93

Анонимен

преди 3 години

Прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв зaгуби лeгитимнocт, зaщoтo тoй пoзвoли нa Дeлян Пeeвcки и ДПC дa упрaвлявa пoчти цялaтa държaвaтa. Тoвa e нaй-гoлeмият прoблeм. Влacттa в Бългaрия нe e лeгитимнa, зaщoтo eдин 38-гoдишeн мaфиoтизирaн oлигaрх кoмaндвa вcичкo - oт cъдeбнaтa влacт, прeз шeфa нa Рaйoннoтo упрaвлeниe в Бургac, дo вcички oбщecтвeни пoръчки, търгoвия c oръжиe и кaквoтo ce ceтитe. Тук вeчe ce рaзпaдa цялaтa държaвнocт и цeлия cмиcъл дa имa упрaвлeниe c лeгитимeн миниcтър-прeдceдaтeл.

92

Анонимен

преди 3 години

Aз се чудя, само в София ли протестират? В провинцията хубаво ли им е или лошо?

91

мишо бирочето

преди 3 години

не влизайте в този прокажен сайт спонсориран от хаймерика за бугаисхтаня и пеевзки. "недоволни"/те са народа, това са всички граждани които не са част от мафиотската структура ГЕРБ срастнала се с държавата, това са всички които не са на държавна хранилка и не квадат от парите ни от данъци и малката част от вноската ни в ес която се връща под формата на подаяния за местните феодали. на оружие братя.

90

Анонимен

преди 3 години

До Гост+тя, логиката, е да направят същото като при орешарски - да ограбят от хазната всичко, до което се докопат, за да си платят гласовете и изборите! после ще обвинят герб за изчезналите финанси и готово! орешарски взе тайно - тайно два милиарда заем, уж за текущи плащания по заеми! лошото е , че простолюдието им се връзва и иска за бутне единственото правителство от целия преход, което работи и движи икономиката нагоре!

89

spoko!

преди 3 години

Нямат бъдеще отрепките на комунизма в Европейска България, наети от червените крадци за спасяване на арестуваните им олигарси. Сега ще беснеят, но до време, но при Новия световен ред ще се скрият в миши дупки, ако искат да останат живи...

88

Анонимен

преди 3 години

И Кръпката и Наркоманката са от София. София е ,,WC-то'' на България.Най-големите ***.

87

Протестирам

преди 3 години

Защото е модерно!

86

Анонимен

преди 3 години

Нищо не ми обещавай за утреУтре започва от Днес

85

Гост+

преди 3 години

И къде пък е логиката на тези протести при приближаващи парламентарни избори? На хората видиш ли изведнъж търпението им се изчерпи. Ако си наистина недоволен, как може да си представиш, че едно служебно правителство ще реши проблемите ти до изборите. Истината е друга. Целта е отстраняване на Б. Борисов и незабавно стопиране на Балкански Поток. Точно както се случи с Южен Поток при служебното правителство на Орешарски. Илюзия е, че Радев стои зад тези протести - не, те са привнесени отвън.....

84

Alex2

преди 3 години

И аз като не ми бутне жената съм недоволен ама не тичам на площада!

83

До 87

преди 3 години

Обикновено снимачният екип си подрежда интериора.Решили са ***,че трябва да снимат евраци и са си донесли евраци.Така,че както пее Васко Кръпката-Злите сили не спят.

82

ЕС Форевър

преди 3 години

Реалитито доскучава вече. Песни, танци...ама ялови, Радев е лош сценарист, а продукцията е по-депресираща от Ну Погоди. Да извикат Иван и Андрей на помощ, че като почне Шампионска Лига няма да остане ни един, който да ги гледа.

81

Анонимен

преди 3 години

Постановка друг път!!!! На хората им писна!!! ОСТАВКА!!!

80

ПроСоТо

преди 3 години

Всичко е една голяма постановка от Кремъл. Не се лъжете, хора...От къде тръгна всичко ? Вече помните ли ?Всичко тръгна от това, че Радефф в лицето на Кремъл, се оказаха бита карта за модерна и европейска България !

79

И

преди 3 години

Ще дойде най-щастливият ден, когато вий ще сте далеч от мен !

78

Анонимен

преди 3 години

80ристУ, не цапай виртуалното пространство.

77

Анонимен

преди 3 години

Както пее Васко Кръпката,Злите сили не спят.Даже и спалната ти могат да превърнат в снимачна площадка............а в средата на стаята, шкафче пълно с евраци!

76

Секача

преди 3 години

Това ще се запомни като протеста на веганите, антиваксърите и бг мама ! Светло бъдеще !

75

Анонимен

преди 3 години

Като се спомена сдс, колко хора използваха, творци и не самоИ славова и кръпката маги малеева и тя горката, кошлуковци, фори светулката, маричков

74

Анонимен

преди 3 години

Аз протестирам защото имам малка пишкка !