15

Георги

преди 3 години

Здравей, в България наистина е хубаво и спокойно. Безработни са в повечето случай хора, на които не им се работи. Дали гладуваме ще ти отговоря с това, че повечето българи ходят вече на море в Гърция и си плащат тестове за COVID-19 по 100 лв. на човек. Жалко е, че не можем да оценим това, което имаме и сме тръгнали да протестираме. Сами ще срутем това, което сме градили с години. Причина са политическите амбиции на хора от БСП, на които въобще не им пука за България. Корупцията е сред тях.

14

ББ

преди 3 години

Константине бъди жив и здрав,пожелавам ти да живееш щастлив в една Нова България...Справедлива и Просперираща...можем да я направим,от нас зависи..бъди здрав и Обичай България

13

до 9

преди 3 години

като му е хубаво, защо протестира?

12

новина

преди 3 години

Ето как от нищо... се прави нещо..Един сополанко има РД и е отишъл на протест... Това си е истински подвиг...

11

Някой

преди 3 години

Хах , *** , говори за полицейщина . Щатите са най-полицейската държава . Но той едва ли му е останало време да мисли за това там от миене на чинии . Щом подкрепя руския слуга Радев с протеста си , не е трябвало да се връща.

10

До 10

преди 3 години

Вярно е. Но намаленият умствен капацитет е функция от редица фактори, между които създадената среда на живот.

9

асфалдо риос

преди 3 години

Има и хора с намален умствен капацитет,те не са виновни,просто са лесни за манипулиране

8

До 8

преди 3 години

И да не ти харесват, и да ти харесват хората от протеста- какво? Кой ги създаде такива? Та те са родени в началото на демокрацията. Расли в свободни години. Що ли ти изглеждат озлобени? На рожденика - жив, здрав и успешен да е! Що не стоял в щатите? Ами защото е българин и самият той го казва - тук му е хубаво. Какво плюете по човека?

7

Анонимен

преди 3 години

Нещо не ми харесва в тези хора от протеста.Озлобени,отмъстителн и с ужасен език.Някак не могат да скрият грозното си поведение с все по- изумителната си хореография. Тва не са хората от 90 те, които направиха промените.Тези са отвратителната посткомунистическа ситуация днес.

6

До 1

преди 3 години

Купонжия е Радев, но не приляга на зрял мъж президент и генерал да каже нека да си направим купон, затова малко по културно го каза човека, протест за оставка, но всъщност човека каза време е за купон стига сте изолирали заради този вирус. Народа естествено е умен и го разбра правилно, че е време за забавление. Само герб се хваща за думите му и обянява, че са нелогични. Ами те ако бяха разбрали подсъдъжанието му,с сигурност по зле щяха да гледат, но купона тече.

5

Тахион

преди 3 години

Не го разбирам тоя пикльо, какво е видял, къде е живял ... Едно е ясно, много е дребен и не си спомня Жан Виденовата зима, червените куфарчета, руските ***. Ами то всичките мутри бяха служители на 1-во и 2-ро управление

4

Ъъъъъ

преди 3 години

Точно това и аз казвам. Бил е студент, учил е социални или правни науки, съответно няма как да си намери работа и трябва да бачка в макдоналдс. Видял е, че след студентския живот трябва да излезеш под наем и да плащаш огромни такси и данъци. Разбрал е, че със заплата от 40 хиляди долара на година не може нито да плаща ипотека нито да се храни и се е върнал в България. Сега ще иска да го наемат за директор в голяма компания, а всъщност ще работи в кол център.

3

Бау

преди 3 години

Явно е пукал 7 години от глад в САЩ. Хората, които са успели не се връщат ...

2

Ъъъъъ

преди 3 години

***. А защо не е останал в Щатите? Може да гради спокойно кариера, няма полицейщина, няма корупция, няма много богати и много бедни. Не мога да го разбера.

1

Тенчо

преди 3 години

Кой нормален президент призовава към бунтове няколко месеца преди избори?Ал Бънди!