6

Анонимен

преди 3 години

1, коко, ще търгува със същите с които си изброил. Само че ще е честно и коректно за САЩ също, не както до сега, обонговци и разни други *** да подписват погробващи за собствената си страна договори. Санкции до дупка, понеже са необходими.

5

Анонимен

преди 3 години

Как сметнахте и ЗАЩО САЩ *трябва* да смени изборния си закон ве, експерти? Изборния закон на САЩ е точно този които е необходим. Не може президента да се избира от 2-3 морално опустошени и изгнили градове като Лос(т) Анджелес, Ню Йорк и Чикаго! Не може да се допусне умствено изостанали либерасти развяващи цветни знаменца с дъга, учещи децата в училищата че могат да си изберат какъвто искат пол, рушащи паметници на културата, грабещи магазини....тези да избират президент? Вие ЛУДИ ли сте?!?

4

Анонимен

преди 3 години

Кой ще направи в САЩ истинска демократична избирателна система?Реформа в избирателната системаРеформа в здравната системаРеформа в полицейщината и полицейския терор над гражданите.Реформа в осигурителната система, в трудовото законодателство.Права на работниците.

3

Анонимен

преди 3 години

САЩ трябва да смени конституцията си, изборния си закон.В САЩ няма пряка демокрация и честни избори. Изборите печели вторият по брой гласове. Така бяха избрани Буш син, Тръмп. Само демократите печелят честно изборите.

2

Анонимен

преди 3 години

Байдън е пълен мишкар и молец, Тръмп ще го смаже като микроб.

1

коко-до факт

преди 3 години

ти си прав за демократите но и Тръмп нещо се е взел за велик.Санкции на Китай,санкции на Русия,санкции на Европа е с кого ще търгува с африка ли.а зад всяко действие има противодействие,този ги води към дъното