151

ББ

преди 3 години

Кое не разбирате...играете опасна игра...и познай до три пъти кои ще е жертвата...ти си историк и знаеш,че Народа ни е оцелял 1400 години въпреки алчни и лицемерни предатели като теб и валери...минахте всякакви граници...инстинкта за оцеляване на Народа ни събудихте...уволнени сте...или ще ви изритаме насила...не можете да се разпореждате с животите ни...Бог да пази България

150

Ченалова

преди 3 години

Война е! И няма значение, че не се води по границитеИма различни войни - за територии, в защита на границите, религиозни, етнически, граждански. Днес сме във война - с тъмните сили, с нашенския вариант на "Дълбоката държава". Врагът е и ясен, и невидим. Лицето му е Борисов и ГЕРБ, Пеевски и Доган.Ръцете му са прокуратурата на Гешев и МВР, КПКОНПИ на Цацаров, НАП, агенции и всички властови структури, които могат да ограничават правата ни.Тялото му са хилядите зависими от политиката на ГЕРБ, чийто страх ги превръща в наблюдатели, ***, преговарящи, контра- протестиращи, платени глашат

149

До Гневен

преди 3 години

Я си успокой малко топките, че не е полезно !

148

Я стига глупости

преди 3 години

Не им се връзвайте ей, Боко да си стои на мястото, докато му изтече мандатът !

147

Гневен

преди 3 години

До Stoyano Този *** има с какво да се справя,ако го изтърпим още:-да продава БЪЛГАРСКИ паспорт на фесове;-да краде:-да урежда *** на доган във властта;-да хвърля милиарди от парите на мизерстващия ни народ за стари тенекии;Тиквата ни плаши колко тежка и безпарична ще бъде есента,а и зимата.Щял да ни прекарва през иглени уши,а този шкембелия говори за нови милиарди за някакви си кораби.И всичко това на фона на умиращия ни НАРОД и изчезваща ДЪРЖАВА!!! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

146

Христо Христов

преди 3 години

Немската фирма да не е Thyssenkrupp, дето с куфарчета Schmiergeld си урежда покупки от корумпирани чужди политици и строи подводници, които не могат да влизат в открито море дори при слабо вълнение?!Всичко това са факти, които например всеки грък знае.

145

Анонимен

преди 3 години

гледах студента 3 курс право в хага дето го бяха помляли башибузуците на банкянския комунистителекта му е много повече от чялото гербаво котилоскоро соропитеците ще се опитат да го приватизират ако не е с тях поне да не е против тях

144

ГНЕВЕН

преди 3 години

Опикания войвода с тераса от 460 кв м и бивш агент на ДС ,сигурно си мисли ,че ще мине метър за продадените близо 60 000 български паспорти и платените 2.5 милиарда за никому ненужните стари Ф-16 ,снети от въоръжение преди 20г в повечето европейски страни.

143

баце

преди 3 години

До Прос СелендурИмай милост бре! Как ти дойде на акъла.

142

баце

преди 3 години

Абе мъжки, не може две думи "мутри вън" да подпалят фитила на бомбата, ако самата бомба и фитил не са били подготвени в резултат на простотията на правителството през последните години. Не може да ми изкарваш по телевизията съществото Сачева, която е пробутала текстове на Инстанбулската конвенция в социален закон, след като общество и църква са казали "Не" на тази конвенция. Ти мутро на ДС не можеш да ми даваш акъл щом Делян е вкарал министри от квотата на ОП. *** си !

141

Анонимен

преди 3 години

Др Борисов Ще си тръгне скоро! Гаранция! А вие "журналистите" платени? И на следващият ли така ще "служите"?-:( А кога ще дойде "вашето време"? Тогава когато ще пишете реално това което мислите като "журналисти"? Не напразно ви излезе прякора " ***"! От 1 ден на протести нямаше никой там! Не бяхте "чули" ли? А Мутрата що тръгнеше на някъде с "Тойотката" държавна,Вие бяхте там Преди него!-:( Вземете си "професията" в ръце! Съвест преди всичко За това което правиш! Останалото Май...му!-:)

140

Анонимен

преди 3 години

Пак ме изтрихте! Поне прочетохте какво искам да ви кажа!-:) Истинската журналистика"демокрацията" я убива! Който и да си Или която и да си.Замисли се! -:)

139

Прос Селендур

преди 3 години

Като сложат Екатерина Захариева за премиер и тя като ви запее песента на Лепа Брена "Я съм само една нежна жена." и ще омекнете и ще спрете да протестирате....!!!

138

Stoyanov

преди 3 години

С какво трябва да се справяш бе толуп? Министър на отбраната? Ние армия нямаме , но министър имаме. Тоя пост трябва да се закрие, не ни трябва министър на отбраната!

137

izh

преди 3 години

Няма лоша реклама . Сега е момента. да размътим водата и да се надяваме на голяма риба. Досега по редовния начин - все таранки.

136

тупан

преди 3 години

стига ченгеджийски номера - тва ли ти нареди властелинът на чекмеджетата пробно да разправяш докато го няма

135

Усилена мисловна

преди 3 години

дейност. Нещо има напъни.

134

anonym

преди 3 години

До Защо предсрочни?mxm, и пак същите партии след вота. вожда пада, и идват ненаяли се. и пак почват да ограбват. много *** овце сте честно всички. и в нета и на площада.

133

Анонимен

преди 3 години

Долу крадливата партия герб

132

Barba Ganios

преди 3 години

.sled "remonta " vsichki ot kabineta ...pri bai Stavri !!! Ti ,Valerkata ,Goranov,Donchev..abe mnogo ste zaslujilite!!! Dano mu stignat staite na Stavri da vi prieme vsichkite !!! Da niama nerazkvarteruvani !!!