189

Додо

преди 3 години

Бойко, като гледам кои крастaви кучета те нападат, само по-симпатичен ми ставаш!

188

Ммм

преди 3 години

До ПепиОоо грешиш, сега започва цирка.Явно трябва да се бръкне доста по- дълбоко, и после ще се реже до кокал. Иначе няма оправия и всичко пак ще си продължи.

187

Анонимен

преди 3 години

Опааа, "аранжираха" и Гешев. Бивол публикува историята на жена му от танцьорка на пилон отвлечена от Галев(прекратено от Гешев дело за това) през служител във фирми на мафиоти и Ковачки, евтин апартамент от Ваклин, участие в Килърите 2(пак дело спряно от Гешев)...Още няколко дни инат с оставките и кой знае какво ще излезе. Накрая не затвор, ама линч с камъни ще има.

186

Анонимен

преди 3 години

До ГостАбе, не е ненормално да има. Но... Заплатата му дълго беше към 5000лв или под 3000 евро. Да е 5000 евро на месец, т.е. 10000лв. Една пачка е 50000 евро или заплатата за ГОДИНА. Във видеото да е една(може да има отдолу още няколко). На снимка имаше към 2 000 000 евро по броя пачки или близо за 40 години заплатите. Вече да ти светна за какво иде реч и дали може да не са крадени? Хората с по 500лв доход си мислят, че с 2000 вече ще имаш бентли, просто щото в бедността не могат да осмислят

185

Щирлиц

преди 3 години

Втора серия няма ли?Малък ви е бюджета,другари сценаристи.

184

Анонимен

преди 3 години

Пудела Радев е сценаристът!

183

до 195

преди 3 години

""Яла да ми сложиш пачки у шкафо бе ***. ""Направи си снимка гол с шкафа ,понеже е поръчка остави го отворен защото при Бойко беше затворен и това явно е усложнила задачата, после ще видиш пачките в социалните мрежи.

182

Анонимен

преди 3 години

Те печатите на банката седят и може да се провери.

181

Гост

преди 3 години

Гледам и снимките - скромно, скучно и по свой вкус подбрани мебели,които определено някои са и стари, а спалното бельо не показва, че е от луксозна марка и производител. За парите няма да коментирам. Но с други думи мога да кажа, че има къде по- богато обзаведени , добре ремонтирани и по- луксозни имоти на други хора - българи, отколкото на този имот на Бойко Борисов.

180

Нестор

преди 3 години

Да разбирам ли че ако обера от банката 1 милион и кажа в съда че това е аранжимент, то всичко е ОК? Гешев, за теб е въпроса?

179

Анонимен

преди 3 години

Яла да ми сложиш пачки у шкафо бе ***.

178

до Handel

преди 3 години

Защо като заспиш искай да имаш пари да харчиш на сън, ами научи се да сънуваш пари затова дори и пари не ти трябват, при бойко е малко по сложно на снимката гол премиер само това има , така че се налага Бойко като си ляга да си харчи парите а не като стане и излезе навън да си харчи парите.Така че само Бойко си има нощно шкафче с пари, никой друг не си слага парите в нощните шкафчета ,защото ако им трябват на другите пари да ги харчат пари в съня си ,като тебе могат да се научат ако им нужда .

177

Анонимен

преди 3 години

Немой ке гръмне шкафо.

176

Анонимен

преди 3 години

Луд съм по Бойко.

175

Тото

преди 3 години

Той от заплати може да си ги има между другото. Как да има доверие в банките след КТБ и Василев?

174

Анонимен

преди 3 години

Ало докторе приберете пацианта.

173

Анонимен

преди 3 години

Аранжирал е дръжки! По-големи лъжци от Бойко и Гешев е трудно да се намерят.Премиер на европейска държава с манталитет на наркобарон от 80те.

172

Гост

преди 3 години

Имa къдe хoрa , включитeлнo и oт " хaйлaйфa", кoитo в eфирa ce фукaт c къдe пo- лукcoзни жилищa в cрaвнeниe c тoвa жилищe нa Прeмиeрa! Хaйдe cтигa вeчe! Имaл бил пaри! Eми кaк дa нямa, кaтo при пoлoжeниe, чe тoй, зaeднo c Бългaрcкия Прeзидeнт г- н Румeн Рaдeв прeдcтaвлявaт нaй - вaжнитe Държaвни мъжe и упрaвлeнци в Бългaрия!

171

Гост

преди 3 години

Нe мoгa дa ви рaзбeрa въoбщe oт кaквo тoлкoвa ce oплaквaтe! Глeдaм клипa и уcтaнoвявaм cлeднoтo : жилищeтo нa г- н Миниcтър - Прeдceдaтeля Бoйкo Бoриcoв e cкрoмнo пoдрeдeн, cлaбo ocвeтeн, нe e c нoв и хубaв рeмoнт, имa cи cтaрo oбзaвeждaнe cъc cтaри мeбeли! И кoe му e "cкaндaлнoтo" в тoзи клип? Пoзнaвaм хoрa, кoитo имaт къдe пo- лукcoзни нa вид и пo - cкъпи кaтo cтoйнocт жилищa, нaмирaщи ce в лукcoзeн coфийcки квaртaл, в cрaвнeниe c жилищeтo нa Миниcтър - Прeдceдaтeля!

170

Handel

преди 3 години

Ех, как при мен не се намери кой да ми аранжира така шкафчето...