41

Некъф

преди 3 години

Пак глобалистите се опитват да ни пробутат тънко идеологията им за миграцията на брадатите майки без деца. Вече съм 100% убеден, че продажни европолитици получават пари от арабските държави за да невъзпрепятстват тихото завладяване на европа от мигри !!!

40

Христо Христов

преди 3 години

Затова трябва да защитим България и Европа от политиките на зловредния ес.Трябва да подсрепим вишеградците и налагане на вето и преразглеждане на всички програми за помощ на африка, индия, и пр.И да излезем от ес на урсулата!

39

Анонимен

преди 3 години

"А ако решат да се изсипят тука - ми ще браним континента друг начин - до последно!"Ще браниш ти. Излиза бабет Меркелица и казва "Добре са дошли". Ти брани. Най-много да те метнат в някой конц-лагер за расисти или анти-джендъристи, ако си успешен. Държавна политика, какво да се прави.

38

Ива

преди 3 години

Те в Африка и Арабските страни нямат какво да ядат и пият... Просто както навремето показваха негроидите в Африка как гладуват... те това ги чака...Само трябва да се спрат международните помощи...А ако решат да се изсипят тука - ми ще браним континента друг начин - до последно!Да не говорим че на власт ще дойдат едни като оня с мустаците ако не се ограничи миграцията...

37

Ива

преди 3 години

ще трябва да привлекат работна ръка от другаде. Според доктор Ричи светът ще стане още по-културно и етнически разнообразен.Според нея, така, както жените в по-бедните държави имат повече деца, отколкото искат, така тези в по-богатите държави избират да имат по-малко деца, отколкото искат, защото не могат финансово да издържат повече.Е Германците издържат 3 милиона Негроиди и Араби... Верно - за своите хора няма пари...Работна ръка с интелект? РОБОТИ! Араб и Черен с робот не може се мерят

36

Илюминат-заговорник

преди 3 години

Подготвят ни за голямата измама с вдигането на пенсионната възраст, Това че има повече възрастни в процентно съотношение не означава , че хората задължително живеят повече.

35

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, населението няма да застарее, защото короната ще покоси много стари хорс и така балансът няма да бъде нарушен.А и Земята малко ще си отдъхне.

34

Анонимен

преди 3 години

Ааа ромии праят дяца.

33

Сделано в Китае

преди 3 години

Ще доведе до Това, че Вас Няма да Ви Има!!

32

Анонимен

преди 3 години

Глобално намаляване на населението до какво ще доведе това?-------------Ами, всеки Дядо с по две мадами кът на снимката, бе!-)))))

31

Анонимен

преди 3 години

Бог няма да позволи бялата раса да изчезне. Изчезне ли бялата раса това означава край на християнството и триумф за богоборците. Господ няма да разреши това да се случи. Европа ще я бъде, България също. Всичко е въпрос на време. Бъдете търпеливи, добри и имайте вяра във Всевишния.

30

Археолози намерили в

преди 3 години

пустинята лодка под пясъка.Вождът на племето живяло преди хилядолетия,катобил на гости при фараона,се возил на лодка по Нил и поискал такава подарък.Минали 3000 г.Археолозите открили останките и в пустинята и решили-тук е имало море.В цивилизованите страни намалява прираста на населението.Веднага се прави извод-населението на Земята ще намалее.Интересен извод.Само как тези учени ще убедят Индия,Пакистан,Бангла деш,Нигерия и другитеударници по прираст,произвеждащи милиарди гърла,че е вярно?

29

Анонимен

преди 3 години

Според ново проучване до края на века населението на Земята ще намалее драстично. Чакай ти ескимос да си купи хладилник МРА3... Китай се плодят, Индия - два пъти повече. Африка ви е бедно въображението, там са на конвейр. В САЩ - black lives matter хубаво се плодят.Де факто единствените с намаляващо население са ЕС+Русия. 400+150 милиона. Нищо на фона на заливащите ни през границата ... даже на 200+75мил да спаднем...

28

Анонимен

преди 3 години

Ако БАН не измислят начини за клониране, загиваме. Секса не върши работа защото младите се изнасят в чужбина и раждат там

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Няма да останат бели жени.

26

Анонимен

преди 3 години

До СпецаПроблема е че бг етноса намалява и се изнася най-бързо а другите се увеличават.

25

Анонимен

преди 3 години

Ако целия свят стане като Африка и Индия докъде ще я докараме ?

24

Спеца

преди 3 години

Това са глупости на такарлета !Населениетао нв света преди 100 години е било в пъти по малко !България започва 20 век с 3 милиона барабар с ромите и турците!И какво от това , нима имаме демографска катастрофа? Нее , има движение , има застой , има преселение и т.н.

23

ПроСоТо

преди 3 години

нещо...нещо не ми се връзва,да ви кажа....-Въз основа на какви факти и наблюдения е направена горната прогноза?..Фърляне на боб,или на карти Таро?..Защото според "Брояча на населението на Земята",което в момента е над 7.8 милиарда трупа,РАЖДАЕМОСТТА Е ТРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКА от смъртността..При това най-вероятно тук не се отчитат данни от най-размножаващите се ..племена....та възниква въпроса:-Как ще "намалее" населението,при такива темпове на раждаемост?..може би разчитат на сем Гейтс?

22

Анонимен

преди 3 години

Населението намалява само в развитите страни и в България. В Африка се очаква населението да се взриви и това ще донесе много мъка на белия човек.