49

На запад

преди 3 години

Хайде братя роми задружно до отидем на запад там има помощи и много права,но никога не казвайте,че сте българи.

48

Лично мнение

преди 3 години

Те децата в чужбина да не мислите,че имат толкова сложна програма като в България,? Да не мислите,че се мъчат да кандидатстват в гимназии и пишат сложни домашни?Не ги карат да зубрят дума по дума умишлено усложнени учебници.Ако завърши за лекар тогава я хвалете. Не пише дори гимназията да е престижна. Може на всички ученици да им пишат отличен. Аз не виждам новина.

47

Анонимен

преди 3 години

Що се хвалите с нея бе расисти, тя е холандска/нидерландска гражданка!Хващам се на бас, че българския и паспорт е в къщи ограден в рамка, висящ на стената! И докато имат живи роднини ще идват към Пазарджик, а след това няма да тръгват дори в тази посока!

46

Анонимен

преди 3 години

Авторката може свободно да завижда, защото никога няма да бъде рекламно лице!А за гимназия да не говорим, имайки в предвид нейната правописна немощ! Препоръчително е да повтори основното училище!Лека вечер на всички а и на калинката със статията!

45

Анонимен

преди 3 години

България е на светлинни години от нормалните държави във всяко едно отношение....Който е живял извън нея той ще ме разбере какво имам в предвид. Манталитета ние най лошата черта....

44

Джони

преди 3 години

Снимката е много морално-остаряла. Трябваше да бъде момченце с момченце или момиченце с момиченце. Какво е това момченце с момиченце ? Архаична работа

43

4567889

преди 3 години

Авторката ,като е преписала статия от преди няколко дена ,да беше публикувала и снимките на момичето и семейството.

42

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже повече такива деца да се раждат в този квартал.

41

.

преди 3 години

От кое гето? София ли?

40

Qwerty

преди 3 години

Само да обобщя: Когато се прилагат законите, всички се интегрират.

39

Анонимен

преди 3 години

Кой българин иска ромите да са в управлението че да ги учат!!! Вижте се в коментарите и стига сте писали глупости. Това е началото да научите че ромите могат за жалост към вашия завист, в всичките коментари няма едно браво!!!

38

anon

преди 3 години

тоз *** може да не разбира от български опити за интеграция, но разбира от 8000 евра явно. по тази схема нали разбира, че гетото в пазарждик е обречено ако родината "припознае" тоя механизим (и цифри) на глобяване? тъпо парче...

37

западно лицемерие

преди 3 години

интегрирали един ром и трябва да разбере цял свят...но за сметка на това ни връщат 1000,които не стават за нищо...

36

аз

преди 3 години

Браво на момичето. Състемата там е друга, всичко е в едни релси, няма мърдане. Имаш адрес, за всичко ти пращат писма. А глобите са яки ако нещо не изпълняват според законите и наредбите им. И тук има наредби, закони, но не ги спазват, няма кой да контролира спазват ли се законите. А ако се сложат такива яки глоби, изведнъж става държавата лоша, защото е скъпо на хората, които са свикнали да нарушават закона и излизат на протест...

35

Анонимен

преди 3 години

Това само в България го има да избираш училище в 1ви клас. Навсякъде разпределението става автоматично от кметството и то точно в района, в който ти е адресната регистрация. Ако искаш друго училище кандидатстваш на място и само ако има незапълнени места те приемат. Това е редът,няма опашки ,няма рушвети и измами.

34

Мешерето

преди 3 години

Семейна ли е и колко деца има?

33

Аман бе

преди 3 години

И естествено, щом става дума за нещо позитивно - тя е ромка. Ако обаче брат и заколи за да ограби някоя пенсионерка, той ще бъде българин.

32

Анонимен

преди 3 години

И някъде в недалечното бъдеще момичето ще го спазарят за булка на първия му братовчед за некой лев

31

Анонимен

преди 3 години

Това се случва в нормалните държави и е нормално.....

30

толерантен

преди 3 години

Всички *** от България отивайте в Нидерландия! Да станете отличници.