727

до 889

преди 3 години

Я не говори глупoсти! Младите хора на площада са в пъти по-интелигентни и по-почтени от забучените в Министерски съвет провинциaли с 2 пръста чело и единствена амбиция да се замогнат, стъпвайки по главите ни!

726

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикОбикновено се говори с факти колега,а не с голи твърдения и полуистине!

725

Анонимен

преди 3 години

За разлика от Бойко.... РадеФ освен да говори (и то глупости...) абсолютно нищо друго не е направил за България...С говорене... не се строят заводи, пътища, спортни зали, паркове, не се санират блокове и др.Делата правят нещата и стандарта на живот, а не празните приказки...

724

пияница мистик

преди 3 години

"Над 130 арестувани в Москва при протести. Хората се бунтуват срещу конституционните реформи"===Бойко, Бойкоооооо....слаба ракия си. Виж джуджето в Азия как си пази държавата

723

Анонимен

преди 3 години

Прави се всичко възможно, за да бъде спасен Борисов. Сега се печели време с три министерски оставки - две бутафорни и една полубутафорна. Явно Борисов е доста важен за този порочен механизъм на управление и няма да бъде пожертван с лека ръка.

722

6

преди 3 години

Това е само началото на лавината ,която ща помете цялата хунта ! Борисов напразно увърта -отива си ! И колкото по-бързо , толкова по-добре за всички !Оставка , разследване , служебно правителство , съд , затвор за престъпниците ! Всички , ограбили България трябва да си платят !

721

пияница мистик

преди 3 години

До 887Знаеш ли какво е Магна Харта? На англичаните им трябваха 200 години, гражданска война с властта, за да си извоюват демокрацията. А ти искаш след 500 години турско, 45 съветско робство и създадената номенклатура за 30 години псевдодемокрация нещо да се промени....ХАххахахахаха, егaти оптимиста :)))

720

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен тpoлА за кой да гласувам освен за ГЕРБ? За пpocтия Чалгар или за из'куфялата лелка от БСП ?По-свестни са от Бойко ли? Ха-ха-ха.

719

ПЕШО

преди 3 години

До АнонименНАИСТИНА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ СА ЗЛАТЕН ВЕК ЗА МУТРИТЕ.ВИЕ СИГУРНО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ И ХАРЧИТЕ ОТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ПАРИ И ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ,ОТ ГОРЕНЕТО НА ЧУЖДИ *** В БЪЛТГРИЯ И ХАПВАТЕ ОТ 4-ТЕ ТОНА ЛУКАНКА.ЧЕСТИТО.

718

Анонимен

преди 3 години

Бойко,дръж се , не им давай да плячкосат България ! Тея Мародери са същите като през 90 те години - Същите до един с куфарчетата

717

пияница мистик

преди 3 години

До 886радиф нищо не е доказал. Тези протести са заради раздаваните от Черепа пари. Преди той да се намеси, случайно да имаше протестиращи? БЗП колко години искаше същото, ама нямаше пари да плаща за рейсове и на младите за водка и бира. *** на протеста, ама гледай в магазините за алкохол какво става. Всички увити младежи със знамена яко купуват патрончета водка, бира и уиски

716

Анонимен

преди 3 години

Не само оставки, но и затвори.....................и то за дълго, поне за 20 години , и отнемане на пари и имоти!!!

715

Анонимен

преди 3 години

До победа за ГЕРБАми човече,30 години нищо не се е променило.ГЕРБ са новата партия сраснала се с държавата.Всичко държавни функционери и фирмаджии облагодетелствали се от обществената баница гласувате за ГЕРБ.Нищо ново.1 милион преди 10.11 и един милион сега .

714

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикРадев не е за подценяване! Доказа ви го!Едно е да си учил и да си изпробвал умениятя си в различни критични ситуации,друго е да си въртял мутренската бухалка,а да си мислиш,че си Световен шампион по художествена гимнастика!

713

se

преди 3 години

Това ли е българския мъж ???7 години се измъква като реже глави на министрите си ??Жалко за строителя на България.АЗ построих , дрън дрън дрън...ОСТАВКА.

712

Анонимен

преди 3 години

Оставка на всички заедно с Борисов Борисов................................значи 3 министри си отиват и всичко се решава, така ли???Знаем ги тия гербаджийски номера, няма да минат!!!

711

победа за ГЕРБ

преди 3 години

100% ако направят избори есента.... Тези записи с Божков са голям катализатор за мобилизация на електората на ГЕРБ.

710

noFreeman

преди 3 години

Бурсук... махай се докато още дишаш... съсипа две поколения - присъдата ти е прочетена и да се натискаш още е заради имунитета. САЩ ти определиха съдбата, нали знаеш - те така правят! Създават и ликвидират...

709

Анонимен

преди 3 години

БЛАГОДАРЯ ВИ ПОЛИТИЦИ , УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ ,ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ С ОБЕКТИ РАЗНИ И РАЗНООБРАЗНИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЛАТЕНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЗАЩИТНИЦИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС ЗАТОВА, ЧЕ НАПРАВИХТЕ ЖИВОТА НА МОЕТО, РОДИТЕЛИТЕ МИ И НА ДЕЦАТА МИ ПОКОЛЕНИЕ ШАРЕН, ВЕСЕЛ, РАЗНООБРАЗЕН И ТОЛКОВА НЕВЕРОЯТЕН..БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ, ИЗКОРЕНИХТЕ СТАРАТА ЦЕНОСТНА СИСТЕМА И УСТАНОВИХТЕ УСТОЙЧИВО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НОВИТЕ ЦЕНОСТИ И РЕД... ТЕЗИ 30 ГОДИНИ ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА НА СТРАНАТА КАТО НАЙ - ЗЛАТНИЯ ПЕРИОД ОТ РАЗВИТИЕТО НА РОДИНАТА НИ... СИМЕОН ВЕЛИКИ С НЕГОВИЯ ЗЛАТЕН ВЕК МОЖЕ САМО ДА ВИ ДИША ПУШЕКА Н

708

Фифо

преди 3 години

До Анонименти па си мн убав