109

Калиюга

преди 3 години

Жените търсят сигурност, стабилност и уважение . Това съчетание го има само в 0,0000005 % от нормалните богати мъже. За България с този РЕЛЕФ И КЛИМАТ не и нужно да има повече от 3-4 милиона население. Все пак България не е Бангладеш или нидерландия.

108

Зевс

преди 3 години

Гледайте в Youtube клипа : Why Women Have totally unrealistic Standards for men,dating and marriageТова е клип направен от жена, която е работила като консултант в агенция за запознанства. Тя ли знае по-добре или някой си *** и сърдита кифла на средна възраст тук? м? Хайде дайте минусите, защото засегнах нерв :)

107

анонимна

преди 3 години

Казали по телевизията? Вие не сте ли чували допотопното как жената да слушала? Как само и единствено мъжът е важният, той носи пари, ще си налягаш пар.цалите? Бъдете поне един път честни и си признайте! Желая ви успех с истински жени, не подчинени кифли.

106

анонимна

преди 3 години

Напротив, търсят мъже точно като вас. Или сте вдигнал летвата във висините, или нещо друго, но много мои приятелки си търсят такива мъже!

105

един

преди 3 години

Бягат и мъже, и жени, и от двата пола еднакво според мен. Вие ще си намерите бързо жена с такива качества. Не бива да обвиняваме жените, че търсят осигурени, защо наистина не си признаем, че хубавото ни влече? Мой познат със скромни дадености и скромни пари все топхубавици гонеше, ама.....

104

Insert

преди 3 години

По-скоро жените бягат от брак и деца, искат си свободата, защото УЖ мъжа и патриархата ги били подтискали. Така им казали по телевизора. А и не искат да си развалят момичешките фигурки, но колкото и да се държи слаба една жена тя се сбръчква и изсъхва, както лицето и, така и детеродния и орган.Аз например искам жена и деца, изкарвам доста добри пари, тренирам, имам свой апартамент, начетен съм и възпитан, но жените в България не търсят такива мъже.

103

анонимен

преди 3 години

Умник, докато Нидерландия е имала колонии, то ние сме били колония. Не ми е ясно защо веднага се нахвърляте подигравателно срещу всеки несъгласен с мнението ви? Нямате ли елементарно възпитание?

102

анонимна

преди 3 години

Няма да живея като баба ми. Ти като дядо си ли живееш? С потури и с дървено рало? Кой те знае къде висиш по кафенетата, ама жените виновни? Точно вие бягате от брак и семейство като дявол от тамян, презирате и викате на жените женски други отвратителни оскърбления, а деца искали? Затова жените бягат и раждат, ама не тук!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Умник, Нидерландия където е с ТРИ ПЪТИ по-голямо население и по площе ДВА ПЪТИ по-малка от България зле ли живеят ??

100

оп

преди 3 години

Мои колежки на по 25-30г обсъждат домашни любимци - кученца и котенца, почивки и сериали. Хич не им е до деца, а имат възможностите. Подхване ли се темата за деца и става някакво неудобно такова, не им се говори. Само казвам.

99

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМНАТе се издържат, *** на село близо до градо. Не с 10 годишно 200+ коня БМВ,Ауди или някъв друг дарак нов внос което харчи колкото две деца а с евтина количка. Градина със зеленчуци и и домашни животни. И със сигурно не с почивки в Гърцийка, Германийка или къде не и дискотечка където отива една дебела сметка. Щом пенсионерите по селата могат да се издържат с тия мизерни пенсии значи и с малко по-висока заплата можеш да издържаш 3 деца без никакви проблеми, стига да си знаеш сметката.

98

До 104

преди 3 години

Ти си гледай котките.

97

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМНАБаба ти и дядото ти как са издържали пет деца? А за да е стабилна една популация, семействата трябва да създават 3 деца.

96

До 99

преди 3 години

Всичко се свежда до сбъркани ценности - децата са радост, а не бедност, повече свобода или мързел и егоизъм, както виждаме изпитваме остър недостиг на работна ръка, а не излишък, рода винаги може да бъде продължан и с един наследник, въпроса е на какъв живот го обричаме по този начин, а противозачатъчните нямат общо със създаванета на семейство, а индивидите в нашето общество до такава степен се усъвършестваха, че простотията стана норма.

95

Анонимен

преди 3 години

Възвратимо е ако и майките ни които са на по 60 години започнат да раждат.

94

АНОНИМНА

преди 3 години

До ревящите срещу анонимна - колко от вас могат да издържат 5 деца и жена в къщи, отговорете ми? Знаете ли какъв нищожен процент? За какво ви е наблъскана малка територия с невежи, озлобени бедняци, дето се се изядат от злоба, даже и по форумите? С по 2 деца е най-добре, но стига да си стоят тук!

93

анонимен

преди 3 години

Причини за ниска раждаемост освен феминизъм - за двата пола - стремеж към по-добър живот, защото повече деца = бедност, към усъвършенствуване на индивида, към повече свобода, липса на нужда от работна ръка, оцеляване на рода с по-малко деца, противозачатъчни, за друго не се сещам....

92

анонимна

преди 3 години

Колко пъти ще пиша, че имам и деца, и внуци - така че при мен отпада точката за затриване на хората. Човечеството не се е затривало поради липса на раждаемост, а поради войни, болести, астероиди, климатични промени ....

91

До 93

преди 3 години

Поредния секта самоубиец - чакаш ли с нетърпение апокалипсиса, да сложи край на досадното ти съществуване?

90

:-)

преди 3 години

Явно анонимен и анонимна са ЛГБТ активисти, спамещи под статията.