82

Димо

преди 3 години

Кажете името на хотела да ги научим хората. Всяко такова място трябва да се наказва и не от подкупните органи, а от гостите (в България ги наричат клиенти). Продал нивите и станал хотелиер пълен смях сте. Съгласен съм да е скъпо, но трябва да го оправдаят, а то безбожно скъпо и пълен леш. Цялата ни държава е един компромис

81

мдаа

преди 3 години

Нямаме навици и традиции в обслужването .Същото беше по времето на соца ,спомням се един сервитьор когото чакахме 1 час да дойде, разговорихме се и го питах какво работи през зимата .Младежът каза че е обущар. Никой не иска да разбере ,че да работиш в туризма това е професия , която се учи ,но и призвание.Търговец не бичи на банциг а се ражда. То е същото както да си часовникар или пилот -не става случайно!

80

насила хубост

преди 3 години

До мафияне става!

79

Щирлиц

преди 3 години

Никой не ви е запънал пушка,та сте отишли на мутроморието.Другото лято опитайте пак,ще очакваме с интерес вашите отзиви.

78

минаващ

преди 3 години

До SGI-това не е скъп хотел в чужбина.Това е средно-3-4 звезди с ол инклузив.Стандартно,но хубаво

77

Щерю

преди 3 години

Тоя е хотелиер, колкото Радев е Президент и Бойко - интелектуалец...

76

Пешо

преди 3 години

Българинът е намръщен селянин-темерут, някак си под достойнството му е да обслужва, въпреки, че затова получава доста пари. Дай му да се надува и да си показва самочувствието без грам покритие. Не можеш един вековен чобанин и земеделски ратай да го направиш хотелиер.

75

Анонимен

преди 3 години

Работил съм по нашето черноморие като администратор/рецепционист години наред.Във всички хотели под 4* положението е ТРАГИЧНО!Изключения правят малки семейни спретнати от всякъде хотелчета.

74

Анонимен

преди 3 години

Няма нормален българин, който да почива на българското море. Тази нещо друго ли е очаквала?

73

мафия

преди 3 години

от мутра какво може да се очаква?

72

Анонимен

преди 3 години

Нашето черноморие е със силно ограничени възможности за да се конкурира с Гърция. Всеки има право къде да избира къде да ходи. Повечето българи които ходят предимно в северната част на Гърция защото е по близо и по евтино, но истинските красоти,лазурни плажове, живописни острови и комфорт са по на юг. В България морето е по студено и мръсно. Имаме хубави плажове, но пък те се стопанисват от мрачни батки, повечето де. Може би наистина на север от Варна е по добре.

71

Анонимен

преди 3 години

На море се ходи на гръцки остров който не е туристическа дестинация и няма хотелиерски бизнес,някое забутано островче с две три кръчмета и магазинчета.Само на такова място човек може да усети морето и живота там.Това Черноморието,Халкидики,Турция,Майорка и другите курорти,това е болест за нервната с-***.Не влезеш ли за риба с местните и лодките им поне веднъж,все едно не си бил на море.

70

Анонимен

преди 3 години

До ЕдинАйде кажи сега, къде е твоето хотелче и как се казва. Колко звездички имаш в букинг, имаш ли почиващи сега? Не трябвало да отписваме цялото черноморие, затова ти, в позицията на един стожер на българския бизнес и добросъвестен, честен и почтен черноморски предприемач ще ни кажеш кои са онези мистериозни кътчета (включително твоето), където нашето море е непокътнато от мутри, 12-етажни комплекси, мръсотия и фъфлещи субекти с бицари и никелирани ланци, искащи по 5 лв. без да има паркинг.

69

Анонимен

преди 3 години

До ЕдинАз не съм антибългарин, даже напротив. Аз съм анти селските мутрички като теб, дето предлагали ултра качествената услуга, пък после видиш ли реват, че българите не били патриоти и не им идвали в хотелите. Чувал ли си за пазарна икономика, за търсене и предлагане, макроикономика учил ли си? Ако предлагаше качествена услуга на пазарни цени, хората щяха да идват при теб. Но именно такива като теб съсипаха морето ни, изляха бетона, надъниха чалгата и т.н. Писна ни от тарикатлъците ви. Чао

68

Анонимен

преди 3 години

MUTRITE SCHTE I NABIQT A SE OPLACHESCH BG MORE NIKOGA ZA BOGA BRATQ BQGAITE

67

Грък

преди 3 години

Аз не познавам българин, който си е поръчал някога морска храна ''такова животно не съм виждал'' ! Наблюдавам препълнени багажници с краставици, домати, шпеков салам, бахур, русенско варено , бира и вода в туби ......

66

Цоко

преди 3 години

И ако ще се сравняваме със съседите, писал съм коментари след посещение в техни хотели и забележете, винаги след мои коментари има коментар на моето от управителя на хотела. И няма значение какво съм написал. Ако съм бил доволен хората благодарят за това. Ако съм бил недоволен, хората се извиняват и поне на думи обещават, че ще вземат мерки да подобрят качеството си на услугата. А наш *** вместо да се извини, полага усилия да намери телефона на клиента да го заплашва. Да го дуууухахат под вода

65

SGI

преди 3 години

Как да се вярва на българите че са на първо място по бедност в ЕС като ходят в хай-скъпите хотели на почивка и такива в чужбина. За 9 дни 2600 лева кои ходят там на почивка?

64

123

преди 3 години

The client is God... Който не го е разбрал, ще пати и то бая. В днешният свят с тези технологии е недоумяващо как още има псевдо бизнесмени които си карат по старата максима "ден година храни" Свърши тая, хората вече се информират предварително къде отиват и какъв е рейтинга на това място. Скоро ще се молите за клиенти, повярвайте. Конкуренцията е убийствена и тарикатите ще си търсят май друго препитание. Тоя занаят не е за всеки.

63

Хемус

преди 3 години

В Гърция сте същите хванати от гората!Напълнил багажника от "МЕТРО,иначе го раздава големия турист",и много се дразня като ва срещна по-улици и заведения тръгнали по джапанки!