114

Ани

преди 3 години

Този господин, ако в политик колкото и певец - мерси! Хора, които за нищо не стават се насочват в политиката, в последно време.

113

Анонимен

преди 3 години

Докато ни управляват пожарникари стриптизьорки и певци все така ще сме си бедни

112

Тиквени семки

преди 3 години

Тоя ще да е от квотата на популярните неизвестници дето ги включват в партийните листи в случай на тежък гаф и намаляване рейтинга на партията . Да се покаже колко много известни хора са членове на "любимата партия" . Впрочем дори и Госпот Бок да влезе в ГЕРБ все Тиквоний от Банкя ще казва какво,как и кога ще се прави в тая територия. Вселенски закон.

111

Анонимен

преди 3 години

Прости Хейтъри!Промяната на партиите става отвътре ,а не с революция!

110

Анонимен

преди 3 години

Хунтата ГЕРБ и в частност Мутрата иска да отцелее до редовните избори, за да може да ги организира и някак си да ги фалшифицира или направо отложи. Друга причина да упорства няма.

109

мид

преди 3 години

Не знам защо всички си мислите, че се е прецакал нещо. Той няма реноме, което да разваля (не се заяждам ама наистина е никой) така че ще се уреди сега, а веднъж като влезе в играта ... нищо не се знае. Може и да остане по един или друг начин. Аз не бих го направил по морални причини ама това всеки сам си решава.

108

Анонимен

преди 3 години

Поредния нагъл кърлеж на Държавната цицаа!

107

Анонимен

преди 3 години

Имам дарба с която усещам,всеки човек какво мисли,и що за човек е.Но не бия тъпан,тя си е моя,и каквото съм казвал на хората съм познавал.За това някои хора са ми благодарни

106

Лу-дите са заедно

преди 3 години

Не знам какъв про-стак трябва да си,за да идеш в ГЕРБ

105

Сърп и чук

преди 3 години

Нормално - Калин - при калинките! Никога не ми е бил приятен, натрапиха ми го май с участие в някакво шоу и се съмнявах, че може би е стойностен, но аз съм нещо демоде! Така или иначе, не го харесвах! И сега съвестта ми е чиста - напълно ме убеди, че правилно ми е отвратителен! Истински интелигент би се отнесъл с презрение към все още властващата простотия! Гладен, съвсем обикновен ***!

104

Анонимен

преди 3 години

а то културата сте и най надупените на властта, прокарвате джендъризма и всичките либерастки извратености само и само да се доредите до баницата, най-продажното племе сте като се започне от холивуд. Може само да ви заплюе човек. И много ясно че имаш интерес да изкараш поне 7-8 месеца,оставка сега не те грее,какво друго да кажеш.

103

Анонимен

преди 3 години

И ти ли Калине?

102

Дидо

преди 3 години

Калине пиле шарено.Ти си толкова задръстен политически,че това ако е болестно състояние,трябва друг да бие тъпана,с който ти си единствено известен.Още не разбрал от къде се влиза в пленарна зала на НС,Калин се изказва ката парламентарист.Снимай се за спомен където ти падне тези дни,защото те са преброени.

101

Батакa

преди 3 години

Фашистското управление на ГЕРБ ,това е една хунта да граби и лъже,ти ставаш член на тази партия.Депутатите с татуировки ВЪН.ГЕРБ мрази българите,не ги уважава дават заплати и пенсий минимални с който има геноцид към нацията.Тази хунта трябва да е в затвора.Партия която е против народа трабва да подаде оставка.Журналистите лъжат за да получават пари,както и милицията пази корупцията-голямата обич от народа.

100

гост

преди 3 години

***! Нагнетямаш още повече напрежение в хората с тъпите си изказвания. Там си за да гласуваш когато и както ти каже мутрата от Банкя. Капиш!

99

СКИТНИК 13

преди 3 години

До Анонимен 129Не разбира се -един дол дренки са може би с мъни4ки изклу4ения а съм и дале4 от мисълта 4е ***-нелия и сие са цвете за мирисане но знам само 4е тези много се задържаха и много се налапаха-ама много

98

Анонимен

преди 3 години

Какво друго може да се чуе от човека, току що захапал пищната държавна гърда от името на ОПГ Гроб.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен#125Ти ГЕРБ и БСП за различни ли ги имаш?Нали една и съща партия-майчица ги е снесла и един и същ ченге-кръстник си имат.И те двете и всичките им клонинги

96

Анонимен

преди 3 години

Правилно!*** ,начело с другаря Радев, Нинова,Манолова и сие не трябва да се допускат до властта.

95

пери

преди 3 години

Жалко за хубавите български имена Калин и Калин(к)а. Станаха нарицателни за некадърност заради герб.