31

Златния цъървул

преди 3 години

Ами как няма да си разруши приятелството с Марадона . Никой не му харесва да му викат ттюфлек и да му еб**ават майката всеки път като се срешнете .Е, единственото изключение правят феновете на Камата . Те търпят не само да ги обиждат ами и по някой шут с левачката да им туря Модерния Ляв като им разписва снимките с автограф. Аре , тюффлеците по един минус да сложат с насълзени очички и да са ритнат по навик в ниската част на гърба .

30

Анонимен

преди 3 години

Логично е привържениците на Стоичков да не правят разлика между "хранИте" и "хранЕте".

29

Анонимен

преди 3 години

А какво казва за П.Мафани?

28

Лили Барута

преди 3 години

Тоя е толкова отвратителен!?...Нямам думи

27

Стоичков за смях

преди 3 години

Стоичков е много *** - две думи на кръст не може да каже...

26

Stelt

преди 3 години

Когато отидете в ,която и да е точка на света и свържат с уважение и респект България с вашето име -тогава и само тогава може да си позволите да коментирате ХРИСТО СТОЙЧКОВ !

25

Анонимен

преди 3 години

За мен Стоичков е истински голям футболист!

24

Анонимен

преди 3 години

Марадона си е истинска легенда във футбола. За Стоичков *** никой не му пука.

23

Лично мнение

преди 3 години

Грешката на Ицо е,че не се е родил в София. Тити Папазов за мен е доста по-глу.пав,ама него никой не го обижда.

22

До 26

преди 3 години

Стоичков не е особено умен,обича да псува като всеки футболист, но не е надут,честен е и земен човек. Не се разведе с жена си като стана известен и не тръгна с плейметки,което значи че държи на семейството си. Като футболист безспорно беше добър,още помним 94-а. Чак пък арогантен?

21

Анонимен

преди 3 години

Ако някой смята, че има сегашен спортист в леката атлетика, който не взима допинг не е нарес.

20

Някой си

преди 3 години

Изказването на Ицо звучи искрено. Той е човек който си казва истината както я вижда.Смятал е Марадона за приятел,ама Марадона станал в един момент много надут и сега се прави,че не помни наш Ицо. Ако е имало приятелство по-скоро Марадона го е разрушил. Не виждам вина в нашия,защо ли се обвинява?

19

Loko

преди 3 години

Ама той познава ли те бе ?

18

Пян Гъ

преди 3 години

До 25Че той БДж е с най-доброто време, само че му отнеха рекорда. Никакво магаре и никакъв космос. Геният си е гений. Няма как да не си играл на световно и да влизаш в сравнения.

17

стига "легенди&

преди 3 години

Ужасно неприятен, арогантен, глупав, агресивен, невъзпитан, самодовелен и некадърен човек! Не разбирам защо родължават да го величаят, да му взимат интервюта и да го карат да се чувства значим!

16

Стоичков – много кух

преди 3 години

Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух

15

Пян Гъ

преди 3 години

Меси е далече от класата на Марадона. Няма как само с клубен отбор с перфектни играчи да е като ДД, който направи Аржентина световен шампион и игра в Наполи с обикновени играчи, но спечели всички купи. Знаете го това, но пак говорите вятър да става.

14

Анонимен

преди 3 години

До всички неудачници със злобните коментари:отивайте да крещите" оставка" на площада довечера и да търсите поредния виновник за жалкия си животец.

13

100ичков

преди 3 години

исках да кажа бОли ме за Марадонката. Аре стаам да бича айляк.

12

Саксофонов

преди 3 години

Маратонка е от етноса и затова. Неприятен ми е.