232

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНека изкара още компромати, всичките засега са истински. Ако не бяха, баце щеше сам да пусне каскета да разследва и върти експертизи, които да докажат фалшификати. Вместо това обаче, видяхме колко пос.р.ан беше баце и всичките му *** на т.нар. пресконференция. Виновен като Юда Искариотски и прекалено ограничен, за да го прикрие. Черепа е престъпняга, но да продължава да пуска компромати. Врагът на моя враг засега не е мой враг и копае гроба на ***, което е перфектно.

231

Анонимен

преди 3 години

Да сваляш правителства няколко месеца преди избори смърди на фалш. Фигуранта се опитва да се защити като яхна протеста

230

Анонимен

преди 3 години

До Свободни протести?Божков сам си каза, че всичко това го е говорил и го пише постоянно. А всъщност дали просто не се смее колко лесно става да извадиш хората, като пускаш полека архива с компромати? Ей вчера пусна и видео от спалнята с пачки, а дава заявки и за тежка артилерия с видеа как Горанов и Севдето приемат подкупите.И, да, от фейсбук с разкрития на час по лъжичка изкарва хиляди на улицата и явно му е кеф колко евтино и лесно ставало.

229

колко ви платиха?

преди 3 години

До С тоз протестВсичко е с пари!

228

пак ще ви измамят

преди 3 години

До С тоз протестЗащото всичко е агентура на БКП-ДС и Герб...Не се оставяйте да ви подведет!Криминалните и проститутките винаги са били в първите редици на революциите!

227

Анонимен

преди 3 години

Не режете клона на който стоите, не клатете сигурността в държавата, добър полиик няма и няма да видите, точно в момента държавата има нужда от стабилно правителство, а когато дойдат изборите си избирайте когото искате.

226

Анонимен

преди 3 години

Давайте младежи! Много хора забравиха, че не са безсмъртни и няма завинаги да са на върха на хранителната верига. Идва си времето, когато вие ще казвате кой-къде и какво и се постарайте да не забравите какво е било отношението към вас, как ви е говорено от разни трибуни и как сте били заплашвани.

225

Свободни протести?

преди 3 години

Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.Мъж: Нали? Е т'ва е.Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира.Мъж: А ако имаш ти още нещо да пуснеш, да хвърлиш малко бензин в огъня.Божков: Насъсквам хората, те ше извадят и ше пуснат.

224

Чоко

преди 3 години

На мястото, където се провеждат митингите, не могат да се съберат повече от 4-5 000 човека. Хайде, нека да бъдем сериозни. Не омаловажавам исканията на протестърите но няма как тези хора да клатят една държава защото при лош резултат на изборите и други могат да се стоварят там.

223

Анонимен

преди 3 години

Не бяха ли 100 000?

222

K

преди 3 години

Не изопачавайте мащабите на протеста със снимки от неговото начало - към 21 ч. имаше поне 40-50 000 на жълтите павета

221

Абе, ей

преди 3 години

Зад Румен Радев са 140 млн. ... руснаци.

220

Анонимен

преди 3 години

Давайте форумни гербажийски ***. Цъкайте минуси , заработете си надника.Шефът ви е едър милионер в евро , има кинти да усвоявате. Дребни , но пак е нещо.

219

Анти

преди 3 години

Шепа протестиращи наивници искат да подменят вота на мнозинството. Слушайте чех*льото Радев . Ставате пионки в ръцете на мафиота Божков , викайте по улиците , докато той потрива доволно ръце, защото вие ще го докарате на бял кон . Искате промяна , но не знаете какво точно да се промени. Започнете от руските *** . Ние искаме да живеем в европейска държава, а не в руска провинция.

218

До човечето

преди 3 години

Тъ*паците и наивниците само гласуват за руската *** . *** години наред крадоха и съсипваха страната. Те създадоха с крадени пари мафиотските групировки . Те станаха най - богатите капиталисти - начело с Нинова . Тя си присвои Техноимпекс , изгониха я от зам. министерския пост за злоупотреби, но пък смени политическата партия и при комунистите попадна в свои води - на крадците . Сега говори за мафия и престъпления . Няма по нагли и крадливи от комунистите.

217

Гадев

преди 3 години

Какви ти 2 милиона? Най-малко 4 милиона и половина без да броим агитките. Най-добре Галъп да ги преброи да каже, колко са протестиращите днес. Апропо, какво става в провинцията - нали *** каза, че протеста е общонационален. Клишета ***, клишета...

216

Финансист

преди 3 години

Чао Влади! Здрасти Влади! Чао Влади! Мараба Влади!

215

Анонимен

преди 3 години

Днес май са към 2 милиона

214

Анонимен

преди 3 години

В чекмеджето са да ви плаща на вас Троловете

213

Анонимен

преди 3 години

Арестувайте близките на Черепа,като няма кой да дава пари протестите ще спрат,обзалагам се