29

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Пост-комунистическа Българи е виден представител на примитивната съветската космическа школа и 30 години след преврата на руските шпиони тук всяка информация , относно постиженията на Космическа Америка е табу и старателно цензурирана в нета. Така както кремълските подлагари навремето не показаха на населението ни нито една мисия на Аполо до Луната, така и днес тази цензура продължава. Да се надяваме, че тази цензура ще изчезне с изчезването на диктаторските режими при Новия световен ред...

28

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на хората на науката, учЕни, както се изрази един представител на ниските социални слоеве. За тези, които бъркат кереч, продават дюнери и ринат кравешки гууна им подготват заместници - роботи! Гледах по Дискавъри (за педставителите на ниските социални слоеве това е образователен тв канал) за една напълно роботизирана кравешка ферма, всичко се прави от роботи, тъй че радвайте се на живота щото скоро ще дудухате суупата!

27

анонимен

преди 3 години

а аз мислех че сме от световната, а то не сме били и в европейската

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма демокрацията ли пак ви спира да станете астронавти? Бойко ли ви спира да кандидатствате и ушите в съответните академии дори руски да били? Нещо не разбрах много..

25

Анонимен

преди 3 години

А пък руснаците и китайците изучават нуката не по европейски, в ЕС числотo Пи е някъде около 3,19. Във по-изостаналите съюзи все още си мислят, че е 3,14 но в това няма нищо европейско, пък и е толкова остарялo. Да живее Европейската космическа наука и третия пол.

24

ПЕНКО

преди 3 години

ВЕЛИКИЯТ *** НА ЧОВЕЦИТЕ -КАПИТАЛИСТИ :-ЦИОНИСТО-СЕМИТО-ЕВРЕИ И ОСТАНАЛИТЕ БЕЛО-ЖЪЛТИ /*** И ЧЕРВЕНИТЕ НЯМАТ КОСМИЧЕСКИ ПРЕТЕНЦИИ / !!! "КОСМИЧЕСКА" ЕВРОПА БЕЗ ЕВРОПЕЙСКА РУСИЯ/ С КОСМИЧЕСКО ПРЕДИМСТВО /!?!?! НЯКОЙ ДЕЛИ ПАРИ : "ЗА МЕН -ЗА ТЕБ" !?!? ВМЕСТО ЕДНА ---5 АГЕНЦИИ : САЩ;КИТАЙ;ЯПОНИЯ ;ЕВРОПА ;РУСИЯ И СКОРО ИНДИЯ -ЗА 6 !?!?!? ПЛАЩАЙТЕ РАБОТНИЦИ -НИЕ СМЕ ВИ КОСМОСА -СЛЕД 1000 ГОДИНИ !?!?!? КОЙ ГЛАСУВА ПАРИТЕ ЗА КОСМОС !?????

23

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията победи над честността, морала и достойнството на нациятa. Cтаваме част от Европейската космичека програма и можем да я финансираме, немците ще изследват дълбокия космически вакуум, а българина ще плаща поредната измама.

22

.

преди 3 години

Може разбира се! ще произвеждаме тоалетна хартия за космонавтите, както и опаковки за съхранение на урина и ***.

21

ЕSА

преди 3 години

България е редно да се включи като член на ЕSА. Българската наука и космически технологии са изключително добри. Освен наука ЕSА отваря път и към производството и индустрия. Сещам се за два сектора:България има дългогодишни традиции в производството на дехидратирана космическата храна. Дори в момента НАСА използва от части Българска храна!Българският софтуер също е на високо ниво! Многото офиси в София на софтуерни титани в го доказват.Включването в ЕSА е добре за науката и индустрията!

20

Анонимен

преди 3 години

Спечелили проект да изследват може ли българската индустрия (?) да участва в проекти на ЕКА. Ще повърна. Няма да спечелят проект да направят нещо истинско, а да проучат някой може ли да направи нещо истинско. Ей това ни е държавата. Специалист по усвояване на проекти, но никой не може да създаде нищо. Ужасно тъжно е, че всички кадърни хора - инженери, учени, избягаха и тук са само утайката, която може само да пише отчети за Брюксел.

19

Христо Христов

преди 3 години

При комунистите България имаше двама космонавта и участваше в програмите (не само за храната).При комунистите България има избрана песен, която с американските Вояджър е отвъд орбитата на Плутон.При демократите се хвалим с рисунки на деца, пратени в космоса.Скачайте срещу комунистите деца...

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** некадърен Каменчо, дето го изхвърлиха отвсякъде, не успяло ДС агентче, кого представлява в Бг нАука? Смешници

17

абе глупости на

преди 3 години

търкалета - в бан една чиста стая немат ще ми трансферират технологии с прахоляк

16

Анонимен

преди 3 години

Какъв е размерът на стокообмена между България и Щатите? Оправдано ли е съществуването на камарата? Що се отнася до космоса, там отдавна се ползват български технологии, не че сами не си положихме крак...

15

Янко

преди 3 години

Ние отдавна сме си кло аката на Европа

14

Ние отдавна СМЕ!

преди 3 години

Разговаряме с извънземни!Така БАН изпревари всички научни центрове, които се занимават с космически изследвания.Разбрахте ли, бееее?Разбра ли бе, заспал данъкоплатецо, за какво се харчат парите ти?Хайде, беж на протест срещу Бойко, който искаше да разрита по-малко от3 000 "учЕни", които ползват имоти на стойност 5 милиарда и за чиято издръжка годишно даваш по около 100 милиона и плащаш на още около 3 500 служители на БАН (в това число и висшисти), за да слугуват на "учЕните". Файда никаква.

13

Анонимен

преди 3 години

Ставаме част от Европейската космическа наука с център Столипиново.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Откога "Позитано" 20 стана "отвън"?

11

Анонимен

преди 3 години

Ние бяхме!От както не сме, гледам на България от вън!Благодаря на България за образованието, което успях да получа отдавна! Даде ми възможност да работя в най-просперищата фирма в тази насока! От младежите идващи сега от България само една успя да се задържи, другите след 3-6 месеца или сами напуснаха или не ги потвърдиха за по нататък!Извинете ме, но сегашното образование е fake!

10

гост

преди 3 години

Стига бе