38

Скептик

преди 3 години

Не разбрах кога ще почнат да горят книги. Почват с Марк Твен. Том Сойер и Хъкълбери Фин и Чичо Тимовата Колиба.

37

Папуаси

преди 3 години

До Анонимен 21 Единствената разлика на Цър вулистан със Папуа Нова Гвинея е Кози и Овци. В Кене фа на европа има по много, иначе е едно и също.

36

Анонимен

преди 3 години

Това, че ваксината не е пусната, не значи че не съществува. 2 милиарда долара са дадени за разработки, някой вече се тестват.

35

Анонимен

преди 3 години

Както откраднаха тайната на атомната бомба, сега и ваксина, руснаците нищо не могат да измислят.

34

коко

преди 3 години

как можеш да откраднеш нещо което не съществува.Англосаксонците са в ярост от това че първи ще бъдат руснаците.Те нагледно показаха как се слага ваксината на хора даваха постоянно кадри от тяхното състояния а видяхте ли видео от тези държави нещо с което да покажат че се прави .НИЩО ама да лаят са първи.А между другото има ли по света държави без разузнавателни служби и за какво служат те :))

33

Анонимен

преди 3 години

Запада управлява Китай до 1949 година и Русия до 1917 година.

32

Анонимен

преди 3 години

САЩ обвиняват Русия, че иска да даде газ на цяла Европа.Руската империя е била обвинявана в деспотизъм, царизъм, репресии.Съветския съюз беше обвиняван.Руската федерация е обвинявана.Само Руската империя можеха да управляват до 1917 година.

31

Анонимен

преди 3 години

Всички се обединяват срещу коронавируса. Руските колеги искат да се обединят с колегите от Третия развит свят.Западните колеги се бавят с ваксината и руските колеги искат да помагат на бавноразвиващите се западни колеги.

30

Анонимен

преди 3 години

Как се краде нещо което не съществува. В същото време руснаците изпробват върху хора своя ваксина. Да не би да се е случило обратното и крадеца да вика дръжте крадеца. На две от тия държави никой не може да вярва. А какво стана с новичока.

29

Анонимен

преди 3 години

в а т н и ц и т е

28

Анонимен

преди 3 години

освен кражби и убийства какво друго може да се очаква от ***?

27

Обичайни заподозрени

преди 3 години

САЩ са ВЕЛИКИ . Това е ФАКТ......... А са велики защото за всичките си издънки и малооумни решения имат кого друг да обвинят. Я Русия ... я Китай... и понякога за разнообразие и Северна Корея .

26

кой го казва

преди 3 години

Американските кравари, дето изкупиха ваксините само за тях - великата демокрация, дето се разпада пред очите ни - само като четеш какво ги правят афроамериканците и се напикаваш от смях! Да си буташ паметниците на основателите на Америка, да задраскваш учени и писатели, защото не са афроамериканци е повече от смешно - жалко е!

25

ха ха ха

преди 3 години

Да, скоро не ги бяха обвинявали за НЕЩО, та това е очаквано....Умират от завист май , след като само Русия и Путин са им в главите и се чудят какви санкции да им наложат, а аз бях наскоро в Русия и не ми се тръгваше , както и на хилядите чужди туристи - чисто, прелива от стоки в магазините, евтина храна, вкусно и великолепни градове и музеи!

24

Русски хакер

преди 3 години

Туй въообще не е вярно. Лъжа е,ша знаете... Не съм изтрезнявал вече втори месец. Ако ги е хаквал някой туй ще да са колегите от Китай. Пък и то какво хакване ще да е ? Паролата е : Тръмп_е_велик. И всички данни са на майкрософтски уърд файлове.п.с. Бааасси. Току що камарада Тр Мп от Бейджин ми прати документацията дето е откраднал. Само 1 файл с едно изричение - Ве аре фъкт ,не моем да измислим ваксина.Тряа да обвиним някого ,щото да оправдавм милионите дето ни платиха за разработките.

23

Анонимен

преди 3 години

Те пък са много уязвими за хакерските атаки! Защо изобщо споделят информация в интернет ако не искат да бъде открадната от някой? Регулярно се появяват такива новини - руските хакери откраднали това-онова..., руските хакери пробиха защитата на секретния сайт на блаблабла... Мога да Ви кажа, че почти всеки студент по ИТ от Индия или Китай би могъл да го направи от всяка точка на кълбото и да се представи за руснак.

22

Анонимен

преди 3 години

Така ще я няредят,че да кажат след няколко години: Ами ние я взехме от запада, не знаехме че е опасна.

21

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте скоро :Русия ще бъде обвинена ,че слънцето изгрява от изток

20

Анонимен

преди 3 години

И къде са доказателствата, че има руски хакери, толкова години все ги споменават ама никой не ги е виждал ? Те са някъде все пак, нали тъй. Верваме ви. А малката русалка расист ли е ?

19

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко дни имаше статия,че Русия е готова с ваксината.....въобще не може да се вярва на медиите какви ги пишат всеки ден!