48

Анонимен

преди 3 години

От Бедни още по - бедни ...! Гърците и други Не прокопсаха със Еврото !!!!! БГ винаги се хваща на хорото , когато музиката е на приключване и е от страната на губещите !!!!! Заплатите по БГ , а Цените по ЕС !!!!!!

47

опетков

преди 3 години

До МНЕНИЕ Мнението ти показва колко неграмотен си финансово. Валутният резерв е в евро и злато и няма да изчезне при обмяната. Хърсев може да е всякакъв, но поне от финанси разбира повече от теб.

46

Христо Христов

преди 3 години

До 50А ощо по-добре да бехме станали 16 республика, а?!

45

Бсп

преди 3 години

Пак *** всичко разбира,само *** коментари.Всички разбират от финанси

44

Анонимен

преди 3 години

През 2011 г. състав на Софийски районен съд оправдава Румен Касабов, член на Съвета на директорите и изпълнителен директор за времето от април 1992 г. до октомври 1995 г. на БСИ Минералбанк АД. Тогава са оправдани и останалите шестима подсъдими Владимир Ташков, Кирил Николов, Асен Запрянов, Емил Хърсев, Живко Стоименов и Петко Праматаров обвинени от прокуратурата, че с различни комбинации помежду им е предизвикан фалитът на банката. Те са обвинени в длъжностно престъпление, което предвижда от 3 до 10 години затвор. Като членове на Съвета на директорите седмината са посочени от обвинение

43

Анонимен

преди 3 години

Евро зоната била "за векове" вика, толкова сте жалки . Като комунистите и светлото бъдеще....

42

Ванката

преди 3 години

Да означава закриване на държавата, като такава!

41

noFreeman

преди 3 години

Абе мърл..як, единственото значение е - пълно робство към европеидните другополови и никакво бъдеще за децата ни...

40

Анонимен

преди 3 години

Боко нали за тва натиска за еврото - да опапа резерва. Иначе отказа от национална валута и валутна политика е грешно и срещу националните интереси.

39

Анонимен

преди 3 години

Тоо па векове, то не се знае след 10 години дали ще има ЕС, САЩ или Русия, тоя тръгнал с вековете напреде.

38

Анонимен

преди 3 години

Беше хубаво да прескочим двете години чакане защото ние сме с фиксиран курс заради борда.Трябваше от 01.01.2021 да сме с евра в джоба ама договор какво да го правиш??

37

МНЕНИЕ

преди 3 години

Хърсев не е добре с акъла и финансите - Ще кажа ЗАЩО мисля така - този човек казва че ще бъде освободен ресурс евро , които гарантират стабилността на лева .Не може да схване завалията че Парите няма да се удвоят - Лева ще отпадне , Еврото ще се пусне в Обръщение . Страхотия - такива Финансисти да имаме .....

36

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм бил за ЕС!!! Но такъв ЕС какъвто е сега, е подигравка и извращение с идеята. Разклатен е отвсякъде заради глобалист-комунистите в него. И точно сега ли, когато не се знае какви катаклизми ще настанат в ЕС ще приемаме еврото?? От какъв зор? Оптимист съм, че ЕС ще се реформира за по-добро и извратеняците ще бъдат изритани, без да се налагат повече ексити. Но защо бързаме с еврото?? Може ли някой да обясни!!?

35

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе "за векове". То човек не знае утре накъде ще тръгне светът, те за векове ни баламосват, а номерът е на секундата да ни треснат.

34

Анонимен

преди 3 години

Без бойко няма да влезем никъде. следва фалит на банките и долар по 5 хиляди до нова година.

33

Анонимен

преди 3 години

Какво ме топли банковата стабилност, когато всички стоки ще се обезценят. И покупателната способност на населението ще намалее. Друг е въпросът, че ще загубим националната си идентичност.

32

Анонимен

преди 3 години

Никой българин не иска скапаното евро. Незнам защо Тиквата се бие в гърдите като туземец.Второ, заслугата не е само на Тиквун, а на всички правителства от 2000 насам. Обаче крадеца си е крадец.

31

Анонимен

преди 3 години

Май направо ще приемем дигиталното Евро докато чакаме

30

Идеалист

преди 3 години

Разбира се, няма измъкване от там освен ако не изпратят напълно гол!

29

нещастник

преди 3 години

за векове ще сме никой докато не изчезнем от бедност! при ссср бяхме носени на ръце от целия ссср, защото бяхме прифронтова страна, а сега сме на гъ за на гъ за на гъ за на турския фронт, сиреч *** на плебса!!!!!!!