23

Анонимен

преди 3 години

Напротив, докато има такива като Тиквата,Радев,Светият Синод, ще има поне малко руски инвестиции. Защото без тях, няма да има никакви инвестиции. Западът не е и няма и намерение да инвестира в БГ.

22

Щирлиц

преди 3 години

Полезното американско влияние започна с изказването на Ран,преди 30-ина години:"Трябва да обеднеете с 30%".Стига вече полезни влияния от запад,преядохме.

21

Разбраха

преди 3 години

Дори и американците разбраха,че Тиквата,Радев,Светият Синод....всички са руски агенти. Помнете ми думата....докато е този състав на Светият Синод,докато тези "политици" като Тиквата и Радев са на власт....няма да има инвестиции в България и ще бъдем на опашката в ЕС. Нима мислите,че това което всички виждаме не го вижда Западът?

20

Сат Н

преди 3 години

Поне се видя кой е путинския лакей и русофил - банкянския ***.

19

Анонимен

преди 3 години

Санкциите, които обявяват американците, могат да се прилагат само на американска територия. А Меркел не си дава "Северния поток" и го подкрепя. Плюс това в Бг няма турски поток , а балкански поток, който е вътрешна работа на Европейския съюз, защото е на европейска територия. Така че балканският поток ще бъде достроен, а и северният поток също.

18

Анонимен

преди 3 години

Санкциите ги налагат не на Турски поток, а именно на Боковия газопровод.И понеже ви е шубе да махнете Боко, ще си понесете всички негативо.А той нищо няма да понесе, шкафчето му е пулно, Путин му е платил.

17

До12

преди 3 години

Препирнята си е препирня, а путинският слугинаж си е слугинаж. Още преди да започнат беше ясно, че американците ще наложат санкции. Да не се окажат пачките в шкафчето, че са били за патока. Там смърди от корупция като във всички руски проекти.

16

До 2

преди 3 години

Пука ни щото ние го плащаме тоя паток. ПатрЕотите от всички цветове пак ни натресоха. Още едно Белене. Сега си имаме и гьол и тръби. Барем да го отводнят с тях. За друго май няма да вършат работа. А парите ни отидоха у Газпром, който уж нямаше да строи патока. Щяха да го строат някакви араби, дето спечелиха конкурс. Цялата работа плаче за санкции.

15

До 6

преди 3 години

Интересно в първото съобщение беше включена и връзката с Гърция. Даже имаше обяснение, че заради нестабилността. В това нямаше никаква логика. И май излиза, че е нефелен опит на кукловодите да манипулират

14

До 8

преди 3 години

Тръмп е пътник. Няма значение какво ще наложи. Виж патоците ги отстрелва Конгресът. Не знам да ли схващаш разликата.

13

Молекули акъл

преди 3 години

Такиво като тебе пищяха, че американците ни принуждавали да купувами скъп втечнен газ. Сега турците-приятелите на Путин го купуват. Даже врътнаха крана на Синия паток щото не искат руски газ. А не го искат щотж е скъп. Позитано трабва сериозно да се заеме с подновяване на жпорките. Сигашноте не стоват за нищо.

12

Въпрос

преди 3 години

Някога в България имало ли е политическа криза, която да не е била свързана с енергийна препирня между Големите?

11

Молекули демокрация

преди 3 години

Нали така се изцепиха янките за своя втечнен газ. Стига ви да разберете какво е и демокрация, и честна конкуренция. Като ни е обидила природата и сме изчерпали даже нищожните находища, които имахме, сега всеки потенциален доставчик ще се гаври с нас и ще иска да ни вкарва в своя коловоз - все тая дали е Тръмп, Путин, катарски шейх или хитър евреин (ако проработи номерът с огромните находища в Средиземно море).

10

СЛАВА НА САЩ

преди 3 години

Вечна слава на нашите по-големи брадъри, които героично ни освободиха от руско робство!

9

Реалист

преди 3 години

"Спонтанни протести срещу несправедливостите"Ха!Хахахахххххххааа!

8

Анонимен

преди 3 години

Симпатизирате ли още на Тръмп ? Скоро ще наложи нови мита върху европейски стоки.

7

Сат

преди 3 години

Санкциите ги налагат не на Турски поток, а именно на Боковия газопровод. И понеже ви е шубе да махнете Боко, ще си понесете всички негативо. А той нищо няма да понесе, шкафчето му е пулно, Путин му е платил.

6

Анонимен

преди 3 години

"Решението на Вашингтон не предвижда ограничения за изграждането на газовата връзка с Гърция за втечнен газ."Единствено руснаците ще го дух..., така де, надуват.

5

Анонимен

преди 3 години

Турски поток не е само до Турция бе, то е цялото трасе.Нека му на мухобойко американците да му го вкарат с 200 санта у гъзу.

4

Анонимен

преди 3 години

За тоя Балкански поток само даваме ***, но ние няма да се ползваме от него.Целта е руснаците да захранват любимите си сърби.Не трябваше въобще да се захващаме, ама сигурно са притиснали Борисов.