71

Адвокат

преди 3 години

Конституцията трябва да се смени , така че да няма професия депутат и министри до живот Трябва да се поправи за 4 год да са министри и депутати и после да нямат право да се кандидатират пак

70

Анонимен

преди 3 години

1/2 от "протестиращите" са сиирджии, 1/4 са" гларуси" и гледат да свалят мацета,1/4 са л-ни и чакат да стане 23ч. за да предизвикат безредици. Бойко подай оставка и след това да видим какво ще стане................

69

Анонимен

преди 3 години

82 Както разгледа кражбите на престъпната тройна коалиция.

68

Анонимен

преди 3 години

България има интерес Лаура Кьовеши да разгледа вашия мафиотски модел... и да повърнете милиардите които сте глътнали като кит...

67

Анонимен

преди 3 години

долу антипартиите герб и дпес както и марешката им патерича партия...

66

Анонимен

преди 3 години

некой е напечатал бюлетините експресно и вече ги попълват новите граждани от столипиново и ямболските гета

65

Анонимен

преди 3 години

Единствено олигархията която папка еврофондове и бюджет е гербеста. Даже администрацията редовно всяка нова година лъжат, че уж ще им вдигнат заплатите с 10 процента а накрая ...ДРЪЖКИ И ЛЪЖИ ПО МУТРОГЕРБЕРСКИ.

64

ЗДРАВЕЙТЕтролМИСИРКИ

преди 3 години

Преди час на площада 23-4 хиляди мирни и отвратени от хунтата протестиращи мирно протестират - леви, десни, центристи, а пък провокаторите от ГЕРБ опънали две палатки и трима човека кукуват пред народното събрание сами и народа минава и им се подсмихва...ГЕРБ най-накрая убеди българите че нямат нужда от диктатор а от разделение на властите и демократичен правов ред и правосъдие за всички. Браво ГЕРБ това е единственото нещо което направихте хубаво за България - НАМРАЗИ ДИКТАТУРИТЕ, ЕВАЛАЛААА

63

Ммм

преди 3 години

Тоя какво се разбърза, що се заблуждава че нещо ще спечелят Лойко и компания?Първо машините за гласуване, после другите работи, всичко по реда си.

62

ПроСоТо

преди 3 години

въпрос:-Вчера Плешивия ТВЪРДО заяви:-"Оставка нема да има!"..-Днеска тоя същия каже:-"Имаме интерес от бързи избори"....?!?!?!И как ще има избори,ако не подадете оставка бе,"доценте"?!?!..ШИЗОФРЕНИЯДОШИЯ!..Гробарите се паникьосаха като плъхове в горяща лаборатория и в ЯЛОВОСТТА си ептян откачиха..

61

Ааа

преди 3 години

Бързи а да се доставят машините за гласуване първо тарикати.Машинно да няма далавери.

60

Анонимен

преди 3 години

Само след няколко месеца ще започне да се чува за нощни посещения на кервани джипове с тъмни стъкла и здрави биячи с бухалки,които ще съветват по нощите уплашените възрастни хора по селата,с коя бюлетина да се гласува.Също както след 9-ти Септември 1944 година,когато хора с шмайзери ходеха по нощите караха хората да се отказват от своите ниви,фабрики,работилници,хлебарници,мандри,маслобойни,магазини,ресторанти хоремаци и пр.,да се отказват ,,доброволно в името на народа и светлото бъдеще''.

59

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не може да спечели избори по законен път и затова ги фалшифицира и купува гласове от гетата.

58

Анонимен

преди 3 години

БСП-то не може да спечели изборите по законен път,някой с интереси в България ги инжектира финансово много здраво,и те заплашват гражданите да не гласуват по тяхно осмотрение,а ,,точната партия''.Това не е свободен избор,това е управление чрез заплахи,насядане на страх в/у обществото,това е тоталитарен терор.Оставете народът да си решава КОЙ и КОЛКО!!!

57

Бугари

преди 3 години

Дончев за винаги неве искаме,вие нямате нито грам съвест нито мурал.Трябва да бъдете до живот в затвора или кррррр.

56

-

преди 3 години

До лни гербе рясали мозъци -кой се интересува въобще от ВАШИЯ интерес бе???Вие сте ДЛЪЖНИ да мислите за интереса на народа и държавата - дори в клетвата така се кълнете! За чий ми е вашия герберясал интерес п утки май ни!

55

Анонимен

преди 3 години

Този преди дни говореше за гражданска война, която можели да спечелят. Сега иска избори. Въобще знае ли къде е и какво му се иска.

54

българин

преди 3 години

До 55 Най върлите *** на Мутрата тук.Бяха и си остават Тонката и Странджата с резервен Ник Позитано.През времето от коментарите им разбрах.Че Позитанеца наистина помни социализма.Тонката обаче е много млад и нищо не знае защото още го е нямало на белия свят тогава.Ами скоро ще са безработни. Или ще се присламчат към следващата власт. Хора без морал.

53

Анонимен

преди 3 години

Няма да давате властта на Пиночет!

52

българин

преди 3 години

Точно сега казваш.Докато още привържениците ви.Не са се осъзнали че сте въздух под наЛягане. И си мислите Че пак ще се качите на върха....Леле леле.Спите още явно Герберски съм.Ходете си с мир и не разкайвайте кучетата повече.Нещатс ще са корено различни другарю