6

Анонимен

преди 3 години

Абе този дивак пак ли изка да повреди моста!!!! В каква държава живеем, къде са институции те, покана ли изка тоя специално!!!!!!!

5

Стамат

преди 3 години

Е, тя прокуратурата друго прави ли? Освен да проверява, някой осъден, нещо? Освен тъй наречените олигарси да седят в арестите, дела няма ли да има, обвинения? Или първо да им прилапат бизнеса и кинтите, пък после да ги пуснат по живо по здраво? Божков как го търсят, като на страницата на Интерпол не е обявен!? Изобщо търси ли го някой?

4

Ф.С.В.

преди 3 години

Има една Държава в Света в която се строят магистрали а под тях се правят тонове сметища- После Сметищата се палят и Магистралите горят - После се прави пак ремонт на Магистралите и след ремонта веднага пак се слагат Сметищата под ТЯХ -- И така до безкрай!!!

3

Феникс-дупница

преди 3 години

Скоро ще има хълмове от *** от двете страни на магистралата.

2

ех

преди 3 години

Абе собственика на фирмата си го каза човека, че ги е предупредил, че това си му е сметище на него и де преместят магистралата на стотина метра и готово, ама йок бате не го послушал...

1

Анонимен

преди 3 години

Евроатлантически Ценности :)))) Кофа за ЕвроСмет стана БГ :)))) Отпадъци, Трошки из Улиците .....та какво ли Неееее ....Оооо Рая предстй след въвеждането на Еврото ....още по - пълна ще е кофата за смет ..... :))))))