващи" ни мафиоти провесват портрета на стената и мислят, че това ще да е ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА ТЪМНИТЕ ИМ И МРЪСНИ ДЕЛА.

33

Мисля че

преди 3 години

Всичко е било за една кесийка жълтици, кой да я гепи.

32

Анонимен

преди 3 години

Какво има общо има Левски с Бойко Борисов бе, русофилски ***?!

31

Човек

преди 3 години

ПОКЛОН, АПОСТОЛЕ!!!! ПОКЛОН!!!! УБИТ ПО ЗАКАЗ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ!!!!! ТОЧНО КАКТО И СТЕФАН СТАМБОЛОВ!!!!ТОЧНО КАКТО РУСИЯ БЕШЕ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЧРЕЗ СЪРБИЯ ОБЯВИ ТОЧНО ТОГАВА ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!! ЗАВЕТЪТ НА ЛЕВСКИ: ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, РУСКИ Б.ЛЯДОВЕ!!!!

30

до 33

преди 3 години

Да бе, целия свят завижда на България и най-вече на Бойко Борисов - такъв красив, умен и интелигентен. И възпатан най-вече. Никой народ си няма такъв.Затова сме на дъното на всички класации и най-бедни не само в ЕС, а и в цяла Европа.

29

до 33

преди 3 години

***, значи викаш Левски е бил Евроатлантик.Ами той ако беше жив, как си го предтавяш във вашата Мафиотска шайка - ГРОБ, а ?Той е изповядал идеал за равенство между хората, а не един да брои пачки и да рекетира цял народ.

28

Анонимен

преди 3 години

Турците и руснаците газ пикаят по адрес на Левски, защото те нямат нито една подобна личност в своята история, която поне малко да се доближава до Васил Левски. Левски е човек, посветиш живота си на един идеал. Това, което го прави толкова велик, е виждането му, че българите не бива да разчитат на спасители, а на самите себе си. Сами да се освободим, "да бъдем равни на останалите европейски народ", и да не залитаме към чуждопоклонничество. Това е завета на Левски.

27

Димитър Общи

преди 3 години

Пачките Бачо Василе, кажи кога ще броим пачките.И колко жълтици дадоха ония балъци по селата.Я развържи кесийката да ги преброим.Ще има доста за компаньонки во Белграда и во Бухареста.

26

Анонимен

преди 3 години

Всичко е лъжа и илюзия.Вгледайте се внимателно първо в рисунките (портретите) на Левски, рисувани от комунистически художници, а след това в реалните му снимки.Откривате разлика нали - от портретите ни гледа един героичен мъж, докато на снимките е едно невзрачно момченце.

25

Анонимен

преди 3 години

въртоглавите се опитаха, паметникът на Левски в Пловдив е незначителен на фона на Альошата - единият малък и долу, а другият горе и величествен, както и в другите градове

24

Анонимен

преди 3 години

Явно много туркофили пишат коментари.Когато нещо е голямо и светло то дразни много низките душички. Но няма как дори да се докоснете до светлината на Апостола, пишуркайте си със злоба.

23

Анонимен

преди 3 години

Човек на англичаните , след като не успя да се покатери в турската ,тогавашна йерархия .

22

Анонимен

преди 3 години

престъпник и крадец с документирани 6 убйства на българи и нито едно на турчин.каквито "героите" такив аи феновете.Ако беше жив сега щеше да е депутат от ДПС или ГЕРБ.Ревизия на нац. герои този не е достоен и е Срам.

21

Анонимен

преди 3 години

А стига измислици и легенди!Как правил бакър, какво самообладание имал!И боса му знаел с какво се занимава!И какво става с робството, като имаме богати българи, чорбаджии, със занаят и собственост, че и уважение!И този ще си рискува бизнеса, заради незнам какво си?

20

Анонимен

преди 3 години

До анонимника с Фружин.Защо сравняваш несравними неща, разделени от стотици години и коренно различна историческа обстановка. Все едно да сравним въстанието на Константин и Фружин с това на Асен и Петър. Какво ще кажеш?