96

Федотов

преди 3 години

Варненски водорасал,утре делото ти за ИЗНУДВАНЕ влиза в съда.Беше оправдан с протекцията от високата порта,но както виждаш,идва времето когато никой няма да те е..ва за пет пари.Съдра се пъпчивия *** да лаеш по президента Радев за измислици,а ти си бил *** до ушите."Аз работя" единствено и само за "Български народ",това повтаря латерната и чинно гласува с тези дето му решиха другите дела,натиквайки ги под рогозката. Аланкоолу,не закачай президента на държавата ни,ти си от друга порода.

95

Щерю

преди 3 години

"Президентът разпределял обществото, бил арогантен, говорел лъжи" - коректно изказване от Марешки - Как тъй този път, не знам...

94

ЕЛИИ

преди 3 години

ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪЗДАДОХА МАФИЯТА ВАСИЛ ИЛИЕВ СЪЗДАТЕЛ НА ВИС ОФИЦЕР ОТ ДСМАРГИНА ОФИЦЕР ОТ ДС МАДЖО СТ ЛЕИТИНАНТ ОТ ДСАХМЕД ДОГАН ОФИЦЕР ОТ ДС-ТОЙ СЪЗДАДЕ ПЕЕВСКИ НО ПРОПУСНАХ ЧЕ БСП ИЛИ БКП СЪЗДАДОХА ДС НАДАЛИ 20 ИЛИ 30 ГОДИШНИТЕ ПРОТЕСТАНТИ СЕ СЕЩАТ ЗА ТАЗИ ИСТИНА

93

Площад

преди 3 години

Страхотен президент, не се уплаши от шайката грабители!!! Няма да ти мълчи като оня чехльото! Рано или късно всеки си плаща и си получава според делата, това е. ОСТАВКА НА ГЕШЕФТ И ВЛАСТЕЛИНА НА ЧЕКМЕДЖЕТАТА

92

Ани

преди 3 години

Браво на Марешки. Едно изказване право в десятката.Значи има политици в България. Бойко не е сам!

91

Бай Курти

преди 3 години

Браво на Марешки.Много точен коментар.Червеното хвърчило защитава такива,като Божков, Банев и сие.

90

българин

преди 3 години

гн Магарешки! Ти си една фурнаджийска лопата като вожда си.Не напразно му викат на протеста Бойко е к..а! Писна ни от пазарлъците между ГЕРБ и разни партийки .Само и само др Борисов да е на власт! А той завалията.С тези оставки на " министрите "ви.Стана смешен! Толкова ли е сложно да разберете.Че хората вече искат вашите оставки? Гн Радев ти е виновен че не умее да мълчи а? Ани точно за това тръгнахте с Гешев! За да го унищожите чрез "закона" и " властта" която имате!Всичко свърши! Приемете го!

89

Анонимен

преди 3 години

Гузен - негоне бяга!Магарешки после ще реве...като му падне мафиотската протекция.

88

православен патриот

преди 3 години

Тоя е типична мутра !!!! Не само по физиономията !!!!

87

Асистента

преди 3 години

Този въжеиграч /след падането на кабинета/ няма да избегне съдебно преследване срещу себе си, за множеството далавери които прави с лекарствата в собствената му аптечна верига !Разкрития за това направи преди време журналистката В.Ахчиева, заради което бе уволнена от БНТ !

86

Анонимен

преди 3 години

Браво на Марешки !Не го уважавах този човек, но сега си промених мнението.Изказването му е точно в десятката.Нечистоплътният главен Фигурант който се заиграва с Мутрите с цел да предизвика метеж, а най-лрицемернозаявява на наивниците от протеста, че се бори срещу тях, е Позор за България.

85

Анонимен

преди 3 години

Братиньо, не пускай властта, че ще ни се такова таковата на всички гербери. Ако трябва я изгори тая държава, ти си пожарникар, спец си по палежите, всичко да изгори, власт не пускай!

84

баба мара

преди 3 години

този не беше ли със свален имунитет за какво изобщо се обажда аз в неговиаптеки не влизам от години увеличи цената за да намали тази на бензина

83

Рамщон

преди 3 години

Трябва да си много к.. ух за да си гласувал за патерицата Магарешки

82

Атанас Велмазов

преди 3 години

ФИГУРАНТА е пътник, политически труп ! Доживотен затвор за предателя !

81

Анонимен

преди 3 години

Пък аз не купувам от аптеките на този депутат.

80

69

преди 3 години

хубавото е че следващият парламен няма да има подобни водоноски

79

Анонимен

преди 3 години

Много е смешно как някои хора се правят на улави. Да, през 90-те мутрите управляваха улицата - абсолютен и безспорен факт, който всеки знае. Единствената разлика е, че сега рекета не е по улиците и в чейндж бюрата, а е легализиран и прилаган от държавата. Държавата, която е тотално е неспасяемо импрагнирана от същите мутри.

78

гост

преди 3 години

Сам се е припознал като мутра и сега не ще прехода да свърши с него - ***.

77

кон Стипаций

преди 3 години

Магарешки защо се обижда на "мутра" ?!С която и карта да заиграеш , другарю Магарешки , колкото и патетични лъжи да изречеш ,колкото е да казваш на черното бяло , колкото и да лежиш на амбразурата , защитавайки еднокнижния "интелектуалец" - напразно се хАбиш , само доказвош мутренската си същност !