20

майтап

преди 3 години

Когато температурата стане над 36 градуса, ще запаля камината, която топли панелката най много до 24 градуса.

19

ASD-Малко логика мол

преди 3 години

Океаните и моретата заемат над 70% от сушата. С повишаване на температурата се повишава и тяхното ниво, в резултат на което се увеличава и тяхната повърхност. Увеличаването на температурата и увеличаването на повърхността ще увеличи и количествата на изпарена вода. Засилената облачност ще намали температурите в долните части на атмосферата.ИЗВОДЪТ: Повишените нива на СО2 ще повишат валежите, скоростта на ветровете и облачността.

18

Анонимен

преди 3 години

Пускайте фонатани и чешми през лятото,всичките сте ги спрели!

17

Анонимен

преди 3 години

БЛИЗ БЛИЗ

16

Слънчасъл

преди 3 години

За съжаление в България няма да ни огрее.

15

Анонимен

преди 3 години

Поредната екоталибанска глупост, цялата статия е абсурдна.

14

АнонимеН

преди 3 години

ТЕМАТА С ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ НЯМА ДА Е АКТУАЛНА В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ!!!ЗАРАДИ СПИРАНЕТО НА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА ВСИЧКИ ОЗОНОВИ ДУПКИ СЕ ЗАТВОРИ :DСЕГА ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ГОДИНИ ЗА ДА ПРЕЦАКАМЕ КЛИМАТА ОТНОВО :DТЪЙ, ЧЕ СЛЕД ГОДИНИ ПАК МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕКОРОНА ВИРУСА Е ПРИЯТЕЛ НА ПЛАНЕТАТА!

13

Анонимен

преди 3 години

Навън в момента е 21 градуса на обяд през юли. А е нормално да е 35 по това време на годината. И не е само днес. Цялото лято досега температурите не могат да преминат 30. Стоплям се единствено от някоя затоплистка статия в днесбг.

12

грешен код

преди 3 години

По-стресиращо е нарастващата човешка деградация.

11

Анонимен

преди 3 години

Защото говорим за конкретен ден в случая. А за прословутото глобално затопляне, винаги ми е било забавно когато свеждат статистика за примерно до 100 год назад. Преди това не е имало климатични аномалии? Иначе, безспорно верен факт е, че откъм замърсяване заслугата си е изцяло дължаща се на човешката "свинщина" , която не търпи промяна към по-малко, а точно обратното. Но природата си знае работата, и ще си прибере дължимото с лихвите !

10

.!.

преди 3 години

Значи аз не разбирам преди 10 години се говореше, или поне някои хора говореха, че климатични промени нямало! До преди година се говореше, че нямало покачване на температурата на земята! И сега изведднъж се говори за покаване! Е как така! Тия петролните омпании да не се усетиха, че вече няма как да излъжат и 2 годишната ми дъщеря!? Явно вече се усетиха, че и на тях им запари под опашките! И може яко да го отнесът! Бах го!

9

до 7

преди 3 години

е как така за 18 години глобално затопляне от 2002 до сега по-топъл ден не е имало?!

8

До пенсионер

преди 3 години

На вас пенсионерите, винаги ви е студено ;)

7

до пенсионерския

преди 3 години

Всъщност, една проста справка от приложение за времето на операционната система, всеки ден редом с останалите стойности, има и "на този ден: най-ниска (темп) (година) , най-висока(темп.) (година). Конкретно за 17.07 , най-ниска за последните 30 год, температура е била 17 градуса, 2004 год. и само две години по-рано е била най-високата за тези 30 год - 2002 год - 32 градуса. Така че най-вероятно е най-студеното откакто НЕ ПОМНИТЕ. (нищо лично)

6

Каменов

преди 3 години

Ако средствата и ентусиазмът, с които се борим срещу Covid, се насочат към борбата с глобалното затопляне, ще хванем правия път...и може да избутаме още няколко хиляди години :)

5

123

преди 3 години

Отново фалшиви новини спускани от световния елит от пcиxопати управляващи света задкулисно.

4

Христо Христов

преди 3 години

важното е да консумираме и да глобализираме!Това са нашите ценности!

3

Анонимен

преди 3 години

Големи глупости ей. Какво ибщо има защитното облекло намефика с климата и горещината?!? Съвсем за *** ни взехте. Аман от глупостите ви! Няма пари! НЯМА! Нагляри!

2

пенсионер

преди 3 години

най-студеното лято, откакто се помня - днес не знам дали и 20 градуса има, а е средата на Юли!!

1

Анонимен

преди 3 години

Докато продължават да жулят климатици като за последно , ще е така.