14

Не му вярвам

преди 3 години

На този класьор на Русия и Тиквата....отдавна не му вярвам. Пример...убеждава ни колко е хубаво да имаме втора АЕЦ, а не споменава,че дори и сегашната работи с намалена мощност,защото няма нужда от толкова ток;игнорира,че втора АЕЦ ако имаме шанс,ще се изплаща 50 г.,че държави като Дания и Уругвай отдавна задоволяват всичките си нужди за ток с ВЕИ,че. ако са даде възможност на хората да сложат панели на покрива това бъда около 20 процента от досегашните ни нужди. Лизззач,нагаждач,лъжец и нечист

13

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е теца на Доган въобще може ли да тръгне да не се окаже паметник на културата

12

Анонимен

преди 3 години

Старите тецове ни струват половин милиард на година, заради таксите за въглеродни емисии, а псувахте по американските тецове. Пари само във ВЕИ, България има потенциал, ама няма политическа воля за това. По лесно им е да гепат едни огромни пари от Белене, и ако токът не е субсидиран ще стане минимум 50ст. за киловат, тогава ще трябва сами да си произвеждаме тока, защото ще е по-ефтино и Белене ще остаме студен резерв.

11

Анонимен

преди 3 години

естествено, че гарантира стабилност, виж Сердоган какъв палат си е вдигнал, ТЕЦ Свищов на къдравия партиен секретар след като му отнеха студения резерв фалира

10

Sante_dog

преди 3 години

Студеният резерв на Ковачки се наложи да бъде включен преди 1-2 години и се оказа, че не може - въглищата бяха замръзнали!

9

Дончо Тръмпов

преди 3 години

"Оказа, че централите, които бяха в структурата на студения резерв, 2017 година успяха да рестартират и бяха наказани"...почти нямате едно смислено изречение...

8

Анонимен

преди 3 години

ПрИфесоре, санкциите няма да са за фирмите които строят руските патоци, а за фирмите които оперират с руска газ дошла от Турски поток.

7

Анонимен

преди 3 години

Тасев: Студеният резерв гарантира стабилност на Ахмед Доган и Христо Ковачки.

6

Fena

преди 3 години

Тоя е толкова експерт, колкото Софи Маринова е космонавт. Има директива на ЕС, която забранява резервирането на над 50% от капацитета от един доставчик. Ние сме продали на руснаците 80% вход и 90% изход. Алооооо, икспертити!

5

Анонимен

преди 3 години

Студения резерв отдавна се стопи, червенобузото момченце Влади също има принос за това!

4

Светозар

преди 3 години

Този човечец е просто един платен рупор на Доган. Плаща му се, изпълнява поръчката.

3

Alex2

преди 3 години

Да изгони мутрите от енергетиката и после Прецедента ще ни грее с кримски ***!

2

Анонимен

преди 3 години

"Странно ми е, че този въпрос сега коментира."Това правилно изречение ли е? Абе вие само двойкаджии ли събирате в тази медия? Или просто реформите на любимците на народа, ГЕРБ, които самият народ си избира и преизбира, са довели до това ниво на образованието?

1

Анонимен

преди 3 години

Размерът на студения резерв се формулира по следния начин: или равен на максималната мощност, която съществува системата", каза проф. Атанас Тасев???Това е граматически неправилно изречение!