18

Пфффф

преди 3 години

До Анонимен 12Абе, уй0 бледи, пенсиите се осигуряват от работещите в момента... От заплатата на баба ми са удържали за тогавашните пенсионери. Така че ти куца опорката, сегашните пенсии се осигуряват от сегашните работещи ;) Ама нормално, вие от Граждани за Експедитивно Разграбване на България сте си тъпички...

17

Анонимен

преди 3 години

За едно строши стъкло и два ритник по вратата Пет(5) години? Ами то за Тиквата дето почупи де що има в тая държава би трябвало да му се полагат пет(5) хиляди години!

16

Анонимен

преди 3 години

Двадесет години грозят всяко длъжностно лице ако вземе подкуп, дар или облага, но ушевите например грабят с пълни шепи, без страх. Така че бокю да си събира чувиите, да си взема булонката от гешувия род под мишница, долнодъбнишкия финансов корифей, говорителя на габровската радиоточка и довиждане.

15

Активист на БСП

преди 3 години

Е как така гавазите на Тиквунь не го пребиха ? Сигурно , защото Бойко му е платил да създава безредици!?...

14

ШМАТКА

преди 3 години

Пет години зад решетките грозят един от провокаторите на протеста,А колко трябва да бъдат осъдени убийците ,крадците и грабителите на българския народ за 30г?

13

Анонимен

преди 3 години

За рекет в особено големи размери -премиер ...,за счупено стъкло предлагам смърт....!

12

Уонко Нормалният

преди 3 години

Подарявам на Мутрата Въже! Ако има малко акъл, да го използва. Ако не, краварите ще се погрижат. И Това е Милост Мутро!

11

Аз пък се чудя

преди 3 години

Какво правят там майките на дауните?Не им ли даде правителството на Бойко предостатъчно и не си ли навлече неприязънта на много категории българи, които изразиха съчувствие към тези майки, съгласиха се, че трябва да им се помага, но попитаха те ли са дали най-много на България, та са сред най-облагодетелстваните?Затова се питам - как решиха, че им плащаме от джоба си за да вилнеят и веят байраци при всеки провокационен протест, организиран от Корнелия? Кой им гледа децата в този момент?

10

Анонимен

преди 3 години

Столетницата използва такива индивиди.

9

Уонко Нормалният

преди 3 години

А за Убиеца на Милен Цветков Условна нали! Видими резултати!

8

Божков казва

преди 3 години

3. Не плащам на провокатори. Провокаторите на протестите са служители на охранителна фирма Делта гард. Знаете #КОЙ стои зад нея. Същите хора бяха сред защитниците на Иван Стоименов Гешев при избора му за главен инструмент. Протест до край.

7

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Горанов, Фянков, Трайков, Цацаров, Гешев и др. задигнали милииарди от бб=джета и съотвтно присъди. Нека да има еднакъв арши за всички. За кокошка няма прошка а за милиона няма закон.

6

Анонимен

преди 3 години

Бизнесменът Васил Божков излезе с нов пост във Фейсбук, в който заявява: Въпросите, оставащи без отговор започват да стават запазена марка на #хунтата.Вижте още какво пише той: А навременните отговори са не по-малко важни от правилните въпроси за всяко демократично общество.Моите отговори за случилото се през последните 24 часа са: 1. Записът със Сашо Паунов е манипулиран, изменяйки смисъла на целия диалог. Това, вярвам, бе видно за всички. 2. Не яхвам протестите на гражданите. Подкрепям ги и вярвам, че това е начинът да се стигне до промяна. 3. Н

5

Анонимен

преди 3 години

25 годишен протестиращ пикУч.Не видял зулумите на БСП и фалита на България,не живял през диктатурата на БКП,не чул заветните слова " като му дойде времето".С какво се занимаваш бе,протестантино? От кое точно не си доволен? Можеш ли да чукнеш в нета и да се образоваш за БВП,безработицата,инфраструктурата и инвистициите преди Борисов! Знаеш ли защо пенсията на баба ти е 200лв? Защото ,когато е блъскала за без пари,сивата икономика преди Борисов или не я е осигурявала или на минималната !

4

Анонимен

преди 3 години

До НАБОРБА! 5..и така до края на света.........Пада пияния в мръсен гьол, пада за теб алкохол! За да изгрее и стане той, малка бутилка с коняк! :))))))))))))))

3

Анонимен

преди 3 години

Малко са !!!

2

Анонимен

преди 3 години

20 години за Борисов и Гешев..

1

Анонимен

преди 3 години

Радев ще го помилва.