60

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя,ако ги осъдят че са наранили кучето,а не полицаите.

59

Анонимен

преди 3 години

Ромите са защитавали своите права и свободи.

58

wffff

преди 3 години

значи на протестите могат глутницата полицаи да ритат сам човек безпомощен невъоръжен, интелигентен умен студент, а тук герберската власт стои и бездейства. Да сте чули полицаи така да пребиват ..., да сте чули "свободните" герберски медии да отразяват такива "събития" освен с 1-2 реда, въоръжена банда да е в затвора с години както е по закон????? Затова ще сме на протест, докато не се махнете от всяко едно местенце. Нищо че се имате за вечни и недосегаеми. Сметката за геноцида над българите иде.

57

Анонимен

преди 3 години

Ромите имат права. Как може да се нахълтва така в чуждо жилище и то с куче. Недопустимо нарушение на частната собственост

56

Сержан Уолъс

преди 3 години

от MINEAPOLIS PD, въпросче - А защо са още живи нападателите, полицаите не са ли били въоръжени? Колко патрона са имали в пълнителите? А колко оръжия са имали в служебната патрулка? Майтапа на страна. Но мога да ви кажа как е в демократична Англия, където полицаите са вежливи и културни- един от Карнобат си мислеше че е в България и удари полицай, след това беше 80 дни на легло в затворническата болница. След това се яви пред почитаемия съд и получи 3 години ефективна присъда.

55

Единственият въпрос.

преди 3 години

..около този инцидент е защо няма огнестрелно респектирани измежду опитващите се да убия полицаи роми!Да напомня: този тип респект респектира не само конкретните извършители на покушението срещу служителите на реда, той респектира и вероятните бъдещи мераклии за подобни деяния. И ако този респект липсва - продължението на сагата е неминуемо!Та?

54

Анонимен

преди 3 години

Горкото куче, добре поне, че не са го изяли за обед във вид на яхния

53

Анонимен

преди 3 години

Нищо, Боче ще ги помилва. Скъпи са му, особено преди избори. Те нали не нападат него с брадви, нито близките му, нито близките на депутатите... Простосмътрните да се оправяме с римляните, наш проблем е.

52

Bravo na GERB

преди 3 години

Това е благодарение на ГЕРБ.Те научиха всичкото ром,че има право да прави каквото си иска,да не плаща нищо и да живее на гърба на българина!Браво на ГЕРБавия електорат!

51

Анонимен

преди 3 години

Петьо Сержантчето с буса, изпратен ли е на адреса?

50

Веднага

преди 3 години

Им върнете ресто. За назидание и да знаят че така не трябва.

49

Анонимен

преди 3 години

Не наричайте полицаите "милиционери",нищо общо не могат да имат! Навремето един милиционер- квартален отговорник респектираше цялото гето или 2-3 села. Ако някой *** дръзнеше да се изрепчи (не да посегне!) на милиционер щеше да бъде бит на място,смазан в районното,съд,затвор и т.н.

48

Невеж

преди 3 години

Какво е "роми"?

47

Анонимен

преди 3 години

Еехх, къде е генерал Чочоолу от Стара Загора, който през 70-те год. ги осмири бързо в Столипиново. После там до 90-и някоя година всичко беше спокойно. За тези, които знаят историята!

46

Гина

преди 3 години

Таз статия да не я писал някой полицай? Тримата пострадали били с наранявания в областта на крак и глава. Освен това ушевите са събудили горките римляни. А кучето как е пострадало не става ясно. Моля кучевъдците да вземат отношение и да се изправят пред БХК и да решат кой е потърпевшия от нахлуването на несъобразителните полицаи.

45

Анонимен

преди 3 години

А защо роми като те твърдят че са турци

44

Анонимен

преди 3 години

Смятай какъв респект има към полицията, щом австралопитеците ги нападат с ножове и секири хахахахах ужас

43

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш! И сега ще ги пуснат след 24 часа и те така, следващия път пак ще са им познати. Еввах ти държавата!!! Анархия отвсякъде.

42

Предприемач

преди 3 години

В маалата полицаите не бият. Та там е електоратът. Така са инструктирани.

41

Анонимен

преди 3 години

За какво са ви дадени тези пищови?Пукайте с тях па да видим