9

Анонимен

преди 3 години

Медиците от първата линия,които пляскаха като евтини *** и се излагаха по правителствените телевизии,няма как да бъдат уважавани от мен. Това беше противно,манипулативно..... тях трябва да ги съдят за всяване на паника сред обществото. Онзи дето сега цяла българоя скача срещу него им каза да лъжат народа и те като малки кученца не престанаха да лаят четири месеца.....само лъжи.

8

До7

преди 3 години

Мерките да спазват,медиците?С други думи, като влезете в болницата искате медицински персонал да не влиза в стаята Ви?Заради дистанцията.Внимавайте какво си пожелавате.

7

Анонимен

преди 3 години

Сайтът защо е дал свобода на злосторниците, които говорят срещу здравните работници?Крайно време е да ги осъди някой лекар за това.Блокирани са обидни коментари на етническа основа, а коментари срещу националната сигурност си стоят.Да, по принцип здравеопазването е част от националната сигурност.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами значи не спазват мерките медиците.В началото бяха голяма част от тях на първа линия. Бойко добре ги снабдяваше. После минаха на втора,трета линия.....и взе ,че им хареса..... Сега шмъркат линиите нон стоп.

5

Анонимен

преди 3 години

Е, и?

4

заглавието

преди 3 години

Добър начин да си отпочинат 2 седмици карантина, разбираемо е..

3

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой, който да вярва и на дума на СЗО?

2

Ивайло

преди 3 години

Гебрето съвсем е изтрещял.

1

Анонимен

преди 3 години

Спокойно бе! *** Балкански ми обясни всичко. 80% от тях вече са го изкарали, без да разберат. От останалите, никой под 98 години не може да умре от вируса. Ако някой е писан умрял, сигурно е паднал с асансьор, или се е задавил с костилка. Или е на някой тропически остров на почивка, като част от бонуса му по утвърждаване на световната конспирация ковид19. Трябва да пратим *** като международен здравен посланник, да обясни на всички какво става, и да приключваме с тая история.