33

Е това е

преди 3 години

По-*** няма !

32

Христо Христов

преди 3 години

*** като цяла съвременна западна европа на *** урсула, тимерманс, шарл, ферхофстад.Европейски ценности.

31

Анонимен

преди 3 години

До FallschirmspringerПропуснали са да на пишат в статията защо изобщо иска да се връща - едното й дете умряло в Сирия, а другото е болно, и медицината там била лоша, та иска да се върне в УК, за да й го лекуват.Ама иначе ИДИЛ и Ракка са върхът....Изобщо чиста форма на паразитизъм.Не знам с какъв акъл я пускат да се върне.

30

Ха-ха

преди 3 години

До До 13Великобритания е правова държава много отдавна,обаче не е позволявала на разни дя я разиграват!Това,което става сега е изкривено тълкуване на правото и човешките права в частност!Изглежда правото на на разни **** да сеят смърт и страх е по-важно,отколкото правото на нормалните да живеят в мир и спокойствие!Жертват се правата на 99%,заради 1%!?

29

Fallschirmspringer

преди 3 години

"Бегум твърди, че не е размислила относно ИДИЛ, а животът й в Ракка е бил хубав.""Ами да остане там където е и да размишлява върху хубавият живот при ИДИЛ

28

анонимен

преди 3 години

Ако се взриви някъде, бъдете сигурни, че същите тези, дето я пускат обратно, ще пищят как не я интегрирали, как я онеправдавали, и т.н. На стари години ме принудиха да вярвам в конспирации, защото не виждам обяснение за подобна про.стотия, просто нещо друго се крие там.......Дори и адвокатът и не бил сигурен!?

27

Анонимен

преди 3 години

В западният модел оригинално никога не е имало приемане на друговерци и небели. Особено във Великобритания. Но подпомогнати от разлагащите идеи на масонската "велика" френска революция едно гнусно племе разби света на белите хора с марксизъм, деградиращи идеи за расово равенство и прочие. Същите тези престъпници сътвориха и "великата" октомврийска революция. И това, което днес става в САЩ е тяхно дело.

26

Анонимен

преди 3 години

Отвратителна е.Да си я прибират в джунгалистан.

25

PhD

преди 3 години

Деградация . Западът изпадна в деволюция и криза на идентичността. Както всяка империя има възход и упадък така и западния модел имаше възход и следва падение. Нищо особено и нищо ново.

24

До 13

преди 3 години

Свтозарче, едно от безбройните неща които в кратуната ти няма да узрееят, е понятието ПРАВОВА ДЪРЖАВА. Неслучайно избирате себеподобни на себе си дЬебили да ви мачкат. Обаче просташко олигофренския израз - толерастия използвате щедро,. И защо неразумни юроде пишеш в първо лице, множествено число за британците и себе си, като живеете в различни векове, било то и, че някой ден можеш да отидеш бъркаш цимент там. Всъщност, манталитетно ти си много по-близо до тази фанатичка, отколкото до британците

23

Анонимен

преди 3 години

Истински "борец за свобода и демокрация"! ... От тия дето боко и митов поканиха по поръчка на натовските си партнери, на обучение в правец.

22

Анонимен

преди 3 години

Ми тя и Финландия прибра 3 булки на Идил барабар с девет дечища.

21

gio

преди 3 години

англичаните сами си копаят гроба с такива решения

20

Леле

преди 3 години

Ужас... тази излъчва мега омраза и тъ пота в едно :/ много добри хора са такива, нямащо- тя повече няма да прави така, нали!??? Горя и катедралата в Нант, никой във Франция не вярва, че всички катедрали са пламнали инцидентно... ще става страшно в Европа.... :(

19

Нима не знаеш

преди 3 години

Булката вече не може да е булка нейното достойнство единствено изисква да се върне да си отмъсти за да отиде при мечтите си

18

Мда

преди 3 години

Белите страни от чиста глупост се лишават от едно свръхмощно оръжие-лишаване от гражданство.Естествено,аргументите против са много,но до един са лишени от здрав разум и ефективност.Нека всеки нарушил закона имигрант до трето поколение(примерно) бъде лишен от гражданство и експулсиран,пък да видим дали останалите няма да се кротнат!

17

Анонимен

преди 3 години

като заврения ни зет, да не му е дъщеря

16

Анонимен

преди 3 години

Министерството на вътрешните работи се занимава с имиграционните въпроси. Британското поданство на момичето беше отнето на база нейно второ поданство - бангладешко, но в последствие се оказа че тя няма такова - английски политически конспирации и игри, та сега трябва да и върнат обратно поданството,

15

Totenkopf

преди 3 години

"Но Министерството на вътрешните работи многократно е заявявало, че няма намерение да помага на булката на ИДИЛ да се върне в родината си." Имах си хас, за тия неща не отговаря ли министерството на ВЪНШНИТЕ работи?

14

Totenkopf

преди 3 години

Поредната нескопосаната пропаганда.