10

kaka

преди 16 години

tova silistra nemam kvo da kaja pove4e

9

shihan

преди 16 години

когато човек е изпаднал в беда най-лесното е да го подминеш. спомнете си притчата за самарянина... изобщо не може да се говори за управление ако няма грижа за бездомните.

8

преди 16 години

Ами нали като човечеца си няма никого, кво да прави?? Да потърка вълшебната лампа ли?? Всяко нещо си има граница, тази граница би трябвало да е държавата, последната клечка за бездомния..лека му пръст.

7

Rosica

преди 16 години

ima li znachenie ot kakva rasa e, vse pak tova e chovek, kak moje da ste takiva...

6

преди 16 години

Dano da e nekoi *** ili tur4in!

5

zainko

преди 16 години

Стига сме си бърсали ръцете само с нея.А къде са близките на този човек,къде са съседите?Като се случи нещо подобно,надаваме вик до бога,а си седим на топло,до печката и се правим на хуманисти.За кого по-напред да мисли държавата?!И само тя ли трябва да мисли за учениците,за ***,за майките,за образованието?!Къде сме ние?!Обърнахме се на баби!!

4

DevilishSoul

преди 16 години

Даммм... за съжаление сте прави:( И оправданието, че и в други държави има такива случаи не върви вече... Жалко е, че никой не се наема да прави приюти за бездомниците. То не , че те самите ще се вържат а живеят там,особено клошарите, но поне зимата, в големите студове, тия приюти боха могли да ги спасят... Жалка ни е държавата, за съжаление:(

3

vampire

преди 16 години

са тези, които докараха държавата за 20 години до това положение? Но всеки с кръста си, животът е бумеранг.

2

onogondur

преди 16 години

и аз на това се надявам.не ми трябва ни Европейски Съюз,ни НАТО,ни нищо.само се моля да дойде време в което да няма условия ,довеждащи хората до там че да са бездомни ,бъркащи в кофите за *** и подобни.

1

канон

преди 16 години

Това е най-голямото престъпление на държавниците ни - бездомните хора. И в ада мъките на тези алчни *** ще са най-големите. За всеки загинал на улицата кибритопродавач ще плащат с адски мъки говедата. Що клетви са си отнесли и те не знаят. Но има възмездие.