14

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВиВуйче, недей мисли за избори, вот на недоверие, кой щял да "реди" правителството, кой от каква партия бил и т.н. Народа иска оставка, после вероятно ще почне да иска нещо повече. Кадафи помниш ли как го извадиха от една тръба, където се криеше като червей?

13

Вуйчо Ви

преди 3 години

Няма абсолютно никакъв смисъл от предсрочни избори няколко месеца преди редовните такива, малоум ната тълпа е крайно време да го разбере!!!

12

баце

преди 3 години

То в интерес на истината Томито единствен от всички каза, че са прекалили. Но какво може да направи един човек, дето е разбрал проблема при условие, че останалите гледат нагло и се държат арогантно, сякаш не ходят до тоалетната. Не ми се вижда възможен сценарий 2.

11

Анонимен

преди 3 години

За изборите не мислете. Мислете за момента, в който протестите ще достигнат до точката на кипене. И тогава хората ще влязат, без да звънят на звънеца.

10

Анонимен

преди 3 години

Кака Рада да си подава оставката!

9

Анонимен

преди 3 години

Има два вариантаФалшифициране на изборите и избори без фалшифициране. За да се фалшифицират изборите, трябва мутрите да ги проведат, а не служебно правителство. При фалшифицирани избори мутрите ги печелят, иначе ги губят. Е, мутрите ще се съгласят ли на предсрочни избори, които няма да могат да фалшифицират и ще ги загубят?

8

пхахаха

преди 3 години

На Т.Буруджиева и Кънчо Стойчев вече анализатори ли им викате бе :))))

7

Българин

преди 3 години

Естествено че нама смисъл от предсрочни избори камо ли от служебно правителство на цървула радеф! Така или иначе ГЕРБ пак ще спечели защото просто няма по добро!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Разпускане на всички партий свикване Велико народно събрание промени в конструкцията и решаване чрез референдум какво управление иска народа другото са празни приказки и губене на време

5

Само ГЕРБ!

преди 3 години

Ами хайде час по-скоро да правим избори тогава и да смачкаме червенушките за 127-ми път, че вече се изнервих!

4

Анонимен

преди 3 години

Масова вечерна разходка под патронажа на Фигуранта!

3

Анонимен

преди 3 години

Няма сценарий едно две и т. н това го играем 30 години разпускане на всички парти свикве на Велико народно събрание и решаване с референдум каква република да сме какво управление иначе да свалим мутрата и после пак някакви мошеници аа не всичко от начало иначе пак ще циклим на едно място

2

Иванова

преди 3 години

Протестите нямат смисъл и не предлагат решение. Не виждам причина правителствота да подава оставка

1

Тенчо

преди 3 години

Кой нормален президент призовава към бунтове няколко месеца преди избори?Ал Бънди!